reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcóweczki 2008 - wątek główny

Asze! nie wiedzialam ze tez wybralas to imie. Co do imienin majowych - sprawdzalam w kilku kalendarzach i przewznie tego dnia sa imieniny Maksyma, ale sprawdzalam tylko w internecie...

reklama
A ja jeszcze nie skończyłam ale poczekam na męża niech chociaż mi pomoże odkurzając i zcierając podłogi!
Niekat oogromne gratulki!!!!:-D:-D:-D:-DSame dobre wieści oststnio na naszym wąteczku.
Mrówa super że wszystko"si"też się wybieram po niedzieli jak da radę;-)
Giza ja tak jak ty co do dzieci to urodziny są ważne(ja do tej pory wolę obchodzic urodziny niż imieniny):-)Kuruj się póki chłopaki na wyjeździe i robic nic nie trzeba:-D
Befatka to tylko iść tam i rodzic:tak:

Zuzanna - mam siostrzenice o tym imieniu, mi tez bardzo sie podoba. Spotkalas sie ze zdobnieniem Zuzik? - mam kolezanke zakochana w swojej chrzesniaczce i tak ja wola, a mala jest przesliczna

A mi wczoraj koleżanka to przysłała na gg ale od razu jej walnęłam hasło,że to kolejny "łańcuszek" i się nie pomyliłam.Ja wierzę i popieram takie akcje ja np.dla mamy Mrówy była:happy:z pewnego źródła

Zuzik, Zuziaczek oj różne można wymyślać. Jak urodziłam Miłosza ( imię wymyśliła teściowa) to zastanawiałam sie jak ja to będę zdrabniać?? a potem samo przyszło;-);-):-)

niekat gratulacje! dobra robota !

Giza co do imieninek to Dawida sa 15 lipca i jakos w grudniu, chyba 30tego wiec obchodzic bedziemy oczywiscie te pierwsze po dacie urodzin ale na Twom miejscu pewnie wybralabym te sierpniowe. Jak dla mnie to kazda okazja do swietowania jest dobra :tak:

Zuzia to imie na ktore choruje moj maz, od poczaku na brzuszek wolalismy Zuzia, dziewnie przekonani ze to dziewczynka .. a tu klops.:szok:

To chyba wszyscy faceci tak te Zuźki sobie upodobali;-)
A na mnie mama zdrobniale mówiła...Maciuś...:-D:-D:-D...bo miałam byc Mackiem-jak to dobrze,że teraz sprawdzają płec na usg:rofl2:

reklama
Do góry