reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2008 - wątek główny

Widze ze nie jestem sama jak miło jak miałam wolne to norma tak do 12 a zdarzało sie i do 15 hehh.Kochany wracał o 18 wiec looz
Ninja ale sobie pieska dobrałas ,albo tak wytresowałas :-)

reklama
Befatka - psiur się sam dobrał, bo z tresury to nici - małżon nauczył ją tylko "daj panu buzi" :baffled: bo to oczywiście jego kochanica...

No i jeszcze reaguje na "chodź wytrę ci buzię" - bo po jedzeniu nie umie oblizać dolnej szczęki i jak jej się nie przypilnuje to wyciera o sofy... :-p

Dziewczyny - jakie my aktywne jesteśmy!!! : porównajcie z lutym czy kwietniem :
Przyszłe mamy - Forum BabyBoom

Niekat niedługo to będziemy doskakiwać na forum na chwilkę między karmieniem a kupką...:tak::tak::-D:-D;-);-)
Chociaż ja stwierdzam że wpadłam w nałóg - jak nie BB to allegro, nawet telewizji nie oglądam:-D:-D

Nałóg straszny!!!Dobrze,że mój M pracuje tak długo i nie widzie,że ja tu non stop urzęduję bo...
Teraz chyba juz idę bo mnie już wsio boli już na maxa przy tym komp.DOBREJ NOCKI I MAŁO WĘDRÓWEK NOCNYCH;-);-)

Niekat niedługo to będziemy doskakiwać na forum na chwilkę między karmieniem a kupką...:tak::tak::-D:-D;-);-)
Chociaż ja stwierdzam że wpadłam w nałóg - jak nie BB to allegro, nawet telewizji nie oglądam:-D:-D
a ja w tej chwili nawet siedze na kanapie klikam na BB i Vitalii, zerkam na TV w międzyczasie susząc włosy i malujac paznokcie....:sorry2:jestem juz poniekąd wprawiona w robieniu kilku rzeczy na raz:tak:już mam wizję jak będe pisać tu kiedy Marcel się urodzi;-)damy radę:sorry2:może rzadziej ale za to będziemy miały milion pięćset sto dziewięcset nowych tematów do obgadania...:tak::-)

Niekat racja!! To juz jest takie uzależnienie, ze bez BB się nie da!!!!:tak::tak:
A pamiętam moje początki jak tylko podczytywałam i bałam się dołączyć, a teraz wsiąkłam na całego:-D:-D Ale razem jest naprawdę raźniej!!! Przynajmniej nie musze męczyć małżona różnymi sprawami bo mam Was:tak::-D:-D

reklama
dziewczyny ale dajecie czadu:szok::-) nadrobienie strat to masakra!
mrowa-dobrze ze z mama lepiej i duzo zdrowka:tak:
PrzyszlaMamusia-ja mialam parte 15min ale przed partymi to arus dal CZADU!:baffled:
befatka-jak mi cie szkoda odnosnie zgagi i wymiotow:-(

Do góry