reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

No troszke sniegu jest... jakies 7 zm na oko, ale za to temperatuta to tylko -1 wiec nie ejst zle. Jakbys zgadla... nie ucze sie.... nadrabialam serialowe zaleglosci:p

reklama
a to lemsip mozna w ciazy?? nawet nie wiedzialam tez jutro kupiem:p dzieki a o syrop w aptece tez zapytam ale znajac ten kraj to mi nic nie dadza oprocz paracetamolu...a to mam...mleko z samym miodem to jeszcze lykne ale czosnku to juz bym tam nie scierpiala...o matko ...juz to kiedys probowalm bo mnie m tym chcial truc na poczatku ciazy jak bylam przeziebiona ale kibelek zaliczylam i juz nie chce jakos tej mixtury:no:

Na ulotce jest napisane, ze jesli jestes w ciazy to skontaktuj sie z farmaceuta i jesli mam problemy z cisnieniem. A ja nie mam problemow, a to na paracetamolu jest wiec 2 saszetki nie zaszkodza, a mam nadzieje pomoga :) a syrop to chyba na m jakis,w markecie kupilam kiedys. Lyczek pociagnelam ;) w sumie to katar mi sie zaczal i tylko pozostal. Jutro powinno byc juz w miare :)

M. moglby juz przyprowadzic swoje 4 litery na dol, bo mi sie nie chce wylazic spod kocyka i sprawdzac kocura.

Bosa, jaki mily pan kucharz :) pewnie mysz sie bal ;)

Czesc

Chciałam sie do Was dołączyć jeśli pozwolicie:tak:
Mam termin na 6.03wgOM w wgUSG na 07.03:tak:
Jestem na forum juz od kwietnia 2008 a to za sprawą córeczki Hani która urodziła się 23.12.2008:tak::-)
Teraz równiez czekamy na córeczke:tak:
Nie wiem co jeszcze o sobie napisać, pytajcie jesli chcecie cos wiedziec:tak:smiało:-D

Moze jestem antyrodzinna, ale tak sie ciesze,ze spedzamy swieta tutaj razem a w Polsce jestesmy tylko raz w roku, no czasami 2. Grrr.
Agacina zgodzę się tu z Toba.Ja tak samo jestem szczęśliwa ze święta spędzamy w UK.Zawsze jak byliśmy w Pl to pojawiały się problemy i ciągle ktoś był niezadowolony.

Widze ze nasze marcówki się pochorowały.Duzo zdrówka życzę,macie m przez weekend to leżeć,niech Wam usługują.
Anoli witaj w naszym gronie

:-pCzesc kochane

ja tylko na sekundke własnie skonczyłam męczący i pracowity dzień zaraz cos wrzucę na ruszt i spadam do wyrka bo od jutra zpiernicz na 102 mam nadzieje ze dam rade:cool:

odezew sie do was mam nadzieje ze w czwartek wieczorkiem:tak:;-) zeby złozyc wam zyczonka;-)

a tymczasem duzo zdrówką dla wszystkich chorowitek.....i słonecznych dnia dla tych w złych nastrojach.

pozdrawiam cieplutko gwiazdy dbajcie o siebie i do usłyszenia!!!!!!!!!!

Pinka tylko się nie przemęcz :* pozwól sobie trochę odpocząć :)

Bosa wyrazy współczucia z powodu cioci :*

Koncia ale pechowy dzień u was, mam nadzieję, że autko tylko lekko stukniętę, a mężowi nakop w 4 litery za te cyrki z fitrem ech..

A my w końcu wylądowaliśmy na obiedzie u teściowej choć nie mieliśmy, ale dobra.. Przywieźliśmy choinki :D Jedną dla mojej mamy i kiedy eM ją obrabiał i wstawiał w stojak, to my z mamą zrobiłyśmy listę zakupów i nie jest tak źle :) Jutro powinniśmy wszystko kupić :) Niestety eMek jedzie na noc i nie wiem, czy pójdzie ze mną do lekarza na 18 :/ Zobaczymy..
Przy strojeniu naszej choinki mieliśmy niezły ubaw :D Nie mamy wielkich ani dużych bombek, tylko średnie, małe i maleńkie i kokardki :D Ale tyyyyyyyyyyle tego, że już wymiękaliśmy i po 2 godzinach stania i obwieszania drzewka mój brzunio zaprotestował bólem, teraz już ok. Choinka pięknie lśni i bosko pachnie a my odpoczywamy przy herbatce :D

reklama
To ja wpadam na nocne szarże em poszedł do pracy to ja lece ponadrabiać zaległości bo strasznie sie za wami wystęskniłam tu jestem na bierząco więc lece dalej

Do góry