reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2008 - wątek główny

Witaj Dusiu w domku razem ze swoim synkiem...
Witajcie również Darinio i mała Zuzio...
Czekamy na Osobiste relacje, ale się nie przemęczaj na razie...
Stefanno i Befatko, dzięki za wsparcie, ale zamierzam popracować jeszcze przez ten tydzień, a potem zwolnienie...
Chociaż wczoraj przeżyłam szok:szok:, a to dlatego, że wydawało mi się, że mi się brzuszek opuścił i w ciągu najbliższych godzin, będę pędziła na porodówkę... A ja tu nieprzygotowana zupełnie... A to wszystko przez Was dziewczyny, naczytałam się i mnie pośpieszyło...;-)
Weroniko, mam nadzieję, że z tym ciśnieniem Ci się coś ureguluje, powodzenia na wizycie u Ginki. Czekamy na dobre wieści...
Pozdrawiam serdecznie i do usłyszenia popołudniu...
Życzę miłego poniedziałku, który mnie przywitał piękną pogodą z jasnym słoneczkiem:-D

reklama
Dzieńdoberek!
Dusia wszytkiego najlepszego dla Ciebie i Maluszka
Kasia_s u mnie codziennie rano mąż pyta małej kiedy się urodzi :-) bo mu się do pracy nie chce iść, a najchętniej wziąłby sobie urlop i dobrze wie że będzie musiał conajmniej 5 dni wziąć, no chynba że swoją mamusię ściągnie do nas ;-)
Sabincia spokojnie pomaleńku i wszytko się ułoży w domku :-)

Ja mam dziś takiego "pałera" że mogłabym góry przenosić, a może to dlatego że mam taki syf w domu i mam stracha że jak zacznę rodzić to nikt tego nie sprzątnie, a po powrocie ze szpitala z rozumem się nie pozbieram :-))
Miłego dziewczyny

Witam z ranka :-)
u nas pogoda juz lepsza bo nie pada i słoneczko co jakis czas wychodzi pokazać się a co do temperatury to zaraz spr jak wyjde na zewnątrz:-D

DUSIA GRATULACJE DLA CIEBIE I SYNKA

fajnie że juz jesteście w domku
Milla mój Mąż też juz nie może się doczekać :-D choć pewnie jak każdej z nas :tak: a najbardziej cieszy mnie że ma zaległego urlopu 10 dni do tego 2 dni urlopu okolicznościowego więc 2,5 tyg. będzie ze mna i z Julcią w domku :-):-):-)​

Na początek witam wszytskie świerzo upieczone mamusie i gratuluje im serdecznie:tak::-):tak::-)
od jakiegoś czasu każdego ranka (czasem w ciagu dnia) zdarza mi się że "popuszczam wody"... wiem na 100% że to nei mocz i pamietam jak to było przed porodem z Oli...dziś będe się widziała z moim ginem bo śmigam na KTG na 12.30 to mu powiem:dry:
a z bardziej optymistycznych wiadomosći - wczoraj kupiliśmy do kuchni parę większych rzeczy - płytę gazową, zlewozywak (gigantyczny:-D) i praleczkę:-):-):-)praleczka przyjedzie dziś transpotrem a reszta już lezy i czeka na zafugowanie płytek i umalowanie ścian:sorry2:wreszcie widze koneic tego koszmaru zwanego remontem kuchni:sorry2:i bede mogła prać ciuszki Marcelka w naszej włąsnej praleczce:tak:jestem Happy... mimo, ze znów mam 1kg do przodu po weekendzie:baffled:

Witam się i ja..
Dusia,Darinia witajcie w domkach ze swoimi pociechami!
Ciekawe jak tam Skaba i Mrowa? Moze dzisiaj wyjdą:tak:?
Milla to fajnie że masz powera..ale nie przesadzaj z tym sprzątaniem:blink:..Ja tez tak sobie mówię że najlepiej jakbym wszystko zostawiła na swoim miejscu .i dom cały czysty..:baffled:
kasia mój to narazie jeździ do pracy,ale jakby coś się szybko zaczęło dziać..to niewiem czy by zdążył przyjechac:no:.Każe mi dzwonić jak tylko cokolwiek bedzie nie tak..
Jutro mam wizytę to się okaże czy cos się tam dzieje..nawet zastanawiam się czy nie wziąść ze sobą już teczki spakowanej..:baffled:(tak-jakby co..)
Weronika o ktorej maszdziś gina? Zdawaj relację:tak:!
Buźka dla już rozdwojonych i waszych pociech:-):-)
..A my...coraz bliżej:szok::shocked2:

Niekat to gratulacje sporych zakupów! pamiętam jak ja się cieszyłam z każdego zakupu..a najb.z piekarnika-bo taki jak chciałam ..no i ze zmywarki.!!
A może to już wody pomału ci się sączą?? Dawaj znać jak wrócisz od gina..

GRATULACJE DLA WSZYSTKICH NOWOUPIECZONYCH MAMUS !!!

KasiaS , no to co ??? ODLICZAMY !!!

Niekat daj znac co lekarz powiedzial, cos czuje ze jestes nastepna :)
I gratuluje zakupow ! Moge sobie wyobrazic jak sie czujesz, w weekend planujemy w koncu sie wyniesc od tesciow i glupie szukanie patelni czy sztuccow przyprawia mnie o szybsze bicie serca :D
Mam nadzieje ze maly nie zrobni mi niespodzianki i do weekendu jeszcze sobie posiedzi w brzuszku

Z tego wszystkiego nie spalam do 5am a o 10 tej odwiedzila mnie bratwoa wiec nici ze spania do popoludnia :angry:

reklama
Hej Hej

U nas piekna pogoda słoneczko świeci, aż chce się coś robić. Choć nocka nieprzespana bo niunia sobie chyba imprezkę zrobiła, tak szalała. :tak::tak::tak:
A ja dzisiaj zauważyłam że mi wycieka coś (pewnie to siara) z cycuszków. :shocked2::shocked2::shocked2:
Macie też tak samo???
Zastanawiam sie na ile przed można się tego spodziewać.

Pozdrawiam wszystkie mamuśki, i bobaski.

Do góry