reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2008 - wątek główny

no dziewczyny od poniedziału tj od 12 dokładnie godziny bede na zwolnieniu
ciuszki popiore i poprasuje
mam juz do szpitala szlafrok i kacie reszte musze kupic
pozdrawiam
mam nadzieje ze od wtorku przyszłego czesciej bede teraz pisac

reklama
ja ostatnio mam usg coraz dłuższe bo gin bada przebieg krwi w żyłach dziecku przez to moje ciśnienie ale zawsze trzeba wybrać mniejsze zło :-(
a od wczoraj u mnie coraz gorzej jakoś dziwnie się czuje jakaś senna ociężała i bolą mnie kości z prawej strony bo córcia tam zawsze się wypina do wc chodzę często a w nocy mam taka zgagę jakbym się dusiła
w sumie jutro 34 tydzień dobrze że jeszcze tylko czwartkowy egzamin i mogę się byczyć
do 28 stycznia mam nadzieje że będę mogła już normalnie mieszkać i w spokoju przygotowywać się na ten dzień ;-)

ja tez sie ciesze ze jest jakaś poprawa w końcu:-)
ale czeka ja jeszcz e4 chemie po których znów spadna jej na pewno płytki:rolleyes2::-:)no:

Moje dziecko właśnei gra na laptopie i powiem wam że swietnie jej idzie nauka literek jak teraz gra i leci deszcz literek to wie która trzeba nacisnac:szok::-) rzadko sie zdarza zeby pomyliła sie no chyba ze sie zgrywa;-)
ale jestem z niej dumna:cool2:

Ja od rana piorę bo zaraz wpadnie pan od łazienki i znowu wody nie będę miała cały dzień-brrrrrrrrr niech się to już skończy!!!
Mrowa super że z mamą lepiej!:-):-)
Ja byłam z rana na badaniach a do gina za tydzień...
Nie wiem jak wy ale ja od tygodnia mam tak durne sny,że budzę się zlana potem,nie mówiąc już o tym że serce wali mi jak opętane wtedy-koszmar dosłownie:baffled::baffled:

reklama
Mrowa - super że z mamą lepiej! Oby tak dalej! :tak:

A ja wybrałam się w końcu na badanie krwi (bo jutro wizyta u endokrynologa) i właśnie się przyturkałam z miasta :nerd:. Oj ciężko.:szok: ciężko ...
Mnie już czort bierze na to sikanie:wściekła/y:!! Nie pamiętam nocy tak całkowicie przespanej, wstaje ze 2-3 razy choć staram się nie pić zbyt wiele na wieczór.
Dziś wybieramy się z siostrą do dziadków z życzeniami (przykładne wnusie:-))
, tak więc nie zapomnijcie o swoich babciach!

Jaki miałam dziś świetny sen - śniło mi się że już urodziłam, byłam już w domku i weszłam do pokoju a tak w łóżeczku leży mój Skarbek (hehe cała golutka z kupą w nóżkach :-/), więc wziełam sie za mycie pupki..... i się obudziłam. HEHEHE

Do góry