reklama
mamma80
Entuzjast(k)a
zagladam bo też jestem ciekawa co z PM-już pewnie mała ssie co nie-co(oby tak było)-ale nie ma co nękać teraz dziewczyny smsami-macie rację.Poczekamy az sama napisze
Miłej nocki bez przebojów-papatki
Miłej nocki bez przebojów-papatki
nulcia
marzec 2008
Dziewczyny taki spokój dziś na forum jak przed burzą. Ale to dlatego, ze w weekend zawsze więcej czasu możemy spędzić z rodzinka. A w tygodniu ktoś musi pracować;-). Chociaż mój mąż mówi,ze praktycznie w pracy to siedzi "pod telefonem". A ja mówie,ze jeszcze z 2 tygodnie spokoju i luzu sobie dał
Przyszła Mamusia- najgorsze ma już zapewne za sobą, czekamy na wieści
Ja też życzę spokojnej nocy wszystkim.
Przyszła Mamusia- najgorsze ma już zapewne za sobą, czekamy na wieści
Ja też życzę spokojnej nocy wszystkim.
skaba1
sierpień'05 marzec'08
witam nocną porą:-) dobrze, że ja dzisiaj poza domkiem, bo pewnie co minutę zaglądałabym na forum czy są jakieś wieści od PM:-):-):-) mam nadzieję, że już po wszystkim...
widze, że dzisiaj nad ranem były jakieś zbiorowe problemy ze spaniem.. ja tez przewracałam się z boku na bok od 4.30 do 6.00.. niestety Bartek był o 7.30 nieubłagany i trzeba było się spionizować.. a potem cały dzień na wysokich obrotach.. bylismy na Targach Budowlanych, w Ikei, w Realu (zachwyciłam się bucikami z H&M dla córci - jak tylko się urodzi zaraz jej nabędę:-)) i u rodziców.. wróciliśmy dosłownie przed chwilą i padam na twarz, więc szybciutko pędzę pod prysznic i do łożeczka... dobrej nocy wszystkim!!:-):-):-)
widze, że dzisiaj nad ranem były jakieś zbiorowe problemy ze spaniem.. ja tez przewracałam się z boku na bok od 4.30 do 6.00.. niestety Bartek był o 7.30 nieubłagany i trzeba było się spionizować.. a potem cały dzień na wysokich obrotach.. bylismy na Targach Budowlanych, w Ikei, w Realu (zachwyciłam się bucikami z H&M dla córci - jak tylko się urodzi zaraz jej nabędę:-)) i u rodziców.. wróciliśmy dosłownie przed chwilą i padam na twarz, więc szybciutko pędzę pod prysznic i do łożeczka... dobrej nocy wszystkim!!:-):-):-)
Marteczka23
Fan(ka)
MOJE KOCHANE DZIEWCZYNKI ALE MI WAS BRAKOWAłO!!!:-*
Tak czułam,że P.Mamusia poleci zaraz za mną;-) oby miała tak szybko jak ja.
Wpadłam tylko tak na chwilę,Zuzka lula,mąż dostał wychodne na piwo z "chrzestnym"a ja się nie mogłam powstrzymac,mam czas do następnego karmienia,czyli coś koło 1.No niestety,ale jakoś nie odczuwam zmęczenia czy niewyspania.wogóle to czuję się jakbym nie rodziła wcale.No tak jak mnie zmusili do siedzenia i leżenia przez 9 dób,to taka full rekonwalescencja bo w domu bym zaraz latała i coś robiła,ale mi się tam nudziło
Tak czułam,że P.Mamusia poleci zaraz za mną;-) oby miała tak szybko jak ja.
Wpadłam tylko tak na chwilę,Zuzka lula,mąż dostał wychodne na piwo z "chrzestnym"a ja się nie mogłam powstrzymac,mam czas do następnego karmienia,czyli coś koło 1.No niestety,ale jakoś nie odczuwam zmęczenia czy niewyspania.wogóle to czuję się jakbym nie rodziła wcale.No tak jak mnie zmusili do siedzenia i leżenia przez 9 dób,to taka full rekonwalescencja bo w domu bym zaraz latała i coś robiła,ale mi się tam nudziło
siwona
Zadomowiona(y)
Marteczka cieszymy się, że jesteś, a ja pierwsza mam okazję Cię przywitać:-):-):-) Jeszcze raz ogromne gratulacje i wklejaj szybciutko zdjęcia swojej kruszynki!!! Dobrze, że w końcu jesteście w domku i dobrze się czujesz - pisz wszystko co i jak wyglądało
kasik25
Zadomowiona(y)
Halo halo! Witam eszystkie mamuski i te doszle i nie doszle:-)
Nie mialam kiedy wejsc na bb a jak w sumie juz moglam to sil brArus mi sie tak rozchorowal ze szok temp.39 i wymioty 2dni to tylko z nim lezalam bo byl placz i w nocy jak spalam 3godz to byl sukces do tego pakowanie ubran itp ale dzisiaj Arus juz ladnie jadl i byl pelen sil uf!!! Polowe rzeczy +meble juz wywiezione a reszta w nastepnym tyg i juz chyba od piatku nie bede miala netu:-( a nie wiem kiedy zaloza gdyby cos to sms. Dzisiaj juz tez padam po tym pakowaniu itd ale musialam juz wejsc na bb i poczytac co tam u was glowny juz nadrobilam ale polowe zapomnialam! We wtorek na Bytom oby bylo oki!
P.Mamusiu-to powodzonka zycze i szerokiego rozwarcia!!!
Sabincia-no no no jaka zmiana ale kiedys trzeba bylo szalec zeby miec co wspominac
Nie mialam kiedy wejsc na bb a jak w sumie juz moglam to sil brArus mi sie tak rozchorowal ze szok temp.39 i wymioty 2dni to tylko z nim lezalam bo byl placz i w nocy jak spalam 3godz to byl sukces do tego pakowanie ubran itp ale dzisiaj Arus juz ladnie jadl i byl pelen sil uf!!! Polowe rzeczy +meble juz wywiezione a reszta w nastepnym tyg i juz chyba od piatku nie bede miala netu:-( a nie wiem kiedy zaloza gdyby cos to sms. Dzisiaj juz tez padam po tym pakowaniu itd ale musialam juz wejsc na bb i poczytac co tam u was glowny juz nadrobilam ale polowe zapomnialam! We wtorek na Bytom oby bylo oki!
P.Mamusiu-to powodzonka zycze i szerokiego rozwarcia!!!
Sabincia-no no no jaka zmiana ale kiedys trzeba bylo szalec zeby miec co wspominac
Marteczka23
Fan(ka)
Jezuuu a kiedy ja nadrobię!!!
Dzięki Siwonka zaraz coś wkleję
Dzięki Siwonka zaraz coś wkleję
reklama