reklama
papcia
Mamunia Lenuśki
Marta haha tak przestraszyłaś mojego m że stwierdził że masz nie wysyłać tego chleba hahahaa a ja musiałam aż skarpetki z wrażenia ściągnać bo aż mi sie nogi spociły po tych niusach a mówiłam niech sie żadna nie rozpakowuje
Bosa trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
jak już wstałam to wypadałoby śniadanie zjeść nie? Tylko aż strach bo nie wiadomo czy to wszystkie pieczywo tak działa czy tylko chlebuś Marty
Bosa trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
jak już wstałam to wypadałoby śniadanie zjeść nie? Tylko aż strach bo nie wiadomo czy to wszystkie pieczywo tak działa czy tylko chlebuś Marty
Bosa, Bosa!&&&&&&&
Magnolia, Magnolia&&&&&&&
ale się dzieje
Jeszcze luty w pełni, a u nas porodówka:-)
Mój em na każde moje "ałaaa" robi się zielony i mówi: kobieto, nie strasz, daj mi jeszcze pożyć
W sumie ja im bliżej końca, to czuję się podobnie jak Pastelka nie gotowa psychicznie na przyjście małego hihihihihi i niech sobie tam siedzie do 14 jak chce.
Naskrobałyście w weekend nieźle. U nas jak zawsze weekend pracowity i rodzinny. W sobotę wielkie sprzątanie, o 22 siadłam na dupci. Wczoraj cd sprzątania, wielkie gotowanie i dopieszczanie. Obiecałam sobie nic już maluchowi nie kupować, ale jak wpadłam do Reseerved i zobaczyłam te ceny, to nie mogłam się powstrzymać, a i emek również
wykupiliśmy pół sklepu na zaś:-)
Malinka a jak tam twoje choróbsko? lepiej się czujesz?

Magnolia, Magnolia&&&&&&&

ale się dzieje

Mój em na każde moje "ałaaa" robi się zielony i mówi: kobieto, nie strasz, daj mi jeszcze pożyć

W sumie ja im bliżej końca, to czuję się podobnie jak Pastelka nie gotowa psychicznie na przyjście małego hihihihihi i niech sobie tam siedzie do 14 jak chce.
Naskrobałyście w weekend nieźle. U nas jak zawsze weekend pracowity i rodzinny. W sobotę wielkie sprzątanie, o 22 siadłam na dupci. Wczoraj cd sprzątania, wielkie gotowanie i dopieszczanie. Obiecałam sobie nic już maluchowi nie kupować, ale jak wpadłam do Reseerved i zobaczyłam te ceny, to nie mogłam się powstrzymać, a i emek również

Malinka a jak tam twoje choróbsko? lepiej się czujesz?
Ostatnia edycja:
futrzakowa
yea! to ja!
Skarletka - mój eMek budzi się w nocy przy każdej mojej wędrówce do wc :-) i się pyta...wszystko dobrze? coś się dzieje? hehe... on chyba już czeka żeby moje stękanie okazało się TYM stękaniem

Skarletka - mój eMek budzi się w nocy przy każdej mojej wędrówce do wc :-) i się pyta...wszystko dobrze? coś się dzieje? hehe... on chyba już czeka żeby moje stękanie okazało się TYM stękaniem![]()
u mnie w nocy jest dokładnie to samo

Już mu powiedziałam, żeby spał spokojnie, a jak się będzie coś działo, to nie omieszkam go o tym poinformować

papcia
Mamunia Lenuśki
Futrzak to tak ja mój on jak wstaje to mi zakrywa moja strone żeby nie ostygła a jak przychodze to mi odkrywa i podkłada poduszki pod nogi i zawsze pyta czy mnie brzuch boli ale fakt faktem ja to robiłam raban do tej pory wchodząc do wyra bo zanim wszystko na nowow po swojemu poukładałam to zdarzyłam go już obudzić a teraz już sam czówa
futrzakowa
yea! to ja!
niesamowite jak nasi eMkowie to wszystko przeżywają:-) kochani:-)
reklama
papcia
Mamunia Lenuśki
Ciekawe czy tak chętnie do maleństw będa wstawać 
rano m przyszedł i gadał za cicho więc mała sie nie ruszała mówie do niego że ma z nią pogadac to stwierdził że tylko chwile bo jak teraz sie przyzwyczai do porannych pogaduszek z ojcem to on sie położy po nocce a za10minut będzie musiał do niej wstawac
Futrzak a ja mam w głowie zagadke od chyba tygodnia nie moge zakodować Twojego imienia i już mnie to dręczy ale cos mi sie wydaje że Ty Goska jestes? zgadłam?
rano m przyszedł i gadał za cicho więc mała sie nie ruszała mówie do niego że ma z nią pogadac to stwierdził że tylko chwile bo jak teraz sie przyzwyczai do porannych pogaduszek z ojcem to on sie położy po nocce a za10minut będzie musiał do niej wstawac
Futrzak a ja mam w głowie zagadke od chyba tygodnia nie moge zakodować Twojego imienia i już mnie to dręczy ale cos mi sie wydaje że Ty Goska jestes? zgadłam?