reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

reklama
Malina dobry ruch z fejsem oby podziałało heheh:-). Ja tu codziennie zaglądam, jakoś tak smutno że nikt się nie udziela. No może poza Katjuszą, która chyba najwierniejszym "fanem" jest;-).

Bardzo fajny wątek chcesz założyć! Fajnie by było popatrzeć, poczytać jak rodzeństwo daje ze sobą "radę" :tak:. Kto wie, może więcej marcowych mam zdecyduje się na maleństwo? ;-)

U nas wszystko dobrze, Jaśko rośnie jak na drożdżach i tak samo psoci czyli wszystko w normie:-).

Pozdrawiam laseczki i do miłego ...:-)

Witam Koleżanki:-)

malinkaa powiadasz że czas na reaktywację:-D a no matka pracująca ma wszystko poukładane - choć ma więcej na głowie to da sie to ogarnąć. Jestem teraz w domu i się zastanawiam jak to robiłam jak pracowałam, że dawałam radę!
madiu, apistella brzuchatki jak się czujecie?
julia odstaw kawkę i pisz co u Dominika;-)
futrzakowa a Ty wciąż pracujesz...dużo sił życzę:-)

u nas czas pędzi jak szalony, ja rosnę:zawstydzona/y: i czuję, że coraz bardziej zrzędzę bo mnie wszystko boli:sorry: chcę już luty i Jaśka przy sobie!

dziewczynki to żywe srebra, Hania ma swoje przemyślenia jak zawsze, którymi obdarowuje nas bez przerwy:tak: Z Zosią żyją na zmianę raz w wielkiej zgodzie i miłości, raz jest walka o wszystko:tak: Ulubioną zabawą jest berek po całym salonie:-p Zosia zaczyna biec i woła "berek" choć tego "k" zbytnio nie slyszę i czeka na Hankę żeby się przyłączyła:tak: a ja modlę się żeby z tego wyszły cało, bo czasami mam przed oczami sceny z filmu grozy:szok: albo szukają miejsca na wysokości, gdzie mogą się wspiąć i zaczynają wspólnie śpiewać - "nanananana" i tańczyć - bo dla nich to jest scena i mają swój występ...u dziadka takim miejscem ostatnio było oparcie z kanapy:tak:

Z postępów to nasza Zosia zaczyna mówić coraz więcej słówek, czasami powie coś na kształt "mama chodź" więc już jest to zdanie hihi. Pięknie naśladuje zwierzątka, naszym ulubionym jest lew :-D Lubi też układać lego duplo, polecam te klocki:tak:

no to czekamy na resztę zaginionych w akcji:-D:tak: meldować się Babeczki!!! buziaki dla Was!

Weź futrzasta, bo się przepracujesz!! A tak w ogóle to chyba musimy zacząć tradycyjne odliczanie do świąt, co Ty na to??

Wątek o rodzeństwie gotowy :) Mam nadzieję, że nikogo nie pominęłam, póki co mamy trójkę, a na kolejne maleństwa czekają Marta1981, Madiu, Patik, Apistella :) i my też czekamy razem z Wami :)

Wątek o rodzeństwie gotowy :) Mam nadzieję, że nikogo nie pominęłam, póki co mamy trójkę, a na kolejne maleństwa czekają Marta1981, Madiu, Patik, Apistella :) i my też czekamy razem z Wami :)

te Twoje czekanie tak dwuznacznie brzmi:-D

zaraz świątecznego suwaka i ja sobie strzelę, bo czas tak pędzi, że tracę orientację:-p

reklama
Do góry