reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcóweczki 2008 - wątek główny

Giza masz rację , tylko pozazdrościć takiego dziecka.. naje się i po prostu błogo śpi:tak::tak:
Bardzo Wam dziękuję za gratulacje ale lekarz powiedział CHYBA dziewczynka, tak więc nie nastawiam się ostatecznie żeby przy porodzie się nie zdziwić:szok:, ale mówił, że jak zdążymy to zrobimy jeszcze jedno USG, teraz mam wizytę na 9 lutego a jak wiecie mąż mi przepowiada, ze urodzę 15 lutego.... więc poczekamy zobaczymy:tak:;-)

reklama
Super mieć dziecko, co przesypia całą noc.
Ja jak leżałam na oddziale poporodowym to chyba wszystkie inne dziewczyny mnie w duchu przeklinały, bo moja Ala w dzień spała po dwie, trzy godziny, a w nocy budziła się co 20 minut :szok: Inne dzieci w porównaniu do niej to były aniołki.

Właśnie wróciliśmy od szwagierki, mężuś nieco się ululał i już zasnął, a ja nie mogłam przecież nie włączyć kompa i nie zobaczyć co tam naskrobałyście pod nieobecność - NAŁÓG PO PROSTU! :-D:-D:-D

Niech to czort weźmie, straszna zgaga mnie złapała a nie mam nic 'przeciw zgagowego' w domku :-( no i jak ja zasnę ??

Hehe no i szwagier twierdzi że i tak urodzę synka :-) Nawet się o litr wódeczki z mężulem założył.

Zasnąć nie mogę, czytam właśnie o Maji, oglądam jej zdjęcia i ryczę na klawiaturę.
Jakie to niesprawiedliwe że tyle bydlaków chodzi po ulicach a taka kochana kruszynka odchodzi :no::-:)no:

[*]

[*]

[*]

Ks każda z nas kiedyś zaczynała;-)pomalutku a sie bezproblemu wdrozysz;-)
Mamma to przynajmniej nei ejstes odcięta od nas:-) szybkiego zakończenia remontu;-)
Skaba ale głupie ajkieś położne:baffled::confused: zamiast zachęcać do karmienia naturalnego bo jest najlepsze dla maluszka to onekazuja kupić sztuczne:dry::no: chore jak dla mnie:baffled:

Wiecie tak czytam o tych położnych od noworodków to aż mnie skręca:wściekła/y::wściekła/y:Ja pamętam te ode mnie ze szpitala-to takie matrony,że szkoda gadać.Wtedy byłam niedoświadczona to sobie gadały i robiły co chciały,ale teraz to im nie pozwolę.
A co do tej Majeczki to też jak czytałam to dosłownie ryczałam:no::-(Współczuję tym rodzicom i życzę im dużo siły aby wytrwali.......
A ja dzisiaj sama w domciu,mężul pojechał do Warszawy na kurs-w normalnych warunkach to pewnie pojechałabym z nim,ale teraz juz bym nie dała rady toczyć sie cały dzień:-D:-D
Miłej niedzieli-papa

Mamma ja akurat trafiłąm na fajne położne od noworodków same mi pokazywały jak przystawic i dopingowały mnie w tym:-)

Jakaś dziwna ta niedziela.... podły nastrój od rana:-( wysprzatałam ugotowałam rosołek zjdałam i dalej jakos tak nijako, niewiem czy to pogoda czy co ale lepiej zeby przeszło :(

Ale pustki tu dzisiaj. Za chłopakami już się stęskniłam, lada chwila powinni być w domu. Trochę posprzątałam, wyprałam, wyprasowałam, zrobiłam małe zakupy. A potem byłam u rodziców na obiedzie. No i niedziela minęła.

reklama
Do góry