reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

Nawet nie miałam czasu do was wlecieć mam nadzieje że mi wybaczycie, kolacja powinna już być na stole powoli a ja siedze brudna jak kominiarz z farbą na włosach i niestety dołem jak co roku więc mam nadzieje że u was lepiej to wszystko wyglada
By Wam wszystko pasowało,
by kłopotów było mało,
byście zawsze byli zdrowi,
by problemy były z głowy,
by się wiodło znakomicie,
by wesołe było życie!

Wesołych świąt dziewczyny dużo zdrówka dla naszych pociech i szczęśliwego rozwiążania:)

reklama
Aby Święta były wyjątkowymi dniami w roku,
by choinka w każdych oczach zalśniła blaskiem,
by kolacja wigilijna wniosła w serca spokój a radość pojawiała się z każdym nowym brzaskiem.
By prezenty ucieszyły każde smutne oczy ,
by spokojna przerwa ukoiła złość,
by Sylwester zapewnił szampańską zabawę , a kolędowych śpiewów nie było dość!!!

Tego wszystkiego i tego o czym każda z Was po cichu marzy, szczęśliwego rozwiązania i spełnionego macierzyństwa !!!

Aleksandra- Cliford!!!;-*******

Witam kochane :-)
Wszystkiego spróbowałam i się nie przejadłam, jestem z siebie dumna :-p
A tu spóźnione życzonka dla moich kochanych marcóweczek:

Dużo szczęścia, zdrowia i powodzenia, to tradycyjne, najszczersze życzenia. Wesołych Świąt i Roku szczęśliwego. Niech obficie da, co ma najlepszego!

witam powigilijnie ;-)
mam nadzieje,ze wieczor u kazdej z nas byl udany

koncia,ja tez w tym jadlam ,jadlam i sie nie przejadlam :p jeszcze przed spaniem dopychalam sie czekoladkami :-D
No i dwa dni swiat przed nami, na wage nawet nie wchodze, korzystam z swiat :-D

Zycze kolejnych milych dni swiatecznych :cool2:

Witam w te swiateczne południe
U nas znowu sypie snieg a wczoraj padał marznacy deszcz,masakra,zamarzało wszystko na szybach w trakcie padania
Jak tu sie wczoraj zrobiło kolorowo,swiatecznie,bardzo dziekuje wszystkim za piekne zyczenia:)
Tez wczoraj jadłam i jadłam i sie nie najadłam a po powrocie do domu dopchałam sie sernikiem i jabłkiem;)
Dostalismy w prezentach piekne rzeczy dla dzidzi,ciuszki,karuzele i nawet kosmetyki;)
Dzis jedziemy na obiadek do tesciowej wiec znowu w drodze:)

Spokojnego dnia swiatecznego zycze,co byscie miały duzo czasu na lezenie brzuszkiem do gory;)

witam kochane! Wesołych Świąt wszystkim!!!
smile.gif
My spędzamy święta niestety w.. łóżku
frown.gif
złapała nas grypa żołądkowa
frown.gif
całą Wigilię wszyscy spędziliśmy nad ubikacją, na dzisiaj jet lepiej, ale jesteśmy bardzo słabi
cool.gif
Choroba wie kiedy wybrać, a mieliśmy takie planyyyy
cool.gif

Oj padliśmy z eMkiem teraz w sypialni....z przemęczenia:) Wigilia była bardzo udana- w miłej rodzinnej atmosferze:) u mojej mamy:) Dzisiaj gościliśmy u nas teściów....i jestesmy już padnięci:) a tu jeszcze jutro przed nami- i znowu tez wszystkie pyszności- mniam:-p

Scarletko-
zdrówka dla całej rodzinki:)

reklama
Wszystkie swietuja :)
My caly dzien na kanapie spedzilismy, troche komara podusilismy. ogolnie odpoczelam, bo wczoraj tak mnie strasznie plecy bolaly od tego gotowania. I zebra tez mnie bola.

Wybieam caly dzien lozeczko i materacyk i nie zdecydowalam jeszcze...

Do góry