reklama
Witam Was Brzuchatki bardzo serdecznie!!!!
Tez zastanawiam sie jak nasze Malenstwo bedzie wygladalo. Moj Ł jest wysokim blondynem o niebieskich oczach... Ja brunetka, szare oczy i ciemna karnacja. I ponad 20 cm roznicy we wzroscie:-):-):-) Jakie to nasze Malenstwo bedzie??????????? Zlosliwi mowia, ze ruda:-) Ale jest rudy i rudy:-)
A co do kolejek w sklepie - to nawet nie marze. Choc teraz i tak prawie caly czas musze lezec, wie malo co wychodze.
Jednak pewnego razu, gdy czekalam w kolejce do pobrania krwi, rozpielam bluze by brzuszek bylo lepiej widac. Zrobilam to z czystej ciekawosci, czy ktoras z pan zaproponuje mi miejsce siedzace (wszsytkie byly zajete). Niestety, nic takiego nie uslyszlam.
Jutro musze isc do wydzialu komunikacji wyrejestrowac samochod. O ZGROZO!!!!!!
Milego popoludnia!!!!
Tez zastanawiam sie jak nasze Malenstwo bedzie wygladalo. Moj Ł jest wysokim blondynem o niebieskich oczach... Ja brunetka, szare oczy i ciemna karnacja. I ponad 20 cm roznicy we wzroscie:-):-):-) Jakie to nasze Malenstwo bedzie??????????? Zlosliwi mowia, ze ruda:-) Ale jest rudy i rudy:-)
A co do kolejek w sklepie - to nawet nie marze. Choc teraz i tak prawie caly czas musze lezec, wie malo co wychodze.
Jednak pewnego razu, gdy czekalam w kolejce do pobrania krwi, rozpielam bluze by brzuszek bylo lepiej widac. Zrobilam to z czystej ciekawosci, czy ktoras z pan zaproponuje mi miejsce siedzace (wszsytkie byly zajete). Niestety, nic takiego nie uslyszlam.
Jutro musze isc do wydzialu komunikacji wyrejestrowac samochod. O ZGROZO!!!!!!
Milego popoludnia!!!!
peperka
Fanka BB :)
Co do sklepow i kolejek dla uprzywilejowanych - obok mnie jest careffour express i tam jest taka kasa. Nigdy nie obsluguja ludzi, ktorzy nie sa uprzywilejowani, sama kobieta wygania. A jak jestem i widze, ze ona nie jest dokladnie przy tej kasie, tylko np na alkoholu obok, to sie pytam czy obsluzy mnie i nigdy nie ma problemu. Za to lubie ten sklep
moniSkaBe
już po zakupach???
a tam takie zakupy.. piers, smietanka i zupa i farba. :-)
w rossmanie popatrzylam.. bo mam te bony i chcialam w styczniu isc pokupowac jakies kosmetyczne rzeczy pod katem dziecka i mnie do porodu.. i kurcze.. jedyne co tam mozna kupic to chyba pieluchy, waciki i patyczki. No i mokre chusteczki.
Niby patrzylam na plyn do kapieli i szampon z serii Nivea Baby, ale drobnym druczkiem wyczytalam, ze nadaje sie od miesiaca zycia.
O, no i jeszcze Sudocream jest, nawet seria bambino to tylko mydelko (w kostce) i oliwka..
czyli pewnie kupa z moich bonow.. wiekszosc rzeczy i tak bede musiala kupic w aptece
moniSkaBe
cholera.. wiedzialam ze o czyms zapomnialam..
nie kupilam odplamiacza
a mialam ochote sprobowac zrobic porzadek z Karola bluza i swetrami ....
nie kupilam odplamiacza
a mialam ochote sprobowac zrobic porzadek z Karola bluza i swetrami ....
peperka
a to tylko do rossmana masz te kupony? bo jesli to np sodexo to poszukaj czy inne miejsca nie akceptuja, najlepiej na ich stronie. w rossmanie to prawie nic ciekawego nie ma dla dziecka..
moniSkaBe
a to tylko do rossmana masz te kupony? bo jesli to np sodexo to poszukaj czy inne miejsca nie akceptuja, najlepiej na ich stronie. w rossmanie to prawie nic ciekawego nie ma dla dziecka..
no niestety tylko Rossman.
