He, he, Zolinka to wersja dla Przemka. A my tak samo jak poprzednio pewnie się zdecydujemy po porodzie :-)Giza a imie juz wybraliscie?czy zostaje Zolinka;-)![]()
Sabincia, a w jakim wieku są Twoje siostry? Chyba dużo młodsze.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
He, he, Zolinka to wersja dla Przemka. A my tak samo jak poprzednio pewnie się zdecydujemy po porodzie :-)Giza a imie juz wybraliscie?czy zostaje Zolinka;-)![]()
No to dobrze, że nie musisz się martwić :-)
Dzisiaj przy czytaniu książeczek maleństwo tak bardzo się rozpychało, że mówię do Przemka, zobacz, dzidziuś chce już chyba wyjść z brzucha do nas. A on zaczął mi naciskać na brzuch i mówi - Zolinko, jeszcze musisz trochę zostać u mamy w brzuszku, jeszcze jest za wcześnie.
Szczerze to nawet nie i mamie w koncu sie udało bo pierwsza ciaza blizniaki urodziły sie w 28 tyg zmarły kolejne poroniła potem dopiero siostra starsza i 11 miesiecy pozniej jaSabincia, to musiał być sok - bliźniaki w trzeciej ciąży. Ja sie bałam, że teraz będą bliźniaki. W pierwszej ciąży były, ale jedno maleństwo się "rozmyśliło".