W końcu brat mi naprawił forum i neta :-):-):-)
Dzięki za życzonka dla Basi.
MrsF faktycznie długo Cię nie było. Aż taką balangę planujesz dla James'a? U nas chyba będą chrzestni, dziadkowie i to wszystko. To będą zresztą nasze ostatnie dni w tym mieszkanku, bo w maju chyba się w końcu przeprowadzimy.
Agunia u nas (w Poznaniu) też są kosmiczne ceny nieruchomości. My np. płacimy czynsz 700 zł, kredyt za to mieszkanie 600 i jeszcze opłaty tzn. prąd, net, kablówkę za 56 metrów (2 pokoje). A budujemy się 40 km od Poznania, gdzie jest dużo taniej. Na szczęście załapaliśmy się na kredyt na dom bez wkładu własnego bo przy takich opłatach za mieszkanie tu to ciężko by było tyle oszczędzić. Trochę sobie odetchniecie jak z jednego pokoju pójdziecie na trzy :-)
Stefanna mam nadzieję że Martynka wyzdrowieje i będziecie mogli wyskoczyć w góry. A w domku to widzę Ty jesteś od podejmowania decyzji ;-)
Asze zdrówka dla Zuzi :-)
Niekat mi się nie podoba to że u Ali w przedszkolu (bo to jest oddział 5-godzinny, jest w nim tylko 13 dzieci), które mieści się w zwykłym mieszkaniu, nie można brać udziału w ich uroczystościach, jedna mama tylko tam chodzi i robi zdjęcia które nagrała rzekomo na płytę która "krąży" wśród dzieci, ale niestety my jeszcze jakoś nogdy jej nie złapaliśmy
A ja też bym chciała zobaczyć jak Ala się zachowuje np. jak przyszedł Mikołaj albo na Dniu Babci... szkoda gadać
A co do Marcela to tacy są faceci, aż bym się zdziwiła gdybyś napisała że Cię słucha i przychodzi na zawołanie ;-):-)
Mrówa to nie poszalałaś jak tak szybko wróciłaś ;-):-) Ja też Baśkę karmię tyle razy dziennie... ale ona na szczęście do zasypiania ma smoczka jeszcze :-)
U nas przełom, zdarzył sie cud niesłychany
Basia przespała całą noc od 20.30 do 7.30
a jeszcze do poniedziałku budziła się w nocy kilka razy (średnio co godzine)
To zasługa tych czopków homeopatycznych o których Wam pisałam. Daję jej od poniedziałku, pierwszą noc przespała 7 godzin pod rząd, drugą 6 a teraz taka niespodzianka :-) Mam nadzieję że tak zostanie, pierwszy raz od 10 m-cy się wyspałam :-)