Ewentualnie perfumerie Douglas chyba i jeszcze jakies inne.
Bony sa z serii Travel & Beauty
Czarnuszka88
Mama Sebiego i Cristiano
No to jest mi ja
Bylam na malym spacerku potem K wrocil szybko z pracy obiadek no i...przyszedl prezent dla K pod choinke...widzial go bo tesc przyniosl ale niewie co jest w srodku.... jak zagladnelam i zobaczylam ze normalnie cudoooo na szkle raczej na kuflu hehe ) bardzo zadowolona jestem i mysle ze mezowi tez sie spodoba :-):-):-)
Bylam na malym spacerku potem K wrocil szybko z pracy obiadek no i...przyszedl prezent dla K pod choinke...widzial go bo tesc przyniosl ale niewie co jest w srodku.... jak zagladnelam i zobaczylam ze normalnie cudoooo na szkle raczej na kuflu hehe ) bardzo zadowolona jestem i mysle ze mezowi tez sie spodoba :-):-):-)
- kochana to super sie najesz....zebys tylko za duzo nie przytylaa.....ale dla pocieszenia Ci powiem ze ja w tamtym roku na wigilie zjadlam maly kawałeczek ugotowanej pangi bo mialam ataki woreczka zolciowego....a kazdy sie objadał....:-(no i może kawałek karpia za którym nie przepadam ale na wigilię zawsze jem
ale żadnej sałatki ani nic innego nie będę mogła a potem o 20.00 sok 100ml
i o 22.00 2 kanapki
ale wigilia na 4 fajerki
- co ja bym oddała zeby miec 150 cm wzrostu......Ja zawsze cierpiałam z powodu swojego wzrostu, mam 157 i zawsze chciałam być wyższa, bo wszędzie musiałam chodzić na obcasach, żeby mnie było widać A mój M ma 170, więc to raczej mało jak na faceta, ale dla mnie akurat, akurat jeszcze starczy na buty na obcasach Ale za to jaki ma tyłek, taki wypukły i jędrny Zawsze mu tego zazdrościłam, mój niesttey jest płaski i klapowaty, no i na szcęście nie ma dużego brzucha. Zawsze mnie śmieszą takie duże brzuchy u facetów, jak u kobiet w ciąży
Ale wiadomo że najważniejszy charakter. U mojego M spodobało mi się to na początku, że jest odpowiedzialny no i ze ma duże poczucie hmoru. Mimo że jest o rok odemnie młodszy, to wiem że zawsze mogę na niego liczyć
Ale wychwalamy tych naszych dzisiaj
- no racja czasem lepiej stanac obok do kasy niz potem miec siare na całe tesco...Kurcze, nadrobić Was to nie lada sztuka. Ale odpisac każdemu juć nie dam rady, bo większości nie pamiętam.
Co do facetów, to ja z moim Ł. jesteśmy praktycznie takiego samego wzrostu (różnica może ze 2 cm), nad czy zawsze bardzo ubolewałam, ale podobno nie można miec wszystkiego Ja mam 170cm. Do tego on jest brunetem o zielonych oczkach, no i charakterkami dopasowaliśmy się idealnie.
Jesli chodzi i prezenty to ja w tym roku wydałam ponad 400 zł i praktycznie na same takie pierdoły.
