reklama
skaba1
sierpień'05 marzec'08
oj fatalny ten dzień.. :-( pojechałam do gina a tu się okazało, że on na urlopie:-
-
-( no i nie mam L4.. od razu mi się historia PrzyszłejMamusi przypomniała... wysłałam do niego smsa z zapytaniem co mam zrobic, bo sama nie wiem... jak coś to ruszam jutro na poszukiwanie lekarza, który wypisze mi zwolnienie:-(
niekat mój Bartek dostał na Mikołaja Moje Pierwsze Zabawy Domowy Przedszkolak (od 3 do 6 lat).. gra bardzo fajna i różnorodna, ale dość szybko je rozpracował i teraz tylko literki i cyferki są wyzwaniem, więc dla twojej córci może być za prosta.. z kolei pod choinkę dostał Angielski dla Najmłodszych z Bolkiem i Lolkiem - rewelacyjna gra!!! gorąco polecam!! sami czasem przy niej siadamy - ma kilka ukrytych poziomów i dziecko musi opanowac jeden stopień trudności, a wtedy odkrywa się kolejny i na nim nowe zadania - naprawdę super!!
a to jakas gra z płytki czy znalazłaś na necie??Moja Oli na razie tylko puzzle układa namietnie na mamusinym laptopie ale chciałbym jej jakąs gierke kupic - zwlekałam długo bo nie chciam dziecku psuć oczy ale ma juz prawie 4 latak wiec....
niekat mój Bartek dostał na Mikołaja Moje Pierwsze Zabawy Domowy Przedszkolak (od 3 do 6 lat).. gra bardzo fajna i różnorodna, ale dość szybko je rozpracował i teraz tylko literki i cyferki są wyzwaniem, więc dla twojej córci może być za prosta.. z kolei pod choinkę dostał Angielski dla Najmłodszych z Bolkiem i Lolkiem - rewelacyjna gra!!! gorąco polecam!! sami czasem przy niej siadamy - ma kilka ukrytych poziomów i dziecko musi opanowac jeden stopień trudności, a wtedy odkrywa się kolejny i na nim nowe zadania - naprawdę super!!
skaba1
sierpień'05 marzec'08
Doris pomocy!! mam pytanko! miałam zwolnienie wypisane do 18.01... i czy żeby liczyła mi się ciągłość (tzn. żeby mnie zus przejął) muszę mieć zwolnienie od 19.01 (to była sobota), czy może być od poniedziałku.. moje panie w kadrach powiedziały, że im to obojętne.. ale one ogólnie maja wszystko w....;-)
Hi,hi Ja tez mam taka nadzieja , ale jestem tu od wczoraj i jeszcze nie moge sie tu polapac z tym wszystkim ale mam na to sporo czasu , wiec postaram sie byc codziennie. Ciesze sie ,ze takie fora powstaly i mozna poklachac itp. na rozne tematy.
Pozdrawiam wszystkie kolezaniki!!!!!!!!!:-)
Pozdrawiam wszystkie kolezaniki!!!!!!!!!:-)
ninjacorps
Marcóweczka 2008
skaba - co do zwolnienia to wprawdzie nie wiem jak powinno być, ale ja też tak miałam i dziewczyna u mojego gina wypisywała mi ze wsteczną datą, czyli od soboty.
reklama
lalagala, witaj na forum. U większości dziewczyn widać tydzień ciąży na suwaczkach. Wiele ciekawych informacji znajdziesz też na innych wątkach marcowych. A Ty na kiedy masz termin? Napisz coś o sobie. I zaglądaj jak najczęściej.
Przemko został dzisiaj w domu, bo w nocy miał brzydki kaszel. Teraz troszkę mu jeszcze leci z nosa, ale jak w nocy będzie ok, to jutro pójdzie do żłobka. Dzień minął bardzo fajnie. Zrobiliśmy laurkę dla dziadków na jutro. Narysowałam kwiatki a Przemko smarował klejem i naklejał kolorowy papier. Cierpliwości starczyło mu tak na 3/4 więc resztę dokończyłam już sama. Ale i tak nieźle mu szło.
Przemko został dzisiaj w domu, bo w nocy miał brzydki kaszel. Teraz troszkę mu jeszcze leci z nosa, ale jak w nocy będzie ok, to jutro pójdzie do żłobka. Dzień minął bardzo fajnie. Zrobiliśmy laurkę dla dziadków na jutro. Narysowałam kwiatki a Przemko smarował klejem i naklejał kolorowy papier. Cierpliwości starczyło mu tak na 3/4 więc resztę dokończyłam już sama. Ale i tak nieźle mu szło.