reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

Nie muka!!!
zjadłaś już? otworzyłabym ciasteczka ale obudze psa i mi pól pożre buuu co by tu zrobić hmmmmmm

sprawdziłam zwracam honor buka

dobra na poważnie ide już do wyrka bo bolą mnie plecy i oczy i pecherz i chyba otworze pod kołdrą ciastka

Dobranoc

Ostatnia edycja:
reklama
Pierwsza, pierwsza :-D
Witam was kochane, idę poczytać co tam ciekawego wczoraj jeszcze pisałyście.

OOOOOOOOOOOO widzę, że pisałyście sporo.

Harsh mnie niestety się wydaje, że to po prostu są dwa różne światy i jeszcze długo tak będzie :-(

Dziewczyny co do szpitalnego jedzenia - kuzynka eMka pracowała dość długo w kuchni w szpitalu wojewódzkim u nas i mówiła, że dietetyk ma chyba 3,5zł ??? na cały dzień na pacjenta .......... :szok: (to było już ze 3 lata temu no, ale i tak, błagam - śmiech na sali)

Miluś dzięki za info, bo się zastanawiam kiedy zacząć tą wodę załatwiać do domu żeby się to jakoś zgrało, ale to chyba już muszę............:wściekła/y: biurokracja cholerna

OOOOOOoooooooo i widzę, że sposób z mlekiem zadziałał !!!!!!!! Cieszę się :-)

Papcia, Ewe o wy chomiczki niedobre żeby się z mężem nie podzielić jedzonkiem...... nieładnie:tak:

Papcia ehhhh zazdroszczę i tych 10 minut wygiasków, ja od Świąt mam kategoryczny zakaz od ginka łeeeeeeeeeeeeeee :-(
A ten tekst od razu widać, że męską ręką pisany

Ewe wszystkie mamy już z górki !!!! no fakt Milutek najbardziej, ale kto wie jak to z nami będzie

Malinko sesja trwała coś ponad 4 godziny, ale jak pisałam wcześniej to brat eM z żoną mają firmę i zdjęcia w prezencie nam robili - podobnie jak plener po ślubie, bo nasz fotograf tak zjeb..... sprawę na ślubie i weselu, że ja wyłam przez 2 tygodnie i już żadnego pleneru z nim mieć nie chciałam - oni uratowali nam życie.

WSTAWAĆ ŚPIOCHY!!!!

Ostatnia edycja:
dzień dobry marcjaneczki :-)
Genialnie mi się dziś spało, pobudka 2 razy na siusiu i zasypiałam bez problemu, bo bolały tylko żebra :rofl2: Dawno nie miałam takiej dobrej nocy. Chcę jeszcze! A tu się trzeba na uczelnie poczłapać ehh dziś siedzę 9-15. Dobrze, że piątek wolny.:tak: Chociaż mam teraz tyle na głowie, że chyba nie do końca wolny :unsure:

tulip, dobrze, ze już wszystko ok i do nas wróciłaś. Nastraszyłaś marcjanki, dlatego ja biorę ze sobą M i bez niego nie ruszę się do szpitala do ostatniej chwili! Już go ostrzegłam, że jak jakaś położna będzie pyskata, to jej buźkę przerobię między skurczami, jeśli on się tym nie zajmie :angry: Ale w moim szpitalu mają być miłe panie :-p

pabella, dla takich chwil warto być w ciąży :-D obawiam się, że ja takiej łaski nie doczekam, bo ludzie uwielbiają patrzeć jak ciężarna sapie i się kuli ze zmęczenia. Łatwo ją wyprzedzić, wepchnąć się :sorry: Poryte społeczeństwo... Dobrze, że jeszcze mam siłę.

