reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

___________________________$
________________________$$$
_____________________$$$$$
___________________$$$$$$
_________________$$$$$$$
_______________$$$$$$$$_$$$$$$$$$$
______________$$$$$$$$$$$$$$$$$$
_____________$$$$$$$$$$$$$$$
____________$$$$$$$$$$$$$
___________$$$$$$$$$$$$
__________$$$$$$$$$$
_________$$$$$$$$$
________$$$$$$$$
_______$$$$$$$
______$$$$$$
______$$$$$
______$$$$
______$$$
______$$$_____$
$______$$___$$
__$$$$$$$$$$$
___$$$$$$$$$
____$$$$$$$$$
___$$$$$$$$$$$$$
__$$$$$$$$$$$$$$$
__$$$$$$$$$$$____$
$_____$$$$
_______$$$
________$

Małą gwiazdkę przed świętami
Przyjmij proszę z życzeniami
Może spełni się marzenie
Białe Boże Narodzenie
Lub, gdy przyjdzie Ci ochota
Niech to będzie gwiazdka złota
Bo, gdy spada taka z nieba
Wtedy zawsze marzyc trzeba
No, a jeśli tak się zdarzy,
Że srebrzysta ci się marzy
Możesz także taką zdobyć
I choinkę nią ozdobić
Gwiazda, gwiazdce zamrugała
I choinka lśni już cała
Naszych marzeń jest spełnieniem
Bo jest piękna jak marzenie
A pomarzyć czasem trzeba
Każdy pragnie gwiazdki z nieba.

reklama
Wesołych Świąt spędzonych w spokojnej,rodzinnej atmosferze kochane:)

Missiiss-cieszę się,że wszystko jest na najlepszej drodze do starania się o maleństwo.

Ewcia-duphaston pomaga zajść w ciąże.Ja dzięki niemu jestem w ciąży:tak:Wystarczyły 3 cykle z tym lekiem.

Witam! Wystartuję od życzeń, a więc:

Sto choinek w lesie,
Prezentów ile Mikołaj uniesie
Bałwana ze śniegu,
Mniej życia w biegu,
I tyle radości ,
Ile ma ryba ości. ;-)

Magia świąt to dziecięca wiara
w Świętego Mikołaja,
spokojna rozmowa z bliskimi przy kominku,
rozleniwiony telefon, zaspany budzik i śnieg,
który nie jest utrapieniem.
Magicznych Świąt Bożego Narodzenia życzę dziewczyny Wam i Waszym rodziną.

Aha no i oczywiście szczęśliwego rozwiązania w terminie.

Wesolych Swiat :) Kochane

Bylismy na zakupach i wszystko juz w domku choinka juz jest i jutro bedzie ubierana ,lampka w pokoiu dziecinnym wisi :) jak goscie pojada zrobie fotke bo teraz syf :/

Ryba po grecku juz zrobiona chlodzi sie ,bigos pychota :) i wlasnie czekam az ciasto na makowca wyrosnie :)) pierwszy raz bedzie zawijany bo zawsze byl normalny taki w foremce :)
moja myszka jakas nadzwyczaj spokojna dzisiaj :/ ale to chyba dlatego ze caly dzien cos robie i caly na nogach :)
Pranie jedno nastawione inne sie robi musze jeszcze inne poskladac i jutro prasowac ,jutro jeszcze paczki wyslac :/ i to i tamto mamusiu kiedy odpoczne :/
tesciowa stoi i patrzy a ja robie i sie wku***i kazalam jej warzywa trzec na farsz do ryby a co ,nie dosc ze zakupy my robimy jezdzimy i sponsorujemy wszystko to ona nawet nie jest w stanie jakas marna zupe ugotowac tak zeby przegrysc bo przyszlismy pozno do domu :/ oni sobie na pizzy byli :// super a my w dupie bo po co :((
M podjechal pod dom zadzwonil zeby zlazili i nosic toboly do gory .

achhh tylko nerwy :(
M powiedzial ze na drugi rok za GOSCI DZIEKUJEMY
My pojedziemy do polski i niech nas goszcza

pali mnie zgaga i brzuszek pobolewa daje znac zeby odpoczac a nie :/
Pije rumianek i siedzac na krzesle wreszcie czuje ze niunia sie rusza :) ufffff

Jutro ubiora choinke i wypad na dwor a ja musze w spokoju posprzatac cala chate :)
Otworze drzwi i wypad na spacer .

dobra kochane uciekam na chwile sie polozyc i pozniej jak dam rade to jeszcze tutaj zajrze :)

Ja dziś posprzątałam w końcu, największy sajgon u Natalki w pokoju, gdyż ma etap przejściowy. Jeszcze pełno zabawek i już książki i pomoce różne do szkoły, ale dałam radę. W tym roku porządki średnie robiłam, bo i tak będziemy objeżdżać rodzinę a za miesiąc się przeprowadzam i wszystkie rzeczy będę segregować. Jedzenie robi mój P, bo on lubi jak jego mamusia :-D. Ale jak sobie pomyślę, że od jutra będziemy tylko się przemieszczać to już bym chciała, żeby się święta skończyły, nic sobie razem nie posiedzimy:wściekła/y:.

Słuchajcie Dziubasy!!!!
napracowalam sie dzisiaj jak glupia
ide jeszcze tylko lazienke sprzatne i spaccccccccc nareszcie...ale juz wszystko zrobione...jutro tylko karpia i the end mozna sie obżerac...

Kamikaa- kochana nie martw sie na nastrepny rok sobie odbijecie...my tez robimy wigile z tesciowa i babcie przychodza wiec trza robic wszystkiego 2 razy wiecej...:eek: no ale my we dwie..

Rybka24 - kochana Ty sie tam trzymaj w dwupaku i niech mateuszek siedzi jak najdluzej w brzuszku....

MIlego wieczorku...:)
Dobranoc:-)

reklama
Hej , ja od rana na nogach, nawet nie miałam czasu włączyć kompa, ale Was nadrobiłam ;), <no tu akurat jakimś cudem - było mało roboty>:-D.
Rybka - super i aby tak dalej, nie daj się rozpakować ;)
Ja dziś przeszłam samą siebie- sprzątanko, zakupy, pranie itp;) , ale jutro jeszcze muszę dokończyć, dobrze że święta w gościach , to nie robie nic do jedzenia, mama przygotowuje wigilie , ja za to jej sprzątam mieszkanko, a mój M ubrał choinkę.
A do teściów jedziemy na 5 dni - pierwszy raz jak sępy nic nie wiozę ;), ale za to oni mają mnie odwiedzić w sylwestra - więc jeszcze się orobię .Choć ja na moich jeszcze nie mogę narzekać ;) więc myślę że nie będzie źle , a no i dowiedzą się, że zostaną dziadkami ;) , fajny prezent ;) - bo ostatni raz jak byłam 2 miesiące temu nic jeszcze nie było widać. Dobra zmykam pod prysznic i spać.
No i wszystkim :
WESOŁYCH ŚWIĄT

Do góry