reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcóweczki 2008 - wątek główny

mrowa cieszę się, że na ktg wszystko ok:-)

niekat Gratulacje... ale jak pisała ninja - inaczej być nie mogło:-):-):-):-):-)

co do imienin to Marii jest właśnie dzisiaj.. choć chyba miałabym dosć duży wybór.. ale u nas też nie obchodzi się imienin dzieci... wstyd się przyznać, ale nawet nie pamiętam dokładnie kiedy jest Bartosza:baffled:

reklama
Niekat gratulacje zdolniacho:-):-):-):-):-)
Mój Konradek ma imieniny 14 lutego, 19 lutego, 21 kwietnia, 1 czerwca, 1 sierpnia, 4 października, 21 listopada, 26 listopada
ale my tylko obchodzimy urodzinki imienin juz nie co za dużo to niezdrowo;-):-D

jejku powaznie?? juz nie obchodzi sie imienin dzieci ?
moje urodziny byly waznym dniem, imieniny mniej waznym ale mimo wszystko zawsze na nie czekalam i jakos tak fajnie bylo dostac jakis drobiazg.
To chyba przez ten dzisiejszy brak czasu na wszystko.

Ja lubie imieniny !:-(

STRAJKUJE :-D

Ja obchodze imieniny 8marca w dzien kobiet wiec i tak mi bez róznicy.
U mnie tez imienin dzieci sie raczej nie obchodzi dorosli juz tak ale powoli jaos to zanika -brak czasu.
Niekat wiedziałam Marcel podpowiadał??Gratulacje ogromne bravo:-D
Giziulka bidulko kiedy Cie te choróbsko wkoncu zostawi co chwila jestes podziebiona .Polez kochana lepiej w łózeczku jak facetów nie ma ze 2 dni bo jak nie doleczysz to tak bedzie wracac i wracac.....
Mrówa fajnie ze sie załapałs na KTGi ze wszystko ok
MrsF popatrz zupełnie zapomniałam o istnieniu tego sklepu bo najblizszy mam dopiero na Enfield,ale dobrze wiedziec thx
Ninja ale kolo wymiata na tym bębnie buuuhahahahah:-D:-D:-Dno i ta tancząca rusałka.............
Mnie tez sie podoba imie Zuzia a najbardziej -Zuza!!!

Nie obeszło się żeby tu do Was nie zaglądnąć :tak:

Niekat -
GRATULACJE!!!

A ja właśnie wcinam "warzywa na patelnie" i idę w łóżeczko :laugh2: oczywiście posprzątać mi się już nie chciało :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: wstyd, normalnie wstyd :zawstydzona/y:

No i tak jeszcze z biegu, sprawdziłam kiedy moja kluska będzie mieć imieniny i wyszło że 10 listopada. Ale wg kalendarza jest Nelly,:angry: a ja chce ją zapisać po prostu Nela lub Neli

W ramach obowiązkowego leżenia zaczęłam robić kolejny sweterek. Pospałam w dzień ale już mi się znowu oczy zaczynają kleić i zaraz wrócę do łóżka. Dobranoc.

dzięki dziewczyny za gratulacje i inne spekulacja jakoby Marcel maczał w tym swój inetelekt;-):-p:-)ale coś w tym jest - z Oliwią zdawałam licencjat (potem mgr) a z Małym podyplomówka:tak:cieszę się hehehe
włąśnei wrócilismy z uroczystego wypadu do kina na "projekt monster" baaardzo polecam jak ktoś lubi klimaty typy BWProject i nie wyjaśnione do końca filmy:tak:strachu raczej nie ma;-)
teraz będe z meżem świetować w mój ulubiony sposób (ponownie:-p) i pewnei zaraz potem zasne jak niemowle bo padam po prostu na pysk - wiec juz sie zegnam i życze miłej nocki:tak::-)

reklama
Niekat GRATULACJE!!! Jak ja pomyślę, że w czerwcu mam się bronić, to mi się słabo robi, a praca jeszcze nie napisana:zawstydzona/y::zawstydzona/y: No i jakby nie było jeszcze jeden semestr i jedna sesja mi została:crazy:
Takie mam ostatnio szalone dni, że nawet nie mam czasu dobrze na BB poczytać i strasznie mnie to wkurza. Wszystkim nagle się na gościnę zebrało i jak nie my na wyjściu, to znów gości przyjmujemy i tak codzień, a ja już nie mam siły:no::no: Przynajmniej na jutro wprosiłam się do mamusi na obiadek i nie będę musiała w domu kombinować:rofl2:Uch, chyba pośpię sobie na to konto do południa:happy::happy:

Do góry