reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2008 - wątek główny

HURRRRAAAAAA!!! Właśnie dziecie moje zrobiło kupke!!! A teraz śmieje się do mnie i gada po swojemu:-):rofl2:
(jej nie sądziłam wcześniej że to może być powód do radości) :rofl2:

reklama
weronikaa- moja Zuzia też tak się darła bo była głodna już piersi nie chciała bo prawie pusta była jak piła z niej przez 6h z małymi przerwami potem dałam jej butelkę i zasnęła mojego mleka ma za mało więc daje jej jak ciągle krzyczy i ssie rączki butelkę

u nas pada ale rano było ślicznie i zaliczyliśmy spacer a potem wizytę u lekarz trochę się wkurzyłam bo zapłaciłam za usg bioderek 60zł prywatnie ( miejsce wykonanie poleciła położna) a pediatra powiedział że stary aparat zdjęcie mało wyraźne i nie ma pomierzonych kątów :wściekła/y:idziemy w czerwcu na nowe już niby lepsze
no i katarku ciąg dalszy :-(

Ja dziś króciutko:

My dziś też byliśmy na usg i wszystko suuuper! :laugh2:
Noc koszmarna - bidulkowi zaszkodziła moja lazania:zawstydzona/y:
Wczoraj byłam u gina i wszystko oki.

Spadam , buziaki!

Witajcie!
A my właśnie jesteśmy po szczepieniu... Malutka była bardzo dzielna i nawet długo nie płakusiała, chociaż i tak było mi jej strasznie szkoda...:-:)-:)-(
Miało być wczoraj, ale okazało się że ktoś nam gwizdnął szczepionkę (tzn. przyszedł bez zapisu) i musieliśmy podjechać dzisiaj już na szczęście szybciutko bez kolejki. Swoją drogą to chyba nie zapłaciliśmy drogo, bo 170 zł za 6w1...?!
Obawiam się nocki, która przed nami...:sorry2:
Zmykam, bo Martynka płacze i muszę ją troszkę poprzytulać...
Buźka

ello.. padam na twarz.. chyba coś z ciśnieniem nie tak, bo spać mi się chce strasznie, mimo, że się wysypiam..

mój Bartek przechodzi samego siebie w opiece nad małą - potrafi już ją fajnie zabawić.. no i oczywiście wycałować, a Marysia aż piszczy z radości jak go widzi..a jak Marysia się rozpłacze to synio mnie jeszcze poucza co powinnam zrobić, albo czego nie robić:-D no chyba. ze ma kiepski dzień to też się rozpłacze (bo generalnie to strasznie przeżywa jak Marysi się coś dzieje).. i tak mnie to optymizmem napawa, że za kilka miesięcy (no.. może trochę dłużej) to już się sami sobą zajmą;-);-);-) dzisiaj synio pojechał z moją siostrą do kina i małpiego gaju... nie mogę sie doczekać jego relacji:-)

jutro przybywa moja teściowa i już się nie moge doczekać:-):-):-) fajna kobita jest! tylko szkoda, ze na tak krótko (w niedzielę mamy komunię i od razu wraca na Mazury)..

sorry, że ja taka egocentryczna, ale coś mi weny brakuje..

stefanna - bardzo dobra cena szczepionki :tak:
skaba - no to niezłamacie miejscówkę na wakacje z tych Mazur - zazdroszczę :tak: no i dzieciaki bedzie gdzie wysyłać , hahahahaha:-D
Weronikaa - ja to mówię hurra, jak moje dziecko ma tylko zasikaną pieluchę - on ma wiecznie kupę a przynajmniej kleksa - zużywamy ok. 20 pieluch dziennie, no ale przecież go nie zostawię nawet z kleksem bo zaraz się odparza:dry:
Niekat - fajnie to sobie wymyśleliście - Oli bedzie zadowolona, Wy bedziecie mieć ciut więcej czasu no i dziewczyny zarobią i nauczą się trochę odpowiedzialności :-)

Witam,
my cały czas kaszlące i pociągające...:-( wczoraj po wizycie u lekarza bierzemy syrop: Pyrosal i Sanosvit, ale nie wiem czy to wystarcz... Jola ma taki odrywający się kaszel:-(

Skaba
, coś musi być w tej pogodzie, bo mi też się udzieliło...
Fajnie wiedzieć, że dzieciaczki tak się kochają... to znaczy, że macie jako rodzice w tym dużą zasługę:tak:

Weronika
, oj wiem co to znaczy skakać z radości na odgłos prukania i widok kupki:-p

Ninja, dobrze że u Was wszystko ok:tak:

Stefanna, to wcale niedrogo jak na 6w1... a Martynka zuch dziewczynka i mamusia też... spokojnej
nocki

Darina, żeby to tylko był katar... i szybko minął...
A Wy jak dzieciaczki mają katarek to kąpiecie je? Ja tak robiłam to małej się pogorszyło i doszedł kaszel... teraz to tylko szybko ją obmywam wacikami...

Skaba
, to tak jak moja teściowa... super babka:tak: na szczęście mogę się z nią spotykać częściej, a teraz jak do nas przyjeżdża to zawsze przywozi coś dobrego dla mnie:-D

Witam! No wiec dzisiaj podalam malemu gripe water i... o niebo lepiej:-) oby tak dalej . Dalam mu 1x flasie a przy cycusiu troche sie prezyl i potem tez jeszcze troszke ale to pikus w porownaniu z tym co bylo:-):-):-) uf uf mam nadzieje ze bedzie tylko lepiej:-D a synus tak dzisiaj strzelal do mamuni usmiechami ze szok! buziaki

reklama
Do góry