witajcie dziewczyny, kilka dni nieobecnosci i pol dnia czytania mialam- ale przebrnelam przez wszystkie posty.
U mnie po staremu wciaz mam minimalne plamienia ( cale szczescie kawa z mlekiem- nie ma w nich krwi) W poniedzialek polecialam do lekarza. Pani doktor kochana zrobila mi szybciutkie USG zeby mnie uspokoic. Dzidzia spala ale serducho bilo i niebylo znakow odklejania kosmowki. Od razu poczulam sie lepiej
Zalecila mi rowniez tabletki Relamax- takie z melisa i magnezem- mozna stosowac w ciazy kosztuja tylko 8 zl
POlecam-
Harsharami- moze to ci pomoze w zasypianiu?
Vetka widze, ze ty podobnie jak ja jestes tu mloda "tygodniami" niektore dziewczyny juz wkroczyly w 2 trymestr!! Gratulacje
Cornellka i
Milutek
Ja niestety mam termin na sam koniuszek marca i musze jeszcze z miesiac poczekac by przekroczyc ten magiczny prog. Vetka- moze to nasze plamienie wynika z tego ze mniej wiecej teraz powinnismy sie spodziewac miesaiczki?
poziomki- super ze zrobilas badanka- ale koniecznie lec na test z obciazeniem
Kati78- mam podobny problem z piersiami- mogly by sobie jeszcze urosnac poki co mam chyba pelne A :/
Bosonozka- propo azjatyckiego jedzonka, niedawno zdazylo mi sie spedzic kilka dni na Filipinskiej plazy- sprzedawali tam okropne jajka( nazywa to sie chyba balut) to takie jajo z kurczaczkiem w srodku- ochyda
futrzakowa- mam taki sam problem jak ty, albo chodze glodna- albo mam straszne problemy z przejedzenia, poza tym mecza mnie wzdecia- ratunku...przez te gazy brzuch mnie boli
Wszystkie dziewczyny bez chlopow- moj tez wyjechal i strasznie mi nudno samej w domu. Prosze- niepiszcie juz tak duzo ;-)