dobrze, niech siedzi.
U mamusi najlepiej :-)
dobra.. znajdlam kanapke.. a raczej 3.. i ide sie szykowac.
Do potem ;-)
udanych zakupów i smacznego jedzonka
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dobrze, niech siedzi.
U mamusi najlepiej :-)
dobra.. znajdlam kanapke.. a raczej 3.. i ide sie szykowac.
Do potem ;-)
A ja to do karzełków należe - 160 cm i wiecznie z tego ubolewałam, a buty na obcasach to element nieodłączny nawet teraz . A M- za to 186 dla mnie to prawie wielkolud, ciemny bląd albo jasny brunet z niebieskimi oczami - to akurat mi pasuję bo ja sama brunetka i niebieskie oczy . No to lece .
za rok sobie odbijesz.. :-)
Dziewczyny czytacie swoim niuniom?
Była listonoszka tylko, że ja nie zdążyłam dojść do drzwi, synka usypiałam, a ona już wyszła z klatki, to nic zostawiła awizo, także pieniążki odbiorę na poczcie Super, każdy grosz przed świętami się przyda
ja dla bezpieczenstwa lepiej zamrozilabym tego lososia
dzisiaj sie super wyspalam, wstalam cos kolo 11 sniadanko zjadlam o 12
i probuje znalezc teraz moja nospe haha :-)w zeszlym tygodniu kupilam dwa nowe opakowania i wtrynilam je gdzies do szafki zeby latwo je znalezc a teraz nie moge sobie przypomniec do ktorej do szafki i w zadnej nie moge znalezc, i tak mysle moze by przestac brac ta nospe w sumie to jak teraz tak wiecej odpoczywam to jest mi lepiej za tydzien mam wizyte u lekarza to moze po wizycie znowu zaczne ją brac, bo od 3 tygodni bralam nospe 3 razy dziennie po 1 tabletce, tak sie zastanawiam czy to tak dobrze tyle tej nospy brac, co wy o tym myslicie???
ide teraz pobrzdekolic na gitarce podenerwuje mojego maluszka
Ja mam 164cm a M ma 185cm M ma ciemne włoski i niebieściutkie oczka Ja mam czarne wloski i oczka zielone Ciekawe jakie nasz dzidziol będzie miał Po mamusi czy po tatusiu