reklama
ninjacorps
Marcóweczka 2008
Mroweczko! Olbrzymie gratulacje!!!!!!!!! :-):-):-)
Marteczka - śliczny ten Twój Zuziaczek!!!
Marteczka - śliczny ten Twój Zuziaczek!!!
Marteczka23
Fan(ka)
Wow!!!Mrówa gratulacje!!!
O ile już dzieciaczków mamy lutowychMarcówki-Lutówki,a myślałam,że będę sama...i niedługo coraz więcej z nas nie będzie miało czasu na rozpisywanie się na BB:-(.Sabincia bidulko!!!jak już go będziesz miała w domu to będziesz spokojniejsza i wszystko się poukłada.Ja też już w tym szpitalu świra łapałam i wkur...mnie te baby jak wpadały od 5:30 co pół godz i mi ją budziły.A jak już nie miałam siły do tego wszystkiego i ta tęsknota bo z Mackiem się praktycznie tydzień nie widziałam to nieraz mi łzy same leciały,Ale musiałam byc silna bo bym wogóle stamtąd nie wyszła;-)
O ile już dzieciaczków mamy lutowychMarcówki-Lutówki,a myślałam,że będę sama...i niedługo coraz więcej z nas nie będzie miało czasu na rozpisywanie się na BB:-(.Sabincia bidulko!!!jak już go będziesz miała w domu to będziesz spokojniejsza i wszystko się poukłada.Ja też już w tym szpitalu świra łapałam i wkur...mnie te baby jak wpadały od 5:30 co pół godz i mi ją budziły.A jak już nie miałam siły do tego wszystkiego i ta tęsknota bo z Mackiem się praktycznie tydzień nie widziałam to nieraz mi łzy same leciały,Ale musiałam byc silna bo bym wogóle stamtąd nie wyszła;-)
Marteczka23
Fan(ka)
Lecę sprzątac póki Zuzka śpi bo chciałabym tu na dłużej dziś zajrzec:-)
wspaniałe wieści!!!
MROWA, GRATULACJE DLA CIEBIE I KONDZIKA!
skaba, trzymaj się dzielnie!
Sabincia, chyba lepiej żebys się wykurowała, jak zarazisz małego to Ci go pewnie z powrotem zabiorą do szpitala Niestety, klinika ma złą sławę nie bezpodstawnie. Choć zamieszanie i wredne pielęgniarki trafiaja się wszędzie. Trzymaj się , Matka, i nie daj się chorobie i nieżyczliwym. Jeszcze chwila i będziecie spokojnie w domku.
MROWA, GRATULACJE DLA CIEBIE I KONDZIKA!
skaba, trzymaj się dzielnie!
Sabincia, chyba lepiej żebys się wykurowała, jak zarazisz małego to Ci go pewnie z powrotem zabiorą do szpitala Niestety, klinika ma złą sławę nie bezpodstawnie. Choć zamieszanie i wredne pielęgniarki trafiaja się wszędzie. Trzymaj się , Matka, i nie daj się chorobie i nieżyczliwym. Jeszcze chwila i będziecie spokojnie w domku.
mamma80
Entuzjast(k)a
MROWA GRATULACJEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:-):-):-):-):-)
A jeszcze o 2.00 buszowała po BB,a tu dzidzia już z mamuśką!!!
:-):-):-):-):-)
A jeszcze o 2.00 buszowała po BB,a tu dzidzia już z mamuśką!!!
Postanowiłam... jutro go zabieram bo i tak mi powiedziały wyleczysz nie wyleczysz we wtorek dziecko musi byc zabrane... wiec zabieram go jutro !! pobiegłam do rodzinnego i wyraził zgode ale musze miec maseczke na twarz ale temp zbiłam zabronił pelarginy tylko brac a reszte powiedział ze ok bo przy chorobie organiz wytwarza tez sam przeciwcia.la no i dla dziecka to ok...a mi kazał jeszcze mleko z czosnkiem i miodem herbate z sokiem malinowym i zabierac dziecie ze w domu zawsze sa choroby tak czy siak
AsiaM
mama czterech córek
Sabincia ale Ty masz przeboje z tym szpitalem. Kuruj się czosnkiem i malinami i powodzenia jutro, pierwszy dzień Nikosia w domu No i wszystkiego najlepszego z okazji 1. miesiąca.
Mrówa gratulacje, fajnie że masz to już za sobą
Marteczka, ile dziennie przesypia Zuzia? Daje Ci trochę odpocząć?
Mrówa gratulacje, fajnie że masz to już za sobą
Marteczka, ile dziennie przesypia Zuzia? Daje Ci trochę odpocząć?
reklama
ninjacorps
Marcóweczka 2008
Sabincia - a dla takiego wcześniaczka infekcje nie są groźne?
Wszystkiego najlepszego dla Nikosia z okazji 1 miesiąca!!!
Wszystkiego najlepszego dla Nikosia z okazji 1 miesiąca!!!