reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

- Kochana to juz lepiej jakis brązik se walnij albo zafarbuj same odrosty jeszcze raz na ten sam kolor :) Taka rada fryzjerki :) ale czarne to najbardziej sexi wlosy jakie sa hih ja tez takie mam:-D:-D:-D od 6 lat i nie wyobrazam sobie miec innego koloru...moj naturalny ( brąz dosc ciemny ) mniej mi pasuje niz czarny hehe

mialam czarne ponad rok.. i zachcialo mi sie.. blondu :-D
a skoro jestes fryzjerka to wiesz jakie mialam po pierwsze wlosy bo rozjasnianiu. A o kolorach to juz nie wspomne.. przez pol roku mialam chyba wszystkie odcienie rudego i sraczkowatego blondu :-D
ale ze jestem glupia to... teraz czerwone odrosty sie pojawily :-D

reklama
Dzień dobry babeczki :-) ja robie sałatki, potem tylko pozmywam i jedziemy na Wigilie do teściów a potem do moich rodziców.
Wczoraj wieczorem byłam strasznie padnieta po sprzątaniu łazienki i kolankowaniu podłogi :tak: mądra jestem mop w domu a ja wole ścierom na kolanach.
Jeszcze raz Wszystkiego Najlepszego z okazji Świąt, ponieważ dzisiaj Wigilia to podziele sie z Wami opłatkiem ( szkoda że wirtualnie ;-)

Hejka:) U mnie przygotowania pełną parą i nie mam czasu Was poczytac:( Dzis wylądował mój brat w Polsce i razem z moją mamą przyjeżdżają do rodziców M i do nas na wigilię a potem jedziemy z nimi do mojej cioci na kolejną wigilię:):-D
Ah.. lecę, bo jeszcze klatkę mam do umycia i w domku ogarnąc z grubsza muszę;-)
Zatem każdej z osobna:

Kiedy w Betlejem rodzi się Dziecię,
radość przynosi wszystkim na świecie.
Niech wraz z Bożą Dzieciną dni szczęśliwe przypłyną,
a pokój jak gwiazdka niech wszystkim świeci.

Niech nadchodzące Święta będą niezapomnianym czasem spędzonym bez pośpiechu, trosk i zmartwień. Niech będą spędzone w spokoju i radości wśród Rodziny, Przyjaciół oraz wszystkich Bliskich osób.

Życzę sukcesów w życiu, ciepła w miłości, dużo uśmiechu, wiele radości. Spełnienia wszystkich najskrytszych marzeń, samych przyjaznych w Twym życiu zdarzeń. Niech ten wyjątkowy w roku dzień, odsunie na zawsze Twe troski w cień. I niech się śmieje do Ciebie świat, blaskiem szczęśliwych i długich lat.

Do usłyszenia po Świętach Kochane!! Trzymajcie nóżki razem by żadna się nie rozpakowała:);-)

Babeczki kochane,

Spokojnych i radosnych Świąt Bożego Narodzenia, bez obżarstwa ponad miarę , za to z licznymi przyjemnościami innego kalibru, wiarą i miłością. Żebyśmy wszystkie dotrwały w dwupaku do marca ( lub co najmniej połowy lutego) i mogły dalej dzielić się swoimi radościami i kłopotami.
Wszystkiego najlepszego!!!

WITAJCIE

my żyjemy choć różnie się dzieje ale nadal 2w1:tak::tak::tak:
wierzę że tak spokojnie przez święta przetrwamy:tak::tak::tak:
i potem też ma się rozumieć
cukry szaleją na całego ale 29 wizyta u diabetologa

my dziś jedziemy do moich rodziców więc odezwiemy się po świętach jakby co dam znać sms-kiem :tak::tak::tak:

WESOŁYCH CZARUJĄCYCH ŚWIĄT Z MALUSZKAMI W BRZUSZKACH I Z TYMI JUŻ PO NASZEJ STRONIE DUŻO ZDROWIA CIERPLIWOŚCI I MIŁOŚCI NA KAŻDY DZIEŃ NIE TYLKO ŚWIĄTECZNY:tak::tak::tak:

kartka-boze-narodzenie-2008.jpg

Radosnych Świąt Bożego Narodzenia,
odpoczynku w rodzinnym gronie
oraz wielu sukcesów
i spełnienia najskrytszych marzeń
w nadchodzącym Nowym Roku 2010
oraz abysmy Wszystkie dotrwaly do MARCA
:-)
zyczy Tabasia i Alex prosto z brzuszka ;-)

Kochane kobietki i wszystkie bobasy:)

Życzymy wam wszystkiego co najlepsze ale także najpiękniejsze.....na dzisiejszą noc i na każdą inną

Życzę Wam oraz Waszym najbliższym radosnych Świąt, pełnych ciepła.
By w chwilach refleksji choć na chwilę zatrzymać się i spostrzec to, czego nie widać w ciągłym biegu -
prostych radości.
By nadchodzący Rok przepełniony był radosnymi chwilami uniesień, zdrowiem i czasem spełnionych marzeń.
A Wasze Maleństwa rosły w zdrowiu i miłości, którą Je otoczycie.

reklama
Malutka gwiazdka mroki rozprasza
Łączy dalekich do stołów zaprasza
Wśród cichej nocy dobro się rodzi
Łaską obdarza zwaśnionych gości
Przynosi radość, miłość i szczęście
Niechaj i Waszym udziałem będzie.

Kochane marcóweczki Wesołych Świąt:)

Do góry