Dzisiaj w tesco byłam u jak zobaczyłam kasę pierwszeństwa z gigantyczna kolejką i wypełnionymu wózkami (na marginesie, nie widziałam tam ani jednego inwalidy, czy też ciężarnej) to wolałam stanąc do kasy obok, gdzie było połowe ludzików mniej. I jak my juz praktycznie odcholiśmy od kasy, to tamta kolejka nawe się nie ruszyła
Moje Małe się wypina dziś strasznie boleśnie. A jak tylko wsiadam do samochodu to boksuje mnie chyba rękoma i nogami, bo jednoczesnie na górze i na dole
I koszmar senny dziś miałam, ze krwotoku dostałam! Masakra!!
- kochana sa takie żele do kapieli od urodzenia z Nivea ja mialam takie dla Sebusia i sa jedne z najlepszych kosmetykow dla dzidziówa tam takie zakupy.. piers, smietanka i zupa i farba. :-)
w rossmanie popatrzylam.. bo mam te bony i chcialam w styczniu isc pokupowac jakies kosmetyczne rzeczy pod katem dziecka i mnie do porodu.. i kurcze.. jedyne co tam mozna kupic to chyba pieluchy, waciki i patyczki. No i mokre chusteczki.
Niby patrzylam na plyn do kapieli i szampon z serii Nivea Baby, ale drobnym druczkiem wyczytalam, ze nadaje sie od miesiaca zycia.
O, no i jeszcze Sudocream jest, nawet seria bambino to tylko mydelko (w kostce) i oliwka..
czyli pewnie kupa z moich bonow.. wiekszosc rzeczy i tak bede musiala kupic w aptece
nasza Natalka po kosmetykach nivea miała bardzo silne uczulenie:---(
potem przeszliśmy na oilatum a oliwka bambino i tak do dziś
a chusteczki z dzidziusia a pieluchy tylko z huggisa mogła bo po pampersach z tą wkładką aloesową dostała grzybice
potem przeszliśmy na oilatum a oliwka bambino i tak do dziś
a chusteczki z dzidziusia a pieluchy tylko z huggisa mogła bo po pampersach z tą wkładką aloesową dostała grzybice
reklama
Nadrobic was to ciezkoooo
Wlasnie wlazlam do domku i pustoooooo nikogo nie ma cichooo ach jak pieknie
Poszli na zakupy a ja wykorzystam i szybko posprzatam tz odkurze i umuje podlogi
No i pranko wstawie ,zjem a jak przyjda oprzatne gore
Na dworze ciapa zamiast bialo czarno bo juz cieplej bleeeee i sie nosi z butow :/
Mam nadzieje ze moja niunia nie bedzie taka pyza 4 kg :/ skoro juz prawie ma 1,5 a jeszcze tyle tygodni ?
Pytalam pani Doc czy mam zrobic diete a ona na to ze to nie odemnie zalezy jesli mala lubi jesc to je i czesc
Wieczorem wam powklejam foty bo zeby to zrobic potrzebuje spokoju i czasu
Jedna fotka jest piekna dziewczyny w pracy nie mogly sie napatrzec ja tez nie moge
Dobram zmykam poki cicho tutaj jest
Do potem
Wlasnie wlazlam do domku i pustoooooo nikogo nie ma cichooo ach jak pieknie
Poszli na zakupy a ja wykorzystam i szybko posprzatam tz odkurze i umuje podlogi
No i pranko wstawie ,zjem a jak przyjda oprzatne gore
Na dworze ciapa zamiast bialo czarno bo juz cieplej bleeeee i sie nosi z butow :/
Mam nadzieje ze moja niunia nie bedzie taka pyza 4 kg :/ skoro juz prawie ma 1,5 a jeszcze tyle tygodni ?
Pytalam pani Doc czy mam zrobic diete a ona na to ze to nie odemnie zalezy jesli mala lubi jesc to je i czesc
Wieczorem wam powklejam foty bo zeby to zrobic potrzebuje spokoju i czasu
Jedna fotka jest piekna dziewczyny w pracy nie mogly sie napatrzec ja tez nie moge
Dobram zmykam poki cicho tutaj jest
Do potem