reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcóweczki 2008 - wątek główny

Odebrałam właśnie wyniki z labu i tak:
HBS, WR ujemne :-D Mocz ok, tylko w krwi :wściekła/y: Limfocyty mam 15,3% (a norma 20-58,5) :-(, RBC 4,19 (norma 4,20-5,4):-(, MCHC 37,6 (norma 31,8-36,8) :-(

reklama
Weronika a dlaczego az trzy smutne buzki przy wynikach? na moje oko tylko limfocyty masz z lekka obnizone a reszta w normie lub prawie niezauwazalnie ponize co u ciezarnej samo w sobie chyba jest norma:-)

Niekat z Ciebie to normalnie przyklad brac. Ja dzis sie obijam pzry komputerze a Julek kreci sie dookola. Tyle, ze dwa prania wstawilam i obiad zrobie no i troche ogolnie balagan ogarniam.

Asze ja mam kin do wyboru a i tak nic z tego bo wszystko po niemiecku albo takie podpisy a u mnie z tym jezykiem niestety krucho (przeprowadzilismy sie w sierpniu:-)) Jak juz sie trafi cos po angielsku to i tak bardziej komercyjne niz dobre wiec szkoda czasu. Teatr niestety z powyzszych wzgledow tez odpada:-(

Skaba ty to jeszcze poczekaj z rozdwajaniem. Pamietaj, ze masz jeszcze do zaliczenia randke z mezem;-):-) My sobie tez taka randke przed powiekszeniem rodzinki zaplanowalismy i w ten piatek jedziemy do Belgii, zostawiamy Julka z tesciami i zmykamy na weekend do Pazryza:-) Mam nadzieje, ze bedzie milo:-)

MrsF dobrze robisz, ze korzystasz z ostatnich chwil. Zapelniaj wolne dni przyjemnosciami bo potem niestety nie bedzie juz tak latwo - choc z tego co pamietam z takim maluchem do 6 miesiecy to jeszcze mozna poszalec. Dopiero potem jak to zaczyna byc mobilne i bardziej niecierpliwe to jest trudniej z wyjsciami:-)

A zapomnialam napisac, ze wczoraj mialam z lekka stresujacy dzionek bo zalalam sobie klawiature w laptopie herbata. Jak przechylilam to normalnie potop byl - ale co najwazniejsze po nocnym suszeniu dzis chodzi jak nowo narodzony:-) A ja nadrabiam na bb:-)

Weronika a dlaczego az trzy smutne buzki przy wynikach? na moje oko tylko limfocyty masz z lekka obnizone a reszta w normie lub prawie niezauwazalnie ponize co u ciezarnej samo w sobie chyba jest norma:-)

Niekat z Ciebie to normalnie przyklad brac.

My sobie tez taka randke przed powiekszeniem rodzinki zaplanowalismy i w ten piatek jedziemy do Belgii, zostawiamy Julka z tesciami i zmykamy na weekend do Pazryza:-) Mam nadzieje, ze bedzie milo:-)

Dzięki Cicha za słowa otuchy, ale jakoś tak jak mam w normie wszystko to się micha cieszy, jak wróciłam to zaraz na kompa co znaczą te skróty laboratoryjne :baffled: Ale skoro mówisz że to norma że w ciąży wyniki szaleją to już sie nie martwie :-D
A co do Waszej randki, to tylko pozazdrościć :cool2::cool2::cool2:

Niekat - co za przypływ energii, daj trochę bo ja to mam takiego lenia aż się wstyd przyznać :zawstydzona/y: Ale jest plan na jutro - wypranie wózka :tak:

nie wiem czy to przypływ energii - zawsze tak miałam że nawet jak było mi źle i słabo sie czułam to jak sie juz rozkołysałam to póki nie siadłam to zrobiłam wszytsko co trzeba :tak:
Weronika dobrze że mi rpzypomniałąś - jutro wyczyszczę gondolkę w której Oliwia spała w dzień - bedzie jak znalazł dla Marelka bo wygodna, duża i można ja wszedzie rpzenieść jak trzeba:tak:

Byłam już dzis u syneczka i akurat przyszłam jak konsultowali jego wyniki badań i usłyszałam jak mówia , ze to nie mozliwe i kazali powtórzyc badania ze wyglada tak dobrze a ma bardzo złe wyniki badań... :(:-( ale rozmawiałam z doktor i powiedziała ze jezeli te wyniki to tylko wynik złego pobrania czy analizy to wyjma Nikosia z inkubatorka i , ze radzi sobie ogólnie nie najgorzej je moje mleczko i czekam az wróci. Poza tym musiałam isc po nowy wypis ze szpitala bo dali mi taki na którym napisali , ze wyszłam do domu z dzieckiem...:wściekła/y:

Sabincia a kiedy beda nowe wyniki - bo beda mu je robic tak? No i nic sie nie martw maly dobrze sobie radzi, je wiec bedzie dobrze a lekarze jak sama piszesz maja watpliwosci co do wynikow. w kazdym badz razie trzymam kciuki za Nicosia!.
A wypis to ci faktycznie dali.

Sabincia - nie martw się, na pewno oni coś tam pokręcili skoro nawet Ci bobasa wypisali :szok::-D A synek na pewno jest zdrowy bo chce szybciutko do domku do rodziców wrócić :cool2::-D:cool2:

reklama
Sabincia na pewno będzie ok:tak::tak:, cos pewnie pomylili, daj jutro szybko znac co i jak. trzymaj się!!!:tak:
Cicha jak ja Ci zazdroszczę tego wyjazdu!!!! mam rodzinkę w Belgii (Liege) byłam u nich dwa lata temu, było super, zrobiliśmy sobie wycieczkę do Malmedy, naprawdę jest tam pięknie. teraz tak szybko nie pojadę no bo jak z maleństwem?? W Paryżu tez mamy rodzinkę ale jakoś nie możemy sie tam wybrać,a w końcu by trzeba było:tak::tak:
Weronika jak na ciężarna to te wyniki są ok, najważniejsza jest hemoglobina:tak:
Niekat chciałabym też móc tak posprzątać, pogoda sprzyja, no ale niestety...:no:
Właśnie sobie powolutku prasuję te maleństwa - sama przyjemność:-)

Do góry