reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcóweczki 2008 - wątek główny

Wkleję Wam jeszcze foty tortu, jaki moja siostra zrobiła dla Iwo na roczek (gwizdnęła mi pomysła swoją drogą:dry:)
lena1nc0.jpg

lenavf5.jpg

reklama
co do nocnikow to nam tez sie na to jeszcze nie zanosi. J nie jest w stanie nigdzie usiedziec w miejscu na sekunde, czesto nawet podczas producji poopoo probuje dobic kolejnego misia przelatujac jak torpeda przez salon, a co dopiero na nocniku. Moja znajoma tez swoje dziecko "uczyla" zalatwiac sie bez pieluchowo (do toalety albo w rynsztok :dry:)od prawie samego poczatku po obejzeniu jakiegos programu na PL TEL sniadaniowej (chyba kiedys linka wkleilam:confused:).

a co do czopkow to mamy kilka roznych opakowan, oczywiscie z pL, ale przyjemnosci uzywac jeszcze nie mielismy :sorry2:

Asia, no nie wiem jaka w koncu 'balange' bedziemy robic bo powstaly plany na 'laczona' z kolezankami ze szkoly rodzenia wiec wtedy to byloby prawdziwe party. mamy rozne pomysly na razie i czasami wydaje mi sie ze najlepsze to w malym rodzinnym gronie chociaz maly bardzo lubi gosci i strasznie sie wtedy popisuje :-D
zjazd 'londynskich marcowek' moze zrobic lepiej w lecie bo i wtedy piaskownice bedzie mozna zrobic i odpowiedni dla1,5rocznych maluchow placyk zabaw w ogrodzie.
a co do spania Basi aaaah jak Ci zazdroszcze! nasza torpeda nie potrafi w miejscu i bez halasu polezec wiecej niz 2,5-3 godziny :baffled:

Doris czytalas The Associate? ja mecze ciagle The Street Lawyer ktora nie jest Grishama najnowsza tylko tzw 'moja' najnowsza z kolekcji od drogiego malzonka. Rod sobie ubzdural ze skoro w prawie siedze min 9 godzin dziennie to jeszcze chce mi sie o tym czytac w chwili 'wolnej' :baffled::-D

W ramach weekendowych przygod dzemikowych myslalam ze moze zabierzemy go jutro do londynskiego akwarium, ale nie wiem czy jeszcze nie jest za malenki:confused:. co prawda potrafi sie i lyzka zachwycac i na zwierzeta (tzn psy bo mam samych psolubnych psiapsiolow tutaj) reaguje juz od dawna ale nie wiem czy przy zciemnionym swietle to on te rekiny etc zobaczy... :confused:

Buziaki i dobrej, cichej i spokojnej nocy zycze :-)

Tymonowi załaożyłam dziś woreczek na mocz i powiedziałam: "siuraj!" a on od razu zrobił siku, hahahaahaahahaahh - niesamowicie inteligentne dziecko! :-D:-D:-D:-D:-D:-D
grzeczne dziecko:tak::-D i jak slucha mamusi;-)

Kra to ci artysta z Emiego:-D a tort pierwsza klasa:tak:
Buziaki dla Emiego na kolejny miesiaczek :-******
Mrsf warto spróbowac z tym akwarium ;-)jak jemu sie nie spodoba to zapewne wy cos tam obejrzycie:tak:

wpadam tylko sie pochwalić ze dziś mija 5-ta rocznica nasze slubu i juz z rana dostalam niespodzianie bukiet róż a wieczorem kino bardzo tajemnicze bo nie wiem na co idziemy:tak:
MArcelowi wyrżnął się 4 ząbek!Huraaaaaaaa!!!!

