reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

i bedziesz brac ten antybiotyk??? ja bym sie przeszla do innego lekarza, oni na wszystko antybiotyk przepisuja, a moze wcale nie koniecznie go trzeba brac

tak tak, biorę, to angina ropna, bez antybiotyku będzie jeszcze gorzej, a jeszcze poczytałam sobie o tym na necie i jakaś kobietka napisała, że nie brała antybiotyku- chociaż musiała też- i dziecko urodziło się bardzo chore, bo bakterie przeszły czy coś w tym stylu :-(
a poza tym to naprawdę widzę różnicę na plus, chociaż gardło booooli, ale przynajmniej nie jestem sina na twarzy i temperatura spadła :tak:

a ja mam dzień na wycie siedzę i ryczę

ojjj, Kochana, hormony szaleją (wiem, że to oklepane wytłumaczenie :sorry:) ale taka prawda, wypłacz się, a jutro zobaczysz jak będzie cudownie :tak:

szczerze mowiac nie wiem czy ciąże bliźniaczą widać szybciej, nie mam z takową doświadczenia, a i kolezanki z bliżniakami jakos nie zauwazyly róźnicy

powiem tak: pracuję szkole i przedszkolu z małymi dziećmi i co chwila któraś mama spodziewa się dziecka :-)
jedna mama z bliźniakami była olbrzymia, nie wiem, jak udawało się jej chodzić, bardzo jej współczułam... ale teraz inna spodziewa się dwójeczki i to już za 2 miesiące- ma śliczny kształtny brzuszek :tak: także wydaje mi się, że to zależy od kobiety :-)
będziemy obserwować Cię missiiss :-)

Dziewczny; macie już jakieś przeczucia co do płci?

echhhh, cały czas marzę o chłopcu :tak: zawsze mówiłam, że chcę mieć synka, któremu będę pokazywać koparkę na ulicy i jak z procy strzelać :-p
ale teraz JESTEM PRZEKONANA, że to dziewczynka. nie pytajcie, skąd wiem :-p

reklama
dzięki już mi powoli przechodzi
ja to chciałabym dziewczynkę, ale tak samo jak ccaroline może być chłopiec oby zdrowe było.
Rybka a co na te plamienia lekarz, byłaś? pisz jak się czujesz
mnie dalej mdli i te wymioty matko z Jaśkiem skończyłam wymiotować na porodówce oby się nie powtórzyło.
a brzuszki też pooglądałam, urocze

Witam wszystkie oczekujące lub już w błogosławionym stanie|:-)
Ja miałam dostać @ 17.07 ale nie dostałam - wiec pierwszy objaw jest. Masakrycznie bolą mnie piersi - a nigdy nie bolały, Boli mnie podbrzusze i kłują jajniki czasami - boje się nawet ruszać żeby nic tam w środku nie naruszyć :baffled:
Ale test zrobiłam sobie 20tego i strasznie bladziutki wyszedł :-( dlatego dzisiaj idę do mojej Pani ginekolog :sorry:.... trzymajcie kciuki ;-)

Ja zmykam za chwilkę do domu...i szykuję się do lekarza....
Już mam mega stresa.....

Marta1981 a powiedz wiek się wpisuje skończony czy rocznikowy w tym twoim magicznym programie?? Bo ja w czwartek kończę 28 lat, to jaki wiek powinnam zaznaczyć w programie? I szczerze to nie mam pojęcia kiedy doszło do zapłodnienia....albo pod koniec czerwca albo 1 lipca.....:baffled:

Ja zmykam za chwilkę do domu...i szykuję się do lekarza....
Już mam mega stresa.....

Marta1981 a powiedz wiek się wpisuje skończony czy rocznikowy w tym twoim magicznym programie?? Bo ja w czwartek kończę 28 lat, to jaki wiek powinnam zaznaczyć w programie? I szczerze to nie mam pojęcia kiedy doszło do zapłodnienia....albo pod koniec czerwca albo 1 lipca.....:baffled:

żartujesz?? 30 lipca masz urodziny??
to tak samo, jak ja :-D
i też kończę 28 :tak:

trzymaj się u lekarza :-)

p.s. u mnie wyszło, że dziewczynka (a nie mówiłam hehehe)

Ostatnia edycja:
hehe wlasnie, fajny program. tylko urodziny mialam 1 lipca, a ostatni okres w czerwcu i nie wiem ile lat mam wpisywac :-):-)
jezeli wpisze 20 to wyjdzie chlopczyk, a jezeli 21 to dziewczynka :D

reklama
u mnie ten sam problem, urodziny w lipcu, a zapłodnienie w czerwcu. Jeśli wpiszę 25 to będzie dziewczynka, a jeśli 26 to chłpczyk:-D

Do góry