reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcóweczki 2008 - wątek główny

reklama
czesc laseczki. :-) Co tu duzo mowic,ja po stracie tez jestem przewrazliwiona.Czytam wasze posty i az sama stanelam na wadze,nie dobilam jeszcze nawet do jednego kilograma extra,ale to dobrze.Cycorki mam jak u sex bomby,brzuszek sie powoli zaokragla,ale maz jeszcze nie widzi roznicy.
Prawda jest ze wielorodkom brzuchol wyskakuje wczesniej,poniewaz miesnie sa juz rozciagniete przez wczesnijesze ciaze.Kobietom ktore maja mocne miesnie brzucha pozniej wyskakuje brzuszek i przewaznie jest okragly jak pilka.To nie sa dywagacje znachorki tylko fakty :tak::-)
EWA KRYSTYNA ja mam suwaczek slubny,ale nie wiem dlazcego teraz nie moge wstawic ciazowego:confused2:pomozesz??
PRZYSZLA MAMO czy to Ty sie chwalilas swoim testem w pokoju testowiczek?
spokojnej nocki milym paniom

KINDZIA100 jeszcze nie zeskanowałam zwojego zdjątka, bo jest mało wyraźne, ale w środe idę na USG to będę mieć aktualne i mam nadzieję wyraźniejsz (już nie mogę się doczekać, może usłyszę już serduszko:-) fajnie by było-zabieram tym razem ze sobą mojego mężusia).

Czy wy też tak macie, że ze suwaczka Wam wychodzi inny wiek ciąży niż określił to lekarz? U mnie lekarz po USG stawierdził, że jest ciąża tydzień starsza niż pokazuje suwaczek. Dziwne? Wg lekarza to kończe 10 tydzeń...zobaczymy po USG.:-D.
Już się niemogę doczekać kiedy miną nudności...buuu. :crazy:

papatki!

kindzia100 - gratuluję ... wcześniej podglądałam inne watki i wiedziałam,ze Tobie się nie udało:-( ale cieszę się,ze znowu jesteś wśród przyszłych mamuś:tak:... spokojnego oczekiwania życze Tobie i innym dziewczynkom... a brzuszków to się jeszcze doczekacie... i będziecie chciały żeby ich zawarość już sobie wyszła:-D
powodzenia - mama kwietniowa:cool:

Hej Dziewczynki:-) Jak już się wszystkie chwalicie swoimi brzuszkami, to ja też ogłaszam, iż zostanę Mamą :-) Wprawdzie termin przybliżony mam na 6 kwietnia, ale kto wie... Być może urodzę w marcu ?? I z takim pytankiem zwracam się do szanownych przyszłych Mamuś... Czy mogę z Wami zostać ?? A raczej czy możemy ?? Pozdrawiam :-)

Hejka!

To my tez chcemy sie dolaczyc :)

Co do terminu porodu to sie nie wypowiadam, bo przy pierwszym dziecku do konca nie bylo wiadomo... liczenie z ostatniej miesiaczki to jedno a dane z USG to drugie...
Ale ogolnie gdzies 25 marca (mam nadzieje ze wceluje w meza urodziny :tak: )

Hej marcóweczki!!
Witam nowo przybyłe!,..No pewnie że możecie zostać! Sama coprawda nie udzielam się za bardzo,..ale zaglądam tu codziennie,albo i więcej razy..A jak czasem juz cos napiszę,..to mój synus (2 latek) mi to skasuje...Teraz całe szczęście śpi...
Też chce mi się spać,ale kusiło mnie by pierw tu zajżeć.....rano dostałam powera,wziełam się za porządki,pranie fotelików,spacerówki...itp...Ale juz mi minęło..
..Od rana mnie muli...i tak w sumie przez cały dzień,..
Szkoda że nie umiem wklejać zdjęć..ale może zanim będę mieć za duży..nauczę się..i też się pochwalę..
Zobaczymy czy mi wyjdzie pierw z suwaczkiem...
Zyczę wam wszystkim zero stresu,dużo radości..Obyśmy wytrwały do marca!

reklama
Witam nowo-przybyłe Mamusie!!!
Fajnie, że jest nas więcej...

Powiem szczerze, że podziwiam Mamusie, które już mają dzieciaczki i spodziewają się kolejnego. Ja przez te nudności jestem totalnym leniuszkiem i śpiochem, a pomyśleć, że miałabym takie samopoczucie wychowując dzieciaczka. Ciężko by było. Aczkolwiek z mężem chcielibyśmy mieć dwójkę....
Naprawdę Was podziwiam!! Mam nadzieję, że kiedyś to powiem sobie :-).

Powiedzcie mi czy farbujecie normalnie włosy? Ja mam już spore odrosty, ale boję się. Szczególnie w I trymestrze podobno jest to nie wskazane. W sumie opinie gin. i dermatologów są podzielone. Co Wy na to?

Do góry