reklama
Sabincia - Super że Nikodem już w łóżeczku Silny z niego chłopak! No i z tymi badaniami to musieli coś pokręcić skoro go z inkubatora wyciągnęli A swoją drogą, kiedy wychodzi do domku? Powiedzieli już coś?
Marteczka23
Fan(ka)
Sabincia tzn,że badania były jednak złebo skoro już w łóżeczku leży.Oj żebyś wiedziała,żę góra do weekendu poczekam,nawet jakbym na lewo miała skoczyci wtedy też pewnie mąż doceni jak to dobrze jak żona gotowała,prała,prasowała itd.i nie musiał o niczym myśleca ja będę miała solidną wymówkę na słodkie nic nierobienie tylko spanie z bobaskiem.
Z resztą już kazdy codziennie pyta czy mi się już coś dziejekażdy jak na szpilce,niedługo urodzą za mnie:-)....tylko kwestia co?
Dobra Befatka jak będziesz przesadzała to ci powiem
Z resztą już kazdy codziennie pyta czy mi się już coś dziejekażdy jak na szpilce,niedługo urodzą za mnie:-)....tylko kwestia co?
Dobra Befatka jak będziesz przesadzała to ci powiem
skaba1
sierpień'05 marzec'08
nie mogłam się dzisiaj wbić na forumjak poczytałam i chciałam odpisać to mnie całkowicie wywaliło i tyle... a do tego dzień deszczowy i Bartuś był dość markotny.. męzunio wrocił późno i ja się znowu poskurczałam troszkę, a do tego biust mi się mleczkiem napełnił... to tyle w skrócie:-)
dziękuję za życzenia dla mężunia:-) ja jestem w szoku, że ten czas tak leci..
Sabincia cieszę się, że takie wieści przynosisz:-) jeszcze kilka dni i będziecie się cieszyć sobą w domciu... :-):-):-)
dziewczyny nie chorować!!! nie dajcie się!!!:-):-):-)
nasze dzieciaczki przybieraja szybciutko na wadze:-) i terminy coraz bliżej:-) Mrowa oj już tylko 2 tygodnie... rozwieraj się kochana, żebyś nie musiała w szpitalu leżeć:-) mnie też lekarz przesunął termin na 25.02, ale nie biorę tego pod uwagę, bo na tym etapie, to nie ma już wartości prognostycznej.. cieszy mnie tylko to, że malutka jest spora i już sobie poza mną na świecie poradzi:-) oglądalam tylko moje zapiski z poprzedniej ciąży.. w 9 miesiącu Bartek przybrał 1 kg.. gdyby teraz też tak było to wydałabym na świat 4-ro kilowe maleństwo no i widze już zalety urodzenia przed terminem:-)
dziękuję za życzenia dla mężunia:-) ja jestem w szoku, że ten czas tak leci..
Sabincia cieszę się, że takie wieści przynosisz:-) jeszcze kilka dni i będziecie się cieszyć sobą w domciu... :-):-):-)
dziewczyny nie chorować!!! nie dajcie się!!!:-):-):-)
nasze dzieciaczki przybieraja szybciutko na wadze:-) i terminy coraz bliżej:-) Mrowa oj już tylko 2 tygodnie... rozwieraj się kochana, żebyś nie musiała w szpitalu leżeć:-) mnie też lekarz przesunął termin na 25.02, ale nie biorę tego pod uwagę, bo na tym etapie, to nie ma już wartości prognostycznej.. cieszy mnie tylko to, że malutka jest spora i już sobie poza mną na świecie poradzi:-) oglądalam tylko moje zapiski z poprzedniej ciąży.. w 9 miesiącu Bartek przybrał 1 kg.. gdyby teraz też tak było to wydałabym na świat 4-ro kilowe maleństwo no i widze już zalety urodzenia przed terminem:-)
Marteczka23
Fan(ka)
Giza ale jak już będę siedziała w domku to będę po kolei przeżywała wasze porodu,jak swój:-)
reklama
Monika A
Zadomowiona(y)
Sabincia- cieszę się że coraz lepiej mu idzie, ale to było do przewidzenia
Marteczka- codziennie wchodzę i się zastanawiam czy już coś u ciebie się dzieje. Teraz wszystcy będą się Ciebie pytać i jak?
Ja przez te wasze zbiliżające sie terminy zaczynam sobie chyba filmy wkręcać. Wydaje mi się, że brzuch mi opadł. Strasznie mi się chce siusiu, poczym idę do kibla i robię kropelkę. Brzuch mnie pobolewa to tu to tam. I denerwuję się, że jeszcze wszystkiego nie mam.
Dziewczyny kurujcie się
Marteczka- codziennie wchodzę i się zastanawiam czy już coś u ciebie się dzieje. Teraz wszystcy będą się Ciebie pytać i jak?
Ja przez te wasze zbiliżające sie terminy zaczynam sobie chyba filmy wkręcać. Wydaje mi się, że brzuch mi opadł. Strasznie mi się chce siusiu, poczym idę do kibla i robię kropelkę. Brzuch mnie pobolewa to tu to tam. I denerwuję się, że jeszcze wszystkiego nie mam.
Dziewczyny kurujcie się