hejka!..w następny upalny dzionek
..
Wczoraj całe dopołudnie był u Alexa Cyprianek..synek sąsiadki..gdzie ostatnio Alex uciekał (przez płot)..I miałam "spokój"..bo naprawdę fajnie się bawili .pierw chwilę na polku..ale pewnie im było za gorąco i przenieśli się do pokoju Alexa..Poprostu mój synek potrzebuje równieśników do zabawy..(inych dzieci..)..a tu jeszcze niepewna sprawa z przedszkolem
..uff..
Za to do babci to on bardzo chętnie jedzie i zostaje na noc nawet na pare dni
..(bo u niej ma luzik
)
Dentysta też mnie czeka
..i już się boję
Narazie zrejestrowałam Alexa (w Rz-wie jest taka super pani stom.do dzieci)i ma na 29tego..urodzinki u dentysty
..W sumie to na maj miał do kontroli.ale wydaje mi się ze ma ładne ząbki..bez zastrzeżeń
Co do komentarzy do mam z dziećmi..(.. ten to był palant i tyle
)..to ja często słyszę..np.jak pójdę na targ .to zaraz jakaś "miła"pani..zimno tej małej..,niema czapeczki?..o! gołe nóżki!..I tak ciągle..Ale olewam to..
tak ten czas leci..że zaczął się już czas na "ząbki"..Biedactwa:-(..tyle muszą wycierpiec..ale niestety to nieuniknione..i w mniejszych czy większych "objawach ząbkowania" muszą to przejść nasze dzieciaczki...Wytrwałosci dla nich ..i dla nas
A przetwory własnoręcznie zrobione..to super sprawa
Przynajmniej jest pewne co tam jest w środku
.Osobiście bardzo lubie robić..Jak wpraowadzilismy się tutaj ..to też chciałam mieć swoje..a nie od teściowej np.
Antośka narazie bez zmian..Przesypia noce (jak zawsze)..w dzień trochę śpi..trochę gawoży..a gada baardzo dużo!
Smieją się z niej że będzie niezłą gaduła
..
To ja narazie zmykam..śniadanko dla syncia musze zrobić..mała jeszcze śpi..
papatki!