reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2008 - wątek główny

reklama
Wow!!!Mrówa gratulacje!!!
O ile już dzieciaczków mamy lutowych:-D:-D:-DMarcówki-Lutówki,a myślałam,że będę sama...i niedługo coraz więcej z nas nie będzie miało czasu na rozpisywanie się na BB:-(.Sabincia bidulko!!!jak już go będziesz miała w domu to będziesz spokojniejsza i wszystko się poukłada.:tak:Ja też już w tym szpitalu świra łapałam i wkur...mnie te baby jak wpadały od 5:30 co pół godz i mi ją budziły.A jak już nie miałam siły do tego wszystkiego i ta tęsknota bo z Mackiem się praktycznie tydzień nie widziałam to nieraz mi łzy same leciały:dry:,Ale musiałam byc silna bo bym wogóle stamtąd nie wyszła;-)

wspaniałe wieści!!!
MROWA, GRATULACJE DLA CIEBIE I KONDZIKA!
skaba, trzymaj się dzielnie!

Sabincia, chyba lepiej żebys się wykurowała, jak zarazisz małego to Ci go pewnie z powrotem zabiorą do szpitala :( Niestety, klinika ma złą sławę nie bezpodstawnie. Choć zamieszanie i wredne pielęgniarki trafiaja się wszędzie. Trzymaj się , Matka, i nie daj się chorobie i nieżyczliwym. Jeszcze chwila i będziecie spokojnie w domku.

Postanowiłam... jutro go zabieram bo i tak mi powiedziały wyleczysz nie wyleczysz we wtorek dziecko musi byc zabrane... wiec zabieram go jutro !! pobiegłam do rodzinnego i wyraził zgode ale musze miec maseczke na twarz ale temp zbiłam zabronił pelarginy tylko brac a reszte powiedział ze ok bo przy chorobie organiz wytwarza tez sam przeciwcia.la no i dla dziecka to ok...a mi kazał jeszcze mleko z czosnkiem i miodem herbate z sokiem malinowym i zabierac dziecie ze w domu zawsze sa choroby tak czy siak

No i oczywiście MRÓWA GRATULACJE OGROMNE !!!!!!!!!!! nam to sie chyba nawet bardziej spieszy niz lutówką :p:p
Nikos dzis skonczył miesiac :)

Sabincia ale Ty masz przeboje z tym szpitalem. Kuruj się czosnkiem i malinami i powodzenia jutro, pierwszy dzień Nikosia w domu :-D No i wszystkiego najlepszego z okazji 1. miesiąca.

Mrówa gratulacje, fajnie że masz to już za sobą

Marteczka, ile dziennie przesypia Zuzia? Daje Ci trochę odpocząć?

reklama
Do góry