stefanna
Marcóweczka '08
Cicha, mazdaga, AsiaM pocieszcie mnie troszkę, bo widzę, że nie jestem osamotniona w swoich odczuciach... Dla mnie pierwsze dni po powrocie ze szpitala były najgorsze, bo zajmowałam się cały czas maleństwem i dla Zuzy nie miałam praktycznie czasu, a na dodatek byłam jeszcze osłabiona i obolała po porodzie...:-( Teraz jest już super, bo chodzę wcześnie spać, krocze ładnie się już zagoiło i generalnie doszłam już do siebie! Do jutra jest ze mną mama, a w przyszłym tygodniu Mężuś ma wziąć sobie urlop, więc mam nadzieję, że zaczniemy całą rodzinką wychodzić na spacerki i spędzać wspólnie czas !!! Potem będę musiała sobie radzić sama Jestem dobrej myśli, że wszystko się ułoży, ale już miałam chwile załamki i swoje wypłakałam....:-(
AsiaM ja też planuję posłać Zuzę od września do przedszkola i liczę na to, że wtedy łatwiej będzie się ze wszystkim zorganizować;-)! Doskonale Cię rozumie, ale pamiętaj, że damy radę Kochana!!!
Zmykam troszkę poprasować, póki dziewczynki śpią, papatki
AsiaM ja też planuję posłać Zuzę od września do przedszkola i liczę na to, że wtedy łatwiej będzie się ze wszystkim zorganizować;-)! Doskonale Cię rozumie, ale pamiętaj, że damy radę Kochana!!!
Zmykam troszkę poprasować, póki dziewczynki śpią, papatki