blueberry77
Podwójna Marcówka :)
Mnie się to nie sprawdziło . Chyba że trzeba wpisywać wiek rocznikowo, a nie skończone lata?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
echhhh, cały czas marzę o chłopcu zawsze mówiłam, że chcę mieć synka, któremu będę pokazywać koparkę na ulicy i jak z procy strzelać
ale teraz JESTEM PRZEKONANA, że to dziewczynka. nie pytajcie, skąd wiem
Agniesiak85 bardzo mi miło
Jak u Ciebie z objawami, ja wieczorami mam silne nudnosci i bóle żołądka, jutro mam wizyte u gina, ciekawa jestem który to tydzien u mnie....
Ja sobie właśnie oglądam zdjęcia brzucholków stycznióweczek, oj mają je już pokaźne. Niektóre lutóweczki też już wklejaja zdjęcia, także dziewczyny za jakiś miesięc niektóre z nas będą mogły się już pochwalić
-----------------Witam !
Jestem tu nowa, więc się przywitam Jutro pierwsza wizyta u lekarza. Jestem ciekawa co mi moja ginekolog powie w kwestii terminu porodu. Jak sobie policzę na kalkulatorze internetowym, to na każdym innym mi wychodzi co innego albo marzec albo kwiecień. Więc jestem ciekawa. Na początek jednak mówię - -dzień dobry i mam nadzieję, że mnie przygarniecie pod swoje skrzydła
A wiecie... że ja już w ulubionych jeansach nie moge się dopiąc? tzn dopnę się ale strasznie mnie gniecie a usiąśc w zapiętych to z cudem graniczy Macica już się rozpulchnia i to dlatego..
matko jak ja już teraz się nie mieszczę w biodróweczki.. heeh;-)
Musze pomyślec o spodniach ciązowych
/QUOTE]
Ja juz od tygodnia nosze dresowe spodnie a w dzinsy tylko jedne wciskam sie bo mi niewygodnie i na mdlosci mnie bierze.Wiec chyba i ja pomysle juz o ciazowkach.ale to chyba normalne przy 3 ciazy