Kra wszystkiego Naj dla Emiego. fajny tort siostra zrobiła, Ty na pewno też zrobisz. Ja chyba jednak nie będę ryzykować i kupię jakiś mały torcik. Bo raczej by mi nie wyszedł :baffled: Dobrze że teściowa zmieniła zdanie, tylko żeby potem nie wypominała Wam za długo jak to często się Waszymi dziećmi zajmuje ;-):-)
Do mnie wczoraj też teściowa dzwoniła że za tydzień zaczyna ferie w szkole i że możemy Alę przywozić co drugi dzień do nich na czas jak mąż będzie w pracy ale tylko w pierwszym tygodniu. Czyli Ala może ze trzy razy się z babcią zobaczy, a potem to pewnie we wakacje. Bo przecież te 10 kilometrów to przeszkoda dla nich nie do pokonania, zwłaszcza że mają tylko dwa samochody. :zawstydzona/y:

MrsF rzeczywiście półmrok to może mu się nie spodobać, ale spróbować możecie :-) jak wspomniałaś o lecie i piaskownicach i placach zabaw to aż się rozmarzyłam. :tak: Coś mi się wyjątkowo dłuży ta zima...

Niekat dużo miłości na dalsze lata pożycia małżeńskiego :-)
My też mieliśmy piątego lutego ale czwartą :tak: Ale spędziliśmy ją z dziećmi bo nie było jak inaczej. Może za rok jak Baśka będzie starsza to na ten dzień weźmiemy jakąś opiekunkę.

Ninja to Tymon Cię ciężko doświadcza w nocy ;-)

Mi Baśka dzisiaj też jedną pobudkę zrobiłą i przez chyba godzinę nie spała nad ranem. Za to około dziewiątej (bo tak długo dzisiaj sobie leżałam :zawstydzona/y:) mąż zrobił śniadanie i Ala mi przyniosła talerz do łóżka :-) Pełen wypas :-D A teraz mąż pojechał kupić części do samochodu bo ostatnio jak chciałam jechać to mi nie zapalił. Mam nadzieję że mi dzisiaj to zrobi. A Baśka znowu od 11 śpi.

Niekat, Asia (spóźnione)- samych szczęśliwych dni z Ukochanym, pociechy i radości z dzieciaczków Wam życzę oraz duuuuużo miłości!!

A moja córcia właśnie znalazła sobie zabawę przyczynowo skutkową - wyłączanie i włączanie odkurzacza:angry::-D. Zaraz lecimy do dziadków pobawić się z Bertą.
Miłego weekendu wszystkim !!!

Niekat Asiu sto lat w miłości i zgodzie:happy::happy::happy::happy::happy:
Asia szkoda ze teście tacy wygodni sa i niechca pomóc z abardzo:baffled: moja Mela u teściów spi w kazdy piatek i dogadzaja jej jak moga tylko:sorry:czasemaz za bardzo:baffled:

reklama
Witam!Wszystkim chorym dużo zdrówka,niekat asia samych szczęśliwych chwil u boku szanownych małżonków!!!
kra torcik śliczny-ja jak zwykle zamówię w cukierni bo mam taką gdzie i pomysłowo i smacznie(mężulowi na urodziny zamówiłam damskie popiersie.Oczywiście w negliżu;-))
ninja życzę ci kobieto takich nocy!!
Oczywiście za dużo nie pamiętam po przeczytaniu:zawstydzona/y:Dlatego sorki że dzis nie odpiszę za wiele-poza tym chyba mam simplusa(jak w tej reklamie)bo...ZNOWU NAS ZARAZA DOPADŁA!!!!Jasiek ma już katar i kaszelećzaczął i tylko czekam jak Gabi złapie-zdążył tydzień pochodzić do przedszkola.Nie wspomnę że po ostatniej chorobie dawałam mu chyba wszystko co możliwe na wzmocnienie i guzik:crazy:Poza tym mam sobotę do bani-nieporozumienie z teściową rano,potem mieprzyjemna rozmowa z kumpelą i w dodatku za chwilę mam super extra niezapowiedzianą wizytę a małżon dzisiaj w Warszawie-buuuuu....

Do góry