reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

Koncia no to teraz nogi zaciskaj i nie wypuszczaj małego:-) a co do nauki i grania, to ja bym wybrała granie hihihihihi:-D

widzę, że większość z nas ma problemy z rozstępami w dziwnych miejscach:szok: ja mam dokładnie tak samo jak ty futrzaku. Dobrze, że nigdy nie noszę takich krótkich kiecek więc rozpaczać nie będę.

hehe...jakbym miała nosić takie krótkie kiecki by było widac te rozstępy to chyba nie można by już nazwać tego kiecką:-D na pewną sa jakieś preparaty na wybielenie tego paskudztwa:-) ale będę się martwic o to później:-) teraz mam większe zmartwienia takie jak: ZABRANIE SIĘ ZA PRANIE I PRASOWANIE ... a najlepiej zacznę od kupienia proszku:-D

reklama
p.s czy was dziewczyny tez czyści tzn Wc????:eek:

Nie, ale bym chciala ;-)

Mam moje cudo na swedzenie,zaraz ide sie nim wymiziam, hi.

Przyszedl moj stanik do karmienia, bardzo fajny, ale madra Agatka wybrala zly rozmiar pod biustem. Nie wiem co mi sie ubzduralo, ze mam wiecej.. Ale jakos go dopasuje. Fajny jest, bo wyglada jak sportowy i mozna w nim spac i niezle trzyma cycki :-)

Cieplutko na dworze, zrobilam maly spacerek do apteki, ale te szkockie siniaki mnie wq..ja. Powybijalabym. Nieroby smierdzace. Wole jezdzic samochodem niz chodzic po ulicach. Chociaz takie dziuuuury w jezdni. Masakra.

Mam arbuza i truskawki :-) w ogole ta paczuch sie robie. Jedyny ruch to z samochodu i do samochodu. Rozstepow niby brak jak na razie. Maly dzis znowu szaleje.

Hej piłeczki ;-)

No to po pierwsze mam nadzieję ,że Miluś już się tam dzielnie trzyma i ,że wytrwają księżniczki jeszcze trochę w jej brzuszku!!! Mocno trzymam za nie kciuki!!!

Co do nocki to nawet nie była taka zła...trochę jestem niewyspana ale bywało gorzej :tak:
Od rana rzuciłam się w wir zakupów...kupiłam sobie stanik do karmienia,kosmetyki dla Wikiego i sobie tantum rosa, kubka niekapka bo był w promocji z Aventu, no i zaszłam też do lumpka i wstawię fotke choć raz na odpowiednim wątku ;-)

Zaraz trzeba się zabrać za Krupniczek i może w końcu trochę usiąść na tyłku...

Miłego dzionka !!! ;-)

Futrzaczku...tylko nie szalej tam przy tej pralce i żelazku - bo teraz musimy się oszczędzać!!:tak:

o matko, ktoś krupnik gotuje, aż mi się flaki wykręciły z głodu! To jest znęcanie się nad ciężarną. Chyba pójdę poszukać źródła zapachu i żebrać o talerz zupy :zawstydzona/y::-D

Koncia, ciasto wyszło rewelacyjne, już 1/3 blachy poszła, coś czuję, że jak teściowa jutro przyjedzie to może jej nie starczyć, haha, bo dzisiaj najprawdopodobniej szwagierka ze szwagrem przyjedzie. I strasznie szybko się je robi.

Ja wczoraj kupiłam 3 bodziaki, których mi brakowało, z długim rękawem do śpioszków. Może wreszcie się spakuję do szpitala jak wypiorę, bo już się pakuję od 2 tygodni i jeszcze nic nie spakowałam.

Ja nastawiłam zupkę a hydraulika jak nie było tak nie ma:no: Dzwoniłam drugi raz do właściciela ale ten miał wyłączoną komórkę,wiec nagrałam się mu poraz drugi i zostawiłam swój numer tel. Zaczyna mnie coraz bardziej irytować i jak do jutra nikogo nie przyśle to poproszę was dziewczyny o plagę mysz na niego.

Pinka mnie przeczyszcza co rano po śniadaniu. A jak nie idę do WC przez jeden dzień,to potem kluje mnie w dole brzucha jakby jajnik i doszłam do wniosku ze to przez brak wypróżnienia.

Ostatnia edycja:
Futrzaczku...no bez proszku to raczej nic nie podziałasz :-D aż o takim oszczędzaniu się nie mówiłam :-D

Koncia...no to dawaj - dostaniesz i dwa talerze boś ciężarna ;-) a wygląda na to ,że będzie smakowity :tak:

reklama
dostalam paczke od r_P77 wszytsko sie zgadza w gratisie dostalam sliniaczek i myjke do kapieli przyszlo tez nasze łóżeczko ja eMek wroc to skreci porobimy zdjecia i wrzuce na watku rozpakowalam ta paczke brzuch mi sie spiął i leze a mialam ambitny plan obiad dokonczyc i pranie rozwiescic i dzidziusiowe pranie wrzucic :wściekła/y::wściekła/y:

Ostatnia edycja:
Do góry