reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2008 - wątek główny

reklama
a mnie się dziś śniła moja córeczka niby to tylko sen ale pamiętam jak się cieszyłam i napatrzeć się nie mogłam niech jeszcze wytrzyma dwa tygodnie i możemy zaczynać

a Nikodem śliczniutki :-)

kurcze jak zobaczyłam nowy wątek to się trochę przestraszyłam że to może być już a ja nie spakowana dziewczyny chyba się zaczyna :-)

Cześć dziewczyny! Weszłam dzisiaj na marzec i od razu zauważyłam nowy wątek z dzieciaczkami.
Sabincia i Miquel Gratulacje!
Super, że z Nikosiem wszystko w porządku, wiedziałam, że będzie dobrze. Czytałam, że z tych emocji kilka z was dostało juz bóli brzucha - poczekajcie jeszcze jeśli jesteście przed 38 tygodniem - o ile się da. Ja już żadnych porządków nie robię. W poniedziałek miałam USG i Emilka ważyła 1800, a termin miałam przed Sabincią (25.03), więc wydaje mi się, że duży jest ten jej synek jak na ten tydzień ciąży.

mam do was pytanie o skurcze bo do tej pory ich nie czułam ale wczoraj się trochę zdenerwowałam i poczułam ból w okolicach pachwin coś jakbym miała bóle przed okresem położyłam się spać i minęło to mogły być skurcze?

ALE SIĘ POROBIŁO!!! :szok: Od popołudniowych wieści Miquela cały czas myślałam co tam u Sabinci, wchodzę dziś na BB a tu nowy wątek!!! :rofl2::-):rofl2:

SABINCIA & MIQUEL -
GRATULACJE!!!!

Jejku, jak przeczytałam post Miquela to aż się popłakałam :sorry2::tak: Ale się cieszę! No i faktycznie spory chłopak jak na wcześniaka!:laugh2:

Chyba trzeba pakować torbę ... ;-)

Gratulacje dla Sabinci i Miquela!! Nikoś cudowny!! Za nic nie powiedziałabym, że to wcześniak!!
Wchodzę po kilku dniach na BB, a tu prawie 50 stron do nadrobienia i to tylko na głównym:szok::szok: Ale przewertowałam każdego posta po kolei i jestem na bieżąco:-) Po prostu nie mogę uwierzyć, że Sabincia już urodziła, przecież ona miała termin na koniec marca!! Normalnie szok!!!:szok::szok:
Od trzech dni co noc śni mi się mały Filipek, za każdym razem w innym wieku, mówię wam jaki fajny blondas w tych moich snach:-D:-D Już nie mogę się doczekać kiedy go przytulę:-p

Witam widze ze tu nadal gorąco.
Ja juz nie moge sie doczekac kiedy Sabincia wróci i nam wszystko opowie szczerze mówiąc licze na kolejny wątek z opsami naszych porodów przy którym bede z nerwów paznikcie obgryzac:-):-):-)
Na 11.15 mam spotkanie z midwife juz sie nie moge doczekac chyba zasypie ja pytaniami i szczerze mówiac troche sie boje mam nadzieje ze bedzie spełniała moje oczekiwania w koncu to od niej wszystko zalezy:baffled:

O szok a ja całą noc dziś rodziłam...oczywiście we śnie:-D:-D, ale się zmęczyłam:-D. I miałam Tosieńkę już przy sobie...tak podziałały wczorajsze wydarzenia na moją wyobraźnie. A co najśmieszniejsze Wy też mi się śniłyście:-D. Tosię zamiast położna to odbierała niekat(ale ci rola przypadła)...później nagle pojawiła się mrowa i skaba:-DTłumaczyłyście mi jak przystawić Tosię do cysia. I się posprzeczałyście, bo miałyście inne zdanie:-D:-D . Teraz już reszty nie pamiętam ale przewinęła się połowa marcówek przez moją salę:-D.

reklama
Gratulacje dla rodziców Nikosia!
Macie ślicznego synka, na pewno jesteście teraz bardzo szczęśliwi:-)

Do góry