Co do opłacania położnych, to moja mama się uparła, że obdaruje panie po. Niech jej będzie ;-)

Reszty nie zdążę teraz poczytać, nadrobię Was po powrocie!
Miłego dnia kobitki i sie nie przemęczajcie :-D

hej
wczoraj za wcześnie poszłam spać i miałam jakieś wizje I był szpital, poród z mamą ? itp bzdury i jak tu zasnąć po czymś takim, dalej zła
ide czytac

Witam
Ja wczoraj poszłam spać o 21 a wstałam o 8. Co prawda była dwie wizyty w toalecie, ale momentalnie zasypiałam z powrotem:-) Wreszcie nic mnie nie bolało:-) Teraz biorę się za nadrabianie zaległości, a potem sterta prasowania przede mną:-( Bo następne pranie już się robi i nie będę miała gdzie tego trzymać. A w weekend zamierzam rozpocząć pranie rzeczy Małego, najpierw pościel, rożki, kocyki, żeby włożyć je do szuflady łóżeczka i zwolnić trochę miejsca w komodzie;-)

Dzień dobry:-)
popijam owocową herbatkę i się z Wami witam:tak: samopoczucie nie za dobre - mój oragnizm chyba sie targuje z infekcją i zastanawia poddać się czy nie, nadal ból głowy i nos zapchany, mam nadzieję że się przez dzień znowu lepiej poczuje, a te poranki to tylko takie niefortunne...
papciarkowa, malinaa widzę że poszalałyście nocą - wyżera na 102 - szczególnie u papci:tak: ładnie ładnie, M. wróci to się załamie jak zobaczy stertę opakowań, papierków i okruszków:-D
koncia udanego dnia na uczelni, nie przeciążaj się:-)
mamii czekam z niecierpliwością na fotki ze sesji, Boże tyle zdjęć:szok: wow!

pisałyście coś o przytulankach, nie wiem czy dobrze pamiętam, jak coś pokręcę to mnie Vetka poprawi:-D ale "cudowne" właściwości spermy działają na szyjkę macicy od 38 tygodnia ciąży i dopiero wtedy mogą wywołać akcję, ja te właściwości sprawdzałam 4 dni po terminie bo ileż można czekać na bobaska:tak: no i po 2 godzinach od przytulanek się zaczęło:-D nie wiem czy to zbieg okoliczności czy nie:-)
miłego dnia życzę:-), czeka mnie dzisiaj wielkie sprzątanie, moi rodzice mają przyjechać, więc chatke muszę ogarnąć, mam nadzieję że Hania będzie współpracować z mamusią:tak:

hejka, witam się przy kawce. Córcia chora już 3 dzień w domu siedzi, tak więc mam rozrywkę zapewnioną :-)

Patik zdrówka życzę, oby infekcja Cię jednak nie dopadła :tak:

Madzior to witaj w klubie, ja też mam stertę ciuszków do prasowania i jeszcze większą do prania :happy:

Gumistomis witaj :-)

Milutek cieszę się, że masz już wodę :-)

kawka wypita, więc czas na zabawę :-) miłego dnia :happy:

reklama
dziendoberek
niepamietam juz ktora to pisala o paczkach- i to domowych- niedobra! zaraz sie zbiore do ciastkarni :D

patik- wydaje mi sie ze z tyim przytulankami to nie zbieg okolicznosci :) tylko tak sie wlasnie zastanawialam czy wczesniejszy seks nie przyspieszy porodu przedwczesnie. nasz ekspert napewno nam odpowie- jak sie tylko obudzi

Papcia i Pinka- cos pisalyscie o boplacych dziaslach i zebach. POlecam wam eludril- swietny plyn do plukania ust- max po kilku dniach (a czasem po jednym) bol znika. NIezrazajcie sie cena-bo jego sie rozrabia z woga- wiec to taki "koncentrat
Mnie czesto zabki bola po plombie :/ i tez czesto sie martwie czy dobrze wyczyszczone itp- niestety na rentgen sobie niemozemy pozwolic. Moj dentysta mowi ze mam takie wrazliwe nerwy i one moga pobolewac po borowaniu. Raz w tej ciazy tez czulam bol "jakby zeba" to sie okazalo ze miedzy zebami- w dziasle jakas kieszen mi sie zrobila- nic dentystyczna i eludril pomogly

mamii- rewelacja miec w rodzinie fotografa :) dzidzi tez fajne fotki moze pocykac

magdzior- ale pospalas kobieto- prawie jak na poczatku ciazy ;-)

pastelka- ja tez mialam jakies dziwne szpitalowe sny. poza tym liczylam tygodnie ciazy i sie doliczyc niemoglam. pewnie tematy z forum utkwily nam w glowie- wiec moze dzisiaj rzucimy jakies inne haslo- np egzotyczne podroze :D

Do góry