reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcóweczki 2008 - wątek główny

My "już";-) na nogach :tak:.
Kurcze nie nie wiedziałam, że tu takie choróbska co niektórych dopadły:-(.
Giza, Asze, Niekat- trzymajcie sie dziewczyny i całuski dla maluszków. Mam nadzieję, że to już końcówka:tak:
Weronikaa-kochana, no to cie mężuś rozpieszcza:tak: Niech uważa, bo się jeszcze przyzwyczaisz:-D;-)
ninja- z drugim też dasz rade:tak: wierzę w Ciebie kobieto:tak:. No i od czego my jesteśmy:-) będziemy cie wspierać wirtualnie:tak:.
A no i OGROMNIASTE buziaki dla mojego Zięciunia i dla Ciebie jeśli dobrze pamiętam:tak:
A jesli chodzi o słowo"ciocia" to póki co podobnie je wypowiada jak 'tata'. Z tym, że tata mówi ładnie czysto a ciocia wychodzi "tiatia". Także udaje mi sie rozpoznac;-):-).
Doris- wytrwałości w zasypianiu. A co do D3 to Tosia też tak samo jak Emilka cieszy się i otwiera dziubek:-D
Befatka- :-D:-D:-Djaka mała kokietka Ci rośnie:-D(he he ciekawe po kim:-D). No i fajnie, że Kaya ma towarzystwo. Już nie jest jedynaczką. A Ty widzę masz szybką szkołę podwójnego macierzństwa.

Ostatnio Tosia ma swoją ulubioną zabawe, że chwyta swoją gołą stópkę, wącha krzywi się i mówi "fee":-D:-D i poźniej podstawia wszystkim pod nos i jak my kwasimy miny i mówimy "a feee" to śmieje się w głos. Nawet jak są goście to też im każe wąchać stópkę:-p:-D:-D, dlatego najczęsciej biega w skarpetach, bo wtedy nie pamięta. A po kąpieli to już jest rytuał taka zabawa-obwąchiwanie jej stópek. Jak mi się uda to uchwycić na zdjęciu to wam pokażę jak to wygląda :-)
OGROMNIASTE buziaki również dla Filipka i Domisia :-*

Ostatnia edycja:
reklama
Cześć dziewczyny
a ja dziś urlopik :-):-):-) ale wpadam na chwilkę bo zaraz zmykam pomóc mamie w przygotowaniach do jutrzejszej imprezki:-)

Niekat wow:szok: i tak cię podziwiam że wyszłąś o własnych nogach, ja to chyba po takim treningu wyczołgiwałabym się z domu:-D biedny Marcelito:-(no i oby Oliwce zeszła ta opuchlizna i na tym się skończyło :-(zdrówka dla dzieciaczków :tak:
PM z Tosi zdolniacha jednym słowem :-D
co do szczepień to Julka jescze nie była szczepiona ale to ma być 13-14 m.ż. więc jeszcze nie jesteśmy spóźnione;-)a gadanie? raczej mruczenie i wydawanie nieokreślonych krótkich dźwięków:-)a wit. D3 jeszcze nadal dosta

a miałąm odpisane na wszystkie posty:wściekła/y: i mi małą pinda zaczęłą grzebać przy myszce :wściekła/y: połowę skasowałą i tak wysłąłą:wściekła/y:
dokończę później bo zbieram się do mamy

Ninja dasz rade :tak:kazda z ans sie cykała jak to bedzie z drugim ale drugie dziecko sie inaczej traktuje nie obchodzi jak z jajkiem i nie pzrybiega na kazde kwilniecie;-)zorganizujesz sie bedziesz zmuszona :tak: zreszta Tymon bedzie juz wikeszy i bedzie pomocny :tak: pomysl sobie jak ludzie daja sobie rade z wieksza gromadka :tak:;-)
dasz rade nie pekaj!!!! ja dałam a kto ajk kto ale ty urodziąłs dziecko, wybudowałas dom to sobie nie poradzisz z 2 maluchów;-)
Giza biedna Milenka buziaczki dla niej:tak: kupił Witek fiolet?
PM musi to bosko wygladac:-D:-D:-D:-D
mała aparatka z Tosi:-D;-)

Ja dzis mam wychodne ide do koleznki na piffko:cool2: jutro do kontroli nózek a wieczorkiem na urodzinki pierwsze do Gabrysi:tak: w niedziele nam sie goscie zapowiedzieli wiec mamy bardzo aktywny weekend:-p

Życzonka ogromne dla dziesiejszy solenizantów Tymonka, Dominika i Filipka wszystkiego najlepszego chłopaki :-**************

psy_d.jpg

Witam i dziekujemy za zyczonka:-)
Wlasnie pare minutek temu w zeszlym roku Domis byl juz z nami:-):-):-)
Ale powiem wam chlopaki nam dzisiaj taki numer zrobili ze padam dzisiaj na pyszczek Arek obudzil sie po 3 w nocy i byl wyspany lezal u nas w lozku ale zaczal po swojemu gadac i obudzil Domisia ten sie tak rozplakal ze szok no i nim ich oboje uspalismy to w sumie nie patrzylam na zegarek bo nie chcialam sie stresowac ale za oknami juz bylo w miare jasno:dry::baffled: Jestem taka nietomna ze masakra!!! Wiec sorki ale nie odp
Wszystkiego dobrego dla Tymonka i Filipka
h090.gif
h100.gif
h080.gif

d019.gif
d020.gif
d015.gif
d012.gif
d001.gif
d020.gif

Wpadłam życzyć wszystkiego najlepszego dzisiejszym solenizantom!

Również dla wszystkich marcowych mamuś najlepsze życzenia bo przecież to my się jednak natrudziłyśmy żeby wydać na świat te wspaniałe maluchy :-)
dla dzieciaczków marcowych - wszystkiego co najlepsze w życiu, zdrówka, szczęścia i beztroskiego dzieciństwa, pociechy z rodziców ;-) a dla mamuś pociechy z dzieciaków , miłości radości zdrowia i pieniędzy :-)Dla Tatusiów Gratulacje że im takie fajne dzieci i żony się udały :-)

nas jutro czeka imprezka ale robimy tylko dla najbliższych będzie ok 12 osób ale jak na nasze warunki to i tak będzie kłopot żeby wszystkich wygodnie ugościć. Trzymajcie kciuki bo sama robię tort i ciasta a mam @ i u nas jest taki przesad ze ciast się wtedy nie piecze bo nie wyjdą. Raz mi się już sprawdziło jak mi na tort 3 biszkopty opadły ;-)

wITAM
My do domku jutro, nie moge sie już doczekać, Zuzia też juz coraz bardziej ma dosyć.
Filipku, Tymonku, Dominisiu wszystkiego najlepszego na roczek, żebu uśmiechy nie schodziły z Waszych buziaczek:-):-):-)
Ninja Dla Ciebie z okazji 18 urodzin 100 lat!!!:-D:-:-)

reklama
o fuck ale wtopa:-p:zawstydzona/y:

Ninja wszystkiego najlepszego z okazji urodzinek zebys zawsze była pełna energi i pomocy innym jak do tej pory i zycze ci zeby wszystko szło po twojej mysli całusów 102:-)

Do góry