reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcóweczki 2011

reklama
Witam milenka,mamy ten sam termin porodu :)
Co do wagi to ja najpierw schudłam ok 3kilo bo mam czeste biegunki ale teraz juz waga wrociła do normy i nic sie nie zmienia od 3dni,chociaz oponka tłuszczowa sie robi bo u mnie to bardziej zawsze zmiany było widac bardziej w cm niz w kg.
Milutek moj kuzyn z zona i dzieckiem byli w Chorwacji rok temu i jechali na slepo,znalezli super dom przy samej plazy i za tydzien zapłacili cos ok 1000zl jesli dobrze pamietam.
U mnie na kuchence juz wesoło pyrka zupa pomidorowa,dzis bedzie z ryzem,a po pracy m ma od tesciowej przywiesc gołabki ;)
A zapomniałam napisac ze u mnie własnie luneło jak tralala.
Fitrzakowa przeciez nasze oliwskie hipopotamy sa przeurocze.

Bosonóżka w łazience tylko płytki na podłodze zmieniamy,chciałabym jeszcze wanne wymienić na kabine,marzy mi się też ogromne lustro najlepiej na całą ścianę i nowa umywalka i wogóle wszystko bym zmieniła ,ale mamy ograniczony budżet niestety..:baffled:
Odpocznij trochę ,prześpij się,oby ciśnienie szybko wróciło do normy!

2 godziny biegałam po osiedlu i nie kupiłam nigdzie sticky rice,więc obiadu dzisiaj nie będzie !!!!!!!!!!!Ach ,jaka jestem zła.......

Milutek udanych wakacji życzę!!!

Ostatnia edycja:
Katjusza jejkuuuu to faktycznie przekichaneee :/ ale dam radeee , troszke zle sie czuje po tych tabletkach duphaston , mdli mnie i spiąca żem jest :p ale dzis czuje ze troszku pomagają bo

do wczoraj mnie strasznie brzuch bolał normalnie jakby mnie tam rozrywali i ciągnie coś do dołu , wiem ze nie ma zartów , wiec bede uważac ;) Katjusza miałas takie same objawy ??

no ja leżę właściwie od początku ciąży (plamienia, wcześniejsze poronienie), też na duphastonie (najpierw x3 teraz x2), toleruję go nawet nieźle (albo mylę objawy z objawami ciąży - mdłości, bóle głowy ;) ), brzuch mnie bolał i ciągnął na początku ale od 3 tygodni w zasadzie tylko mnie pobolewa (ciągnie) w pachwinach i udach (8-|), lekarz powiedział, że to naturalne. Muszę przyznać, że leżenie i leki faktycznie uspokoiły wszystkie nieporządane objawy ale nakaz leżenia mam aż do pełnego ukształtowania się łożyska.

nasz szkrab miał w 11 tygodniu 3.72 mm i machał łapkami ;))

witaj Milenko ;)

Dziewczyny zaraz mnie pokręci - jest miód ale NIE MAM W DOMU BIAŁEGO SERA!!!! ;))))) :eek:

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry