reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcóweczki 2011

czesc gwiazdy

ja tylko na moment

Milutek -cuuuuuuuuuuudny filmek to byla tylko jedna dzidzia tak??? pokazana jak pieknie ziewała heheehh cudowna pamiatka naprawde????

spadam obiad konczyc i do pracy

reklama
Milutek super filmik:) Drugą dzidzię widać troche pod koniec? Ale jak super widać! Wody płodowe się przelewają i pępowinka. Extra!

U mnie dzisiaj na obiad zupa warzywna i kopytka:) jeszcze nie wiem z czym te kopytka. Ja mam ochotę na same z bułką tartą i masełkiem a mąż to pewnie zechce z mięsem hehe

Milusia to na pewno była ta dama na pierwszym planie :D Tak się poruszała z gracją :D
A chłopina trochę wstydliwy, schował się i nie pokazał klejnotów :p

Super pamiątka!

Ciesze się że Wam się podoba- na tym pierwszym planie maluszek tak słodko ziewał ze byłam w szoku a tego drugiego tak mało by mi się wyłaczył aparat- ma jakieś czasowe tylko nagrywanie i po 3 min.sam się wyłaczył. Za to ostatnie 5 sek nalezało do naszej damy:) tej grzecznej i spokojnej co jest głeboko z tyłu i ciężo sie ją i ogląda i nagrywa. A ten piewrszy to ten niby chłopak nibyh dziewczynka??!!!hmmmm teraz nie było widac tak dobrze to co wczoraj widzieliśmy z lekarzem. Śmieliśmy sie z tego...że pewnie sie wstydzi i nas bedzie w konia robic:)

p.s. musze dzisiaj do szkoły jechac na angielski- a tak bardzooooo mi się nie chce:):)

Ostatnia edycja:
Łeeeeeeee to nie zgadłam ;) W każdym razie GRATULACJE!! Ja i tak jestem pełna podziwu jak Ty tam mieścisz tę dwójkę ;)

Zmykam do fryzjera :D Nareszcie!!!!

Clifordzik- widze że i u Ciebie edukacja się zaczeła:) U mnie na szczęście tylko angielski startuje dosc wczesnie- dzisiaj a reszta dopiero za 2 tyg.:):-D

Pastela- ale Ciz zazdroszcze tego basenu...jak się dow.że jestem w ciązy to basen był moim mocnym postanowieniem. Potem komplikacje i lekarz powiedział: nie wolno...a teraz jak jest dobrze to nawet bym chyba sil na to nie znalazła wiec nie pytałam:):tak:

Magdzior- to tylko korzystać z takiej pomocy:) jak ktos tak sam od siebie cudzym dzieckiem sie chce zając-:szok:. Super że masz dobre wyniki:):-)

Bosonóżka- ale numer z ta gruźlica- mam nadzieje że Ty sie nie zaraziłaś od szwagierki i mam nadzieje ze u niej wszystko sie dobrze skończy!!!!! Czekamy na wieści;-)

Koncia- coś w tym jest..rano siku a potem na wage i o szok jakoś mniej tych kg niż przez dzien:) :szok::szok:A imię mi się podoba...choc jeszcze sie z takim nie spotkałam:) Na ekipe nic tylko zbiorową skargę- niech naprawiaja to partacze- ZA DARMO!!!:wściekła/y:

Malinka- współczuje tempa pracy Twojego M:( :-(to smutne kiedy sie nie ma dla siebie czasu. to my tu mocniej chyba o tej zimie musimy myslec, zeby szybciej przyszła:) ...to tak dla Ciebie....Fred- prze As- dobrze że nie macie mieszkania na 7 albo i wyższym piętrze:):-) Co do imienia to bardzo mi sie zawsze podobało, ale zanim my sie zebraliśmy na dziecko to juz nam dwie Julki wysypały w rodzinie:):-D

Ewi- ale numer z tym kurkiem...jakoś mi sie wierzyć nie chce ze w całymmmm Lublinie go nie było:)hahahha:-D:-D:-D:-D ale tacy sa faceci:)

Oj dziewczyny ta jesien to chyba sie cos pomyliła,u nas jest 30stopni ,piekne błekitne niebo,posiedziałam ze znajoma na ogrodku i potem poszłysmy na spacer ale chyba troszke przesadziłam bo juz mi sie robiło słabo i brzuszek rozbolał.W domu mam ukrop ,chyba rozbiore sie do naga ;)Teraz jem obiadek taki swiateczny troszke,trzeci dzien barszczyk i pierogi z kapusta i grzybami,mniammm
Malina nie ma za co przepraszac,ten sedzia to tak tylko brzmi bo w rzeczywistosci to chodzi tylko o asystowanie na wystawach psow ;)
Milutek cudne masz te bobasy ;)

Witajcie kobietki :)

Co tam u Was u mnie słoneczko świeci ... mmm.... pogoda miód malina . i myślę co by tutaj na obiadek wszamać. Może macie jakieś ciekaawe pomysły ?
Jeszcze tylko godzinka i do domu ... cudownie. I 11 dni wolnego urlopik !! hip hip hurra :)

Milutek byliśmy razem po ten nieszczęsny kurek i nie było w kilku sklepach i to nie jakichś małych tylko Obi, Leroy Merlin i jeszcze dwa trochę mniejsze. Dzisiaj za to jadę oglądać łóżka bo śpimy w naszym pseudosalonie na takim rozkładanym a jako że ja nie mogę dzwigać to go nie składam i zawsze taki bałagan! I chcę zrobić w drugim pokoju sypialnię:) dostawię tam jeszcze później łóżeczko i będziemy sobie spać we troje:)

Malinka jak wrócisz od fryzjera to wstaw zdjęcie z nową fryzurką;) Ja ostatnio malowałam i jak nigdy nie wyszedł mi kolor! Wyglądam troche jak taki borsuk w łaty;)

Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczynki
jesli u was lekarze nie maja sprzetu do nagrywania filmu wezcie swoj aparat i same kreccie. Ja na 1 USG poszlam z przyjaciolka- i mam sliczny filmik z calej wizyty- na ktorej lekarz opowiada co gdzie jest :)
mielego weekendu. Jade do rodzinki wiec pewnie nie uda mi sie zajrzec

Do góry