reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcóweczki 2011

Buuu ja znów podkrwawiałam, byłam już u gina - fistaszek od soboty urusł 4 mm a ja mam leżeć i mam zwiekszona dawke luteiny. Normalnie zachowuję sie jak wariatka, niby wiem, że mogę podkrwawiać, ale każda większa plama krwi wpedza mnie w jakąś schizę. Masakra

Vetka - oszczedzaj sie. Niestety emocje czesto biora gore nad wiedza, ale fasolinka rosnie jak na drozdzach, wiec wszystko jest w porzadku :tak:

reklama
Buuu ja znów podkrwawiałam, byłam już u gina - fistaszek od soboty urusł 4 mm a ja mam leżeć i mam zwiekszona dawke luteiny. Normalnie zachowuję sie jak wariatka, niby wiem, że mogę podkrwawiać, ale każda większa plama krwi wpedza mnie w jakąś schizę. Masakra
Nie dziwie się Vetka , ja bym pewnie tak samo reagowała, wiec nie ma plamien, ale wziełam sobie do serducha to ze mam leżec , damy rady , musimy wierzyc ze wszystko bedzie ok ;)

ona1986 nie boj nic,ja własnie wciagnełam drugi talerz pomidorowej,przedtem mandarynke,kawałek sernika,na sniadanie 4 kanapki i do tego litry picia,sokow i herbatek owocowych i juz sie rozgladam co by tu jeszcze wszamac ;)

Ciesze sie ze nie jestem sama ... :D Nie uwierzycie na co ma teraz 1wsze zachcianki ... a więc... a co napisze Wam, nie chce sama tyć :D:))))

- Pączek z budyniem

- Jajko niespodzianka

- 7 day's czekoladowy

- Kinder bueno

- Rodzynki Milka w czekoladzie

- Czekolade z nadzieniem truskawkowym lub kokosowym

- Frytki

- Ziemniaki ze śmietaną

- Fileta z kurczaka w panierce

Wiem....!! Przerażające, sama w to nie wierze!!

Vetka zupełnie nie dziwię Ci się. Ja juz od kilku tygodni nie plamię, ale plamiłam przez cały miesiąc. Teraz za każdym razem kiedy jestem w toalecie sprawdzam czy nie plamię... Rozumię Cię. Musisz odpoczywać... Musisz...

Trzymaj się...

Vetka - jak to się mówi : "dupen-placen" do łóżka i leżeć! ;)) wszystko się z pewnością uspokoi, tylko się nie denerwuj (czyt.: nie nakręcaj) i odpoczywaj.

Zgadzam się z Mim, z tym plamieniem to faktycznie jest przechlapane - nawet jak przejdzie to już ciągle sprawdzasz, czy przypadkiem nie wróciło, no ale widać tak nam jest dane!

Leżenie ma swoje dobre strony - chcesz czy nie chcesz, siłą rzeczy zwalniasz tempo ;))

Bosonóżka - mnie tak rozbolała głowa, że aż mi od tego niedobrze więc łączę się w cierpieniu!

Ostatnia edycja:
Vetka wiadomo bo martwisz sie ale wszystko bedzie dobrze:)

Bosonozka, Katjusza mi wczoraj glowa pekala myslalam ze umre z bolu ale rano przeszla naszczescie to od gwaltownej zmiany pogody

Ona prawdziwe zachcianki ja naszczescie nie mam ochoty na dziwne rzeczy tzn nie lacze np slodkiego z kielbasa czy ogorkiem hehe ani nic podobnego:)

a mnie znow ta godzina dopadla, zeby sie polozyc i spac, ale zamiast tego moze cos fajnego do zjedzenia zrobie...albo i nie. Znalazlam gdzies przepis na mus z bialej czekolady.

W ogole to zaraz cos gdzies zostawie ;-)

reklama
witajcie dziewczyny, kilka dni nieobecnosci i pol dnia czytania mialam- ale przebrnelam przez wszystkie posty.
U mnie po staremu wciaz mam minimalne plamienia ( cale szczescie kawa z mlekiem- nie ma w nich krwi) W poniedzialek polecialam do lekarza. Pani doktor kochana zrobila mi szybciutkie USG zeby mnie uspokoic. Dzidzia spala ale serducho bilo i niebylo znakow odklejania kosmowki. Od razu poczulam sie lepiej:) Zalecila mi rowniez tabletki Relamax- takie z melisa i magnezem- mozna stosowac w ciazy kosztuja tylko 8 zl:) POlecam- Harsharami- moze to ci pomoze w zasypianiu?

Vetka widze, ze ty podobnie jak ja jestes tu mloda "tygodniami" niektore dziewczyny juz wkroczyly w 2 trymestr!! Gratulacje Cornellka i Milutek
Ja niestety mam termin na sam koniuszek marca i musze jeszcze z miesiac poczekac by przekroczyc ten magiczny prog. Vetka- moze to nasze plamienie wynika z tego ze mniej wiecej teraz powinnismy sie spodziewac miesaiczki?

poziomki- super ze zrobilas badanka- ale koniecznie lec na test z obciazeniem

Kati78- mam podobny problem z piersiami- mogly by sobie jeszcze urosnac poki co mam chyba pelne A :/

Bosonozka- propo azjatyckiego jedzonka, niedawno zdazylo mi sie spedzic kilka dni na Filipinskiej plazy- sprzedawali tam okropne jajka( nazywa to sie chyba balut) to takie jajo z kurczaczkiem w srodku- ochyda :D

futrzakowa- mam taki sam problem jak ty, albo chodze glodna- albo mam straszne problemy z przejedzenia, poza tym mecza mnie wzdecia- ratunku...przez te gazy brzuch mnie boli

Wszystkie dziewczyny bez chlopow- moj tez wyjechal i strasznie mi nudno samej w domu. Prosze- niepiszcie juz tak duzo ;-)

Do góry