reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcóweczki 2011

reklama
Oj, Spring, mocno zaciskamy z Gabą kciuki, żeby to nic poważnego u Ani nie było!

Milutku, ty to wiesz jak sobie załatwić chwilę spokoju :-D

Masala, nie zazdroszczę wczorajszych przeżyć. Amelka pewnie już nic nie pamięta..

Ola, oby Gosia jak najszybciej wróciła do siebie

Do mnie, tak jak obiecala, zadzwoniła szefowa. Usłyszałam, że jestem niezastąpiona i dziewczyna, która przejęła moje obowiązki sobie nie radzi, ale.. firma przechodzi kryzys i nie stać ich już na mnie :dry: Jednym słowem, zwalniają mnie bo jestem za dobra :sorry2: Myślałam, ze bardziej to będę przeżywać..
CV zrobione, parę fajnych ofert znalazłam, jeszcze tylko nad listami motywacyjnymi muszę się pomęczyć..

A Gabrysi wyszedł pierwszy pieprzyk! :-p

Pabella- jako mama blizniaków musze sobie jakos radzic...zebyz zycia miec jeszcze cos innego oprocz pieluszek, lulania, robienia butli mleczka itp:) No ale to czasem tylko sie tak udaje znalesc złoty srodek:)
Ale Cie potraktowali z pracy....ech nie wiedza co traca- ich problem...a Ty sie jak najbardziej cen i szukaj czegos lepszego:) jakby co to pisz pw:)

Dzięki Dziewczyny,mam nadzieję,że Ani to przejdzie i będzie OK. Optymizm to podstawa!

Pabella nie ma tego złego,co by na dobre nie wyszło:-) Na pewno znajdziesz lepszą pracę,w której Cię docenią:tak: Ania ma już dwa pieprzyki na nóżce:-p

Julia usłyszał chyba jakieś świsty; do końca nie wiem,ale był pewny co do schorzenia

spring oby to nie bylo nic groznego!! zapewne lekarze tylko chca dmuchac na zimne, trzeba byc dobrej mysli:)

pabella jak ja kocham takie tlumaczenia!! Olej pracodawce!! niech zaluja co stracili!! A Ty zapewne znajdzesz sto razy lepsza prace!! Tego Ci zycze!!

Zaraz mi nerwy puszczą :baffled: młody pospał 10min i dalej walczymy, błagam,żeby zasnął po kąpieli...
Do tego pies mi gdzie w pokoju nasrał i nie mogę znaleźć!!!!! Ratunku, wszystko przeryłam, nawet pod łóżkiem i śmierdzi, a młody się nadziera, do psychiatryka trafie $#%^$%^

koncia biedactwo:)) Az mi sie Ciebie zal zrobilo.... ale jakos jak o tym psie przeczytalam to nie moglam sie opanowac i zaczelam sie smiac... nie wiesz, ze nieszczescia chodza parami:p Ty masz Maksia i psa a ja Melcie i emka:pP

koncia najlepiej idz gdzies sie wyzyc hahhahahha pobij jakas sasiadke czy cos moze Ci ulzy....a tak na powaznie to wspolczuje...............
pabella zycze bys szybko znalazla prace
moje dziecie przed chwila odkrylo ze potrafi na brzuszek przewracac sie i tak sie przewaracal ze jak go podnioslam a potem wykapalam to mnie obrzygal.....hahhaha teraz sobie spi ciekawe czy juz na noc.........

Ostatnia edycja:
reklama
Ale was wzieło dziś no no piszecie jak szalone:-D:-D:-D to co zapamietałam bo mózg mi dziś lasuje:tak:
Spring- zdrówka dla Anulki miejmy nadzieje ze szybka reakcja pozwoli unąć poważniejszych chorób
Pabella- co za tupet no!!! bezczelna baba trzymam kciuki za nowa i lepsza pracę;DD
Olcia- jaka matka taka córka!!!! ty jesteś drobna to wybacz z Gośki klopsa nie zrobisz;-) a pozaty szczupłym być jest latwiej i zdrowiej:-p
Mila- fajnie wgladają LASKI na tej kołderce he he
Koncia - mój też dziś maruda duzo cierpliwośći

Do góry