Hej mam namiary... u miejscowości ZAOSTROG ... płaciłam jakos 15 euro zza osobe ... to jest apartament jakies 100 metrów od plaży... to jest ok.35 km za MAKARSKĄ ....
a masz jakas nazwe tego apartamentu?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hej mam namiary... u miejscowości ZAOSTROG ... płaciłam jakos 15 euro zza osobe ... to jest apartament jakies 100 metrów od plaży... to jest ok.35 km za MAKARSKĄ ....
Ja to na pewno bliżej terminu porodu będę wyglądać gorzej niż hipopotam
Hipopotam jest dla mnie zarezerwowanydla nas trzechhihihihiJa to na pewno bliżej terminu porodu będę wyglądać gorzej niż hipopotam
Hipopotam jest dla mnie zarezerwowanydla nas trzechhihihihi
a masz jakas nazwe tego apartamentu?
Katjusza jejkuuuu to faktycznie przekichaneee :/ ale dam radeee , troszke zle sie czuje po tych tabletkach duphaston , mdli mnie i spiąca żem jest ale dzis czuje ze troszku pomagają bo
do wczoraj mnie strasznie brzuch bolał normalnie jakby mnie tam rozrywali i ciągnie coś do dołu , wiem ze nie ma zartów , wiec bede uważac Katjusza miałas takie same objawy ??