reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2008 - wątek główny

Witajcie kochane !!

SERDECZNE GRATULACJE DLA NASTĘPNYCH JUŻ ROZPAKOWANYCH MAMUŚ I ŻYCZĘ DUŻO ZDRÓWKA DLA WAS I DZIECIACZKÓW.

Parę dni mnie nie było a rozsypały się w mig :-)

Fajnie, że macie to już za sobą.:-)

Ja coraz gorzej się czuję, kłuje mnie w kroczu, stałam sie ociężała, mała nie daje spokoju, chociaż to i dobrze, bo chociaż wiem że nic jej nie jest.Spać nie mogę, bo już ułożyć się nie ma jak.:szok:

U lekarza byłam w piątek, powiedział że wszystko ok i teraz jeśli złapią mnie bóle to już nie będą ich powstrzymywać, więc spokojna jestem że w każdym dniu mogę urodzić o nic się nie martwiąc.:happy2:

Teraz to na spacer, dopóki nie pada, bo nie wiadomo co będzie po południu.

reklama
niekat to fajnie że już masz oznaki końca :-) No i gratuluję zakupowego szaleństwa
Ja się zastanawiam czy nie pojechac do miasta i nie kupić dywan do pokoju dzieci ;-)

Dzień dobry:-)!
Choć nie wiem czy będzie dobry, bo czuję się jak dętka...:-( Nocka fatalna, bo najpierw nie umiałam zasnąć (mała szalała, że szok:szok:), a jak już zasnęłam to Zuzia dostała takiego ataku kaszlu, że przez pół godziny ją męczyło, buuu Dopiero jak podaliśmy Sinecod to pomogło, ufff:tak: No i jestem meeega niewyspana, a na dodatek do wieczora siedzę sama w domku, bo Mężuś ma służbowy wyjazd i ściągnie pewnie najwcześniej około 21-ej... Może mała drzemka po południu postawi mnie na nogi....:confused::confused::confused:

Darinia i Dusia witajcie w domkach ze swoimi dzieciaczkami:happy2:! Wpadajcie i piszcie do nas jak najczęściej;-)!

niekat, weronikaa dajcie znać, jak już będziecie po wizycie u gina! Powodzenia ;-)!

beti1982 nie wygłupiaj się z tym porodem i nie śpiesz się tak, bo kto mi dotrzyma towarzystwa pod koniec marca...?:wink::wink::wink: Ja też mam jeszcze tyle rzeczy do zrobienia, że nie uśmiecha mi się rodzić wcześniej, hehe
A gdy czytam jak Wy już jesteście przygotowane dziewczyny to bardzo się stresuję....:sorry2::sorry2::sorry2:

milla29 zazdroszczę Ci tego powera... :tak: Niestety ja muszę sobie radzić bez niego, ale może jak zacznę coś robić, to się rozkręcę:confused:?

kasia_s ciekawa jestem, którą liczbę wybierze sobie Twoja Julcia, hehe:-D!?

Ciekawe jak tam Skaba i Mrówa1 - pewnie jak wszystko jest dobrze to niedługo wyjdą:-)?! Może nawet dzisiaj...?:confused:
Zmykam do robotki, może uda mi się skończyć porządki w szafie i zabiorę się za mycie kafelek w łazience...? Zobaczymy na ile sił starczy... Buźka

Witam w poniedziałek!No widzę,że coś zaczyna się dziać-niekat dobrze,że idziesz do lekarza to się dowiesz co i jak i czy to już???
Ja jutro idę-u mnie po nocy się wyciszyło ale za to mega mnie krocze boli dzisiaj i w pachwinach:no:Wiecie że zaczynam się bardzo bać-zwłaszcza jak pomyślę,że zaczął się ten Wielki Tydzień:sorry2:Poza tym mam takie samo uczucie jak wy,że lepiej zostawić dom posprzątany,wszystko wyprane itp.-dziwny instynkt:cool2:
Mnie też maż za każdym razem jak idzie do pracy to prosi,żebym wreszcie zadzwoniła i go wybawiła tym telef.

Cześć,
Byłam dziś u gina, szyjka twarda, nic się nie ruszytło :-(. Mam pojedyńcze złogi wapienne, czyli .łożysko się starzeje, może to zmobilizuje Maję do wyjścia.

Witam się nadal 2 w 1.:baffled:
Mam wiadomości od Skaby - niestety zostają w szpitalu bo maleńka ma żółtaczkę i będą ją naświetlać - Skaba jest zła bo pisze że żółta była już dwa dni ale nie było pediatry który mógłby cokolwiek zadecydować:baffled:
Darinia witaj z powrotem - czekamy na zdjęcia i pisz co u Ciebie:-)
Niekat gratuluję super zakupów, wstrzymaj się do końca remontu z tym rodzeniem, jeszcze trochę Ci zostało!!:-):-)
Weronika pisz jak tam po wizycie:-)
Ja miałam dzisiaj znowu noc bez snu, spałam 3 godz - Milo znowu cierpiał, rano pojechałam z nim na RTG i do stomy - okazało się, że ząb wyleczony w styczniu, obumarł i zrobiła się pod plombą zgorzel - dlatego tak go bolało:baffled::wściekła/y:, teraz czeka nas leczenie kanałowe - babcia będzie musiała z nim jeździć bo ja nie dam rady a to dosyć daleko, ale Milo nie chce innego dentysty - ten to mój kumpel:tak:
DUSIA OGROMNE GRATULACJE DLA CIEBIE I MICHAŁKA!!:-):-):-)

Witajcie marcoweczki nie bylo mnie troche ,urzadzalam pokoik dla dzidzi ..dzis o 20stej ide do szpitala beda mi wywolywac porod strasznie sie boje ponoc porod wywolywany boli 2 razy mocniej, no ale dam rade bo musze ...

Szkoda, że Skaba musi zostać z małą w szpitalu....:-:)-:)-( Ale najważniejsze, żeby wróciły zdrowe do domku!
Swoją drogą coś "nasze" dzieciaczki mają wyjątkowe szczęście do tej żółtaczki, buuu :hmm::hmm::hmm:

JoannaL ja miałam wywoływany i jakoś poszło! Poza tym, że miałam bóle z krzyża (ale to nie jest reguła), to było do przeżycia:tak:! Życzę Ci powodzenia i szybkiego oraz jak najmniej bolesnego porodu;-)!!!

reklama
Witajcie, jestem już po pracy!!!
Widzę, że przez te kilka godzin trochę się pozmieniało...
Stefanno, mnie to wogóle się nie spieszy, ale za małą to nie daję gwarancji:-D. Nawet mogę się z kimś zamienić i pochodzić w ciąży jeszcze miesiąc:-p, bo taka nieprzygotowana jestem do tego Wielkiego Dnia...
JoannoL, fajnie że masz wszystko już przygotowane i dzisiaj nastąpi ważna chwila. Życzę szybkiego rozwiązania:-)

Do góry