reklama
Sim - bo ja cały czas liczę na Zuzannę;-)
Polskie imiona - Informatory hoga.pl
Polskie imiona - Informatory hoga.pl
sim77
Zadomowiona(y)
Marteczka23
Fan(ka)
A ja jeszcze nie skończyłam ale poczekam na męża niech chociaż mi pomoże odkurzając i zcierając podłogi!
Niekat oogromne gratulki!!!!Same dobre wieści oststnio na naszym wąteczku.
Mrówa super że wszystko"si"też się wybieram po niedzieli jak da radę;-)
Giza ja tak jak ty co do dzieci to urodziny są ważne(ja do tej pory wolę obchodzic urodziny niż imieniny):-)Kuruj się póki chłopaki na wyjeździe i robic nic nie trzeba
Befatka to tylko iść tam i rodzic
Niekat oogromne gratulki!!!!Same dobre wieści oststnio na naszym wąteczku.
Mrówa super że wszystko"si"też się wybieram po niedzieli jak da radę;-)
Giza ja tak jak ty co do dzieci to urodziny są ważne(ja do tej pory wolę obchodzic urodziny niż imieniny):-)Kuruj się póki chłopaki na wyjeździe i robic nic nie trzeba
Befatka to tylko iść tam i rodzic
Marteczka23
Fan(ka)
A mi wczoraj koleżanka to przysłała na gg ale od razu jej walnęłam hasło,że to kolejny "łańcuszek" i się nie pomyliłam.Ja wierzę i popieram takie akcje ja np.dla mamy Mrówy byłaz pewnego źródła
iza&marcin
Fanka BB :)
niekat gratulacje! dobra robota !
Giza co do imieninek to Dawida sa 15 lipca i jakos w grudniu, chyba 30tego wiec obchodzic bedziemy oczywiscie te pierwsze po dacie urodzin ale na Twom miejscu pewnie wybralabym te sierpniowe. Jak dla mnie to kazda okazja do swietowania jest dobra
Zuzia to imie na ktore choruje moj maz, od poczaku na brzuszek wolalismy Zuzia, dziewnie przekonani ze to dziewczynka .. a tu klops.
Giza co do imieninek to Dawida sa 15 lipca i jakos w grudniu, chyba 30tego wiec obchodzic bedziemy oczywiscie te pierwsze po dacie urodzin ale na Twom miejscu pewnie wybralabym te sierpniowe. Jak dla mnie to kazda okazja do swietowania jest dobra
Zuzia to imie na ktore choruje moj maz, od poczaku na brzuszek wolalismy Zuzia, dziewnie przekonani ze to dziewczynka .. a tu klops.
Marteczka23
Fan(ka)
To chyba wszyscy faceci tak te Zuźki sobie upodobali;-)
A na mnie mama zdrobniale mówiła...Maciuś......bo miałam byc Mackiem-jak to dobrze,że teraz sprawdzają płec na usg
A na mnie mama zdrobniale mówiła...Maciuś......bo miałam byc Mackiem-jak to dobrze,że teraz sprawdzają płec na usg
reklama
ninjacorps
Marcóweczka 2008
A to dla tych, którym dziś ciut smutno i dla tych, którym smutno nie jest:
YouTube - Duet Orion "Kometa"
YouTube - Duet Orion "Kometa"