reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2008 - wątek główny

reklama
Monika- właśnie to samo wczoraj czytaliśmy z mężulkiem;-) super artykuł:tak:.

Właśnie sms-uję z koleżanką z pracy, która dziś w nocy urodziła synka:tak::tak:, a wczoraj jeszcze mailowałyśmy i nic na to nie wskazywało, że będzie rodzić;-). Mimo, że termin miała na tą sobotę. Także maluszek zdążył jeszcze przed terminem. A ważył 3500 i 56 cm. Idealnie:-D.

Ja dziś mam za sobą koszmarną noc...wczoraj zachciało mi się chipsów i mnie męczyły kwasy (a nawet trochę wymiotowałam) przez pół nocy:wściekła/y::wściekła/y:. A już o 6:00 nie mogłam spać:no:. Lecę dziś do gina (wyjątkowo), bo jakąś infekcję załapałam i nie mogę wysiedzieć:no:. Jak dzwoniłam do niej to powiedziała, że to dlatego, bo po ostatnich glabulkach, które mi przepisała jestem chwilowo bardziej narażona na drożdżaki czy jakoś tak:crazy:. A boję się, że to może mieć wpływ na malutką...jakbym np. nie wyleczyła i zaczęła rodzić:baffled:.

Dzień dobry!

Ja dziś z ostrego rana, bo zaraz mam wizytę u dentysty.... :-p No masakra dla mnie o tej porze wstać, szczególnie, że znajomi poszli przed 1.00...

skaba - dostałam (te na temat przenoszenia), ale nie miałam czasu napisać do aniaslu.
Sabincia - no Nikoś strasznie szybko postępy robi aż zadziwiające :tak::tak::tak:

u mnie dziś 38 tc...oj jak dobrze, że to bliżej niż dalej:-):-).
Mam już dość :zawstydzona/y:. Czuję się DUUUUŻA i niezdarna:zawstydzona/y: (jak staruszka:baffled:).

Przyszła mamusiu to juz teraz mozes zbiegac po schodach tam i z powrotem ale wcześneij wylecz swoja pysie;-)
Ninja to do ciebie nie podobne ze tak wcześnei wstałaś;-):-D

Witam z rana!
Monika - przeczytałam ten artykuł i łzy stanęły mi w oczach, a jestem w pracy i nie mogę sobie pozwolic na takie wyrazanie uczuć.
Sabincia - trzymam kciuki, żeby Nikoś jak najszybciej zaczął sam jeść i żeby mógł już zamieszkać w swoim domu. Swoją drogą to musi byc cudowne uczucie, jak się wraca do domu z dzieckiem ze szpitala.
Uciekam pracować, bo chcialabym jak najwięcej zrobić przed odejściem. Postaram się jeszcze wpaść w ciągu dnia, a na razie życzę wszystkim udanego dania!

dziewczyny czy opuchniete bardzo rece i nogi to normalen
Jeśli puchniesz, to powinnaś iść jak najszybciej do lekarza, bo to może być niebezpieczne dla Ciebie i dla dziecka. A we własnym zakresie wyrzucić sól z kuchni, a przynajmniej znacznie ograniczyć jej ilość.

hej.. coś nie mam weny twórczej do pisania.. a jeszcze mnie z forum wyrzuca...:-( strasznie jestem dziś ociężała... ale umówiłam się do fryzjera, więc musze się zmobilizować do ruszenia tyłka..

ninja chyba i tak musimy poczekać aż przywrócą poprawną pracę serwera, bo aniaslu ma chyba teraz sporo na głowie.. ja już półtora tygodnia temu pisałam z prośbą o wątek zamknięty.. ale czekam cierpliwie..

marzena jesli mocno jesteś spuchnięta najlepiej, żebyś porozmawiała z ginem, bo powodów może być kilka i dobrze by było wykluczyć te zagrażające dzidziusiowi.. i przejdź na dietę bezsolną..

przyszłamamusia już niedługo nie będziesz przyszłą mamusią:-) wylecz co masz wyleczyć i bierz męża w obroty:-)

reklama
Jeśli puchniesz, to powinnaś iść jak najszybciej do lekarza, bo to może być niebezpieczne dla Ciebie i dla dziecka. A we własnym zakresie wyrzucić sól z kuchni, a przynajmniej znacznie ograniczyć jej ilość.

nie ma to jak jednomyślność i to w tym samym czasie:-D:-D:-D

Do góry