reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcóweczki 2008 - wątek główny

Weronika Urodziła Nele przez cc wczoraj o 19,55 ma 57 i 4160g:-)
dostała okstytocyne ale nic jej to nie dało nie było rozwarcia a wody były zielone i tym sposobem miała cc:-p Mąż Weroniki ma wkleić zdjecia:-)

Mazdaga tak chodzi do przedszkola tzn od wczoraj nie bo ma katar ale nie odizolowywuje jej od Konradka bo jak sie bedzie miał zarazić to i tak sie zarazi a ze go karmie piersia to dostaje jakies przeciwciała odemnie nie;-)
Ninja niewierze ze o tak wczesnej porze wstałas;-) ja wstała o 5-5,30:sorry::baffled::no:
Natalia śliczna dziewczynka z Sonii:-)

reklama
No nie wiem, czy to przygotowanie do porodu, jak mnie pies o 7.50 liże po twarzy, trąca łapą i wzdycha na zmianę (a że bokserka, to ma sporą mordę do takiego wzdychania) I nie jest to chęć wyjścia na dwór tylko objaw nudy..:-D:-D:-D (no, chyba, że ona chce powykorzystywać ostanie podrygi bycia jedynaczką... :laugh2::laugh2::laugh2:)

ninja no wszystko tak jak u mnie.. tyle, że mnie Bartek "trąca łapą"..:-Dna szczęście nie liże po twarzy:-) będziesz super przygotowana do opieki nad maleństwem.. :-D:-D:-D twój pies wyczuł potrzebę powolnego przystosowywania swojej pani, żebyś potem nagle szoku nie doznała:-D:-D:-D

weronikaa Wielgachne gratulacje!!!! wielgachne - bo i Nela niemała:-):-):-) Wracajcie do nas szybko!!

Ninja, Mrowa, martwi mnie jedynie to, że to nie są już tylko domysły, ale prawdziwa zdrada!!! Opisałam wszystko, co mi leżało na duszy w związkach rodzinnych... poza tym jestem taka podminowana, że na wszystkich krzyczę... :szok:
właśnie dostało się mojej najmłodszej siostrze, a ma dopiero 7 lat...:zawstydzona/y:
jak się trochę uspokoję, to pójdę ją przeprosić za mój wybuch złości:angry:

beti nie wiem co powiedzieć.. ale koniecznie musisz porozmawiać.. czasem nasza interpretacja zdarzeń jest jednostronna.. może ci to wszystko wytłumaczy.. chciałabym, żeby tak było.. niepotrzebny ci teraz taki stres:no::no::no:

Skaba, bardzo bym chciała żeby było tak jak piszesz, ale niestety to już chyba niemożliwe
Przepraszam, że Wam się tak żalę, ale na razie nie mogę myślec o niczym innym...

ja tylko na chwilkę bo tyle roboty przed świętami i muszę wykorzystać moment jak mała śpi
u nas zima brrr a już zaczęliśmy spacerki teraz póki co to możemy pomarzyć

WERONIKA GRATULACJE!!!!

Ogromne gratulacje dla Weroniki!!!! No w końcu się doczekała :-)

beti - porozmawiaj na spokojnie, na pewno się coś wyjaśni.. Wieczorkiem będzie już inaczej... :tak:

skaba - na taką interpretację zachowania się mojego psiura to jeszcze nie wpadłam :-D

reklama
Do góry