reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcóweczki 2008 - wątek główny

reklama
Dziendoberek widze ze ja dzien koncze i zaczynam juz 4ty dzien z koleji obudziłam sie o 5,04 i wyspana:szok:Nie to ze mnmie dzidzia budzi tylko tak bez sensu oczy sie otwieraja i juz......Pewnie dlatego ze spie w dzien ale nie moge sie powstrzymac.Miłego dnia :-):-):-)

Hej
Mamma zaglądaj częściej i wytrzymaj jeszcze te 2 tyg:-)
Befatka to szybko sie wyspałas pewnie w południe sie zdrzemneisz;-) a jak ida poszukiwania mieszkania?
a ja zaczełam już 37 tyg:sorry2::szok::blink:
Moja Melci boli uszko i dziś idziemy do laryngologa po wielu próbach udało mi sie w końcu zapisac ja do laryngologa

Hej
Mrówa to ze padne po obiedzie to jest jak w banku.
Co do mieszkania to ogladalismy ostatnio 2 ale historia ta sama grzyb fujjj 2 było takie w miare ale strasznie nieustawne i ciemne. Teraz tez dzwonili ze cos maja ale sama nie ide bo J jest teraz w polsce,a z brzuchem nie bede sie sama tarabanic.
Biedna Melcia ,ale dobrze ze juz dzis wizyta mam nadzieje ze wszystko będzie OK.Ja ma jutro scan (usg)juz nie moge sie doczekac kiedy zobacze mojego klocka moze w koncu pokaze mi tego upragnionego sisiora...;-)

Befatka ja tez jutro ide do gina;-) faktycznie sama sie nigdzie nei wybieraj poczekaj na swojego mena;-)

od soboty bez internetu :-(
Giza - trzymaj się
niekat - gratulacje
ja też mam się bronić w czerwcu ale poczekam do października nie dam rady z niemowlakiem szukać danych do pracy jakoś to tak musze zaplanować żeby nie obciążać moich rodziców
coś w tym jest że teraz to dwa mózgi ja miałam sesje i remont a jakoś łatwiej mi przyszło zakuć cały materiał niż wcześniej może większa motywacja

a ja zaczęłam dzisiaj 36tc:-):-):-)
dzisiaj była kiepska noc.. byłam bliska odmówienia dalszej współpracy i chciałam już urodzić.. a potem dla odmiany wystraszyłam sie, że rzeczywiście rodzę.. masakra:no: ale dzisiaj znalazłam sobie nową motywacje do chodzenia jeszcze w ciąży - bo gdybym urodziła teraz to musiałabym wrócić do pracy pod koniec czerwca, a mamyu w planach mały wypad na Mazury w lipcu:-) kazda motywacja dobra:-):-):-)

mamma trzymaj się i szybko do nas wracaj:-)
mrowa Mela bidulka.. na myśl o bólu ucha aż mnie przeszywa:no::no::no: oby się to szybko rozeszło...

darinia naprawde coś w tym jest - co dwie głowy to nie jedna:-) jak zaszłam w ciążę z Bartkiem to sesja przypadła mi w I semestrze.. czytałam po jednej stronie i usypiałam.. a efekt taki, że to była moja najlepsza sesja:-) damy radę!

idę dzisiaj do gina.. ciekawe co mi powie:baffled: dzisiaj całą noc myslałam o tym, że nie moge jeszcze urodzić, bo nie umówiłam się z ginem... trzeba sobie było jakieś przeciwskazania znaleźć:-);-)
w moim kalendarzu ciązy zalecili już pakowanie walizki, więc wzięłam się do roboty - dzisiaj chciałabym wszystko wyprac i zobaczyć czego mi jeszcze brakuje.. taki jest plan.. ciekawe jak będzie z realizacją:-)

reklama
ja już po segregowaniu ubranek i trochę sie wkurzyłam bo mam kilka ubranek w tym samym rozmiarze a jak się je przyłoży do siebie to różnica duża( np body 62 jedne wyglądają malutkie a drugie dla dziecko co już chodzi na czworaka ) i muszę kupić kilka śpiochów takich dla noworodka zacznę to też prać bo mam już strasznego cykora że może się zacząć a ja tu nie spakowana lekarz mówił że spokojnie nie mam się co pakować ale to ja potem będę biegać po szafkach i wszytko pakować:-(

muszę się pochwalić 2 noce bez zgagi i wyspałam się za wszystkie czasy tylko że teraz to 4 razy do wc wstaje

Do góry