reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2008 - wątek główny

Telma kiedyś zrobiliśmy dzieciakom znajomych wielką frajdę jak dostały farby plakatowe, duże pędzelki i wszystkie ściany w przedpokoju do dyspozycji:-):-) Jeju, ale był ubaw!!! Tylko, że to było przed remontem i następna taka zabawa chyba nieprędko:-D:happy2::-D
Asze zaciskaj mocno nogi i wytrzymaj jeszcze chociaż 2,5 miesiąca! Trzymamy kciuki!
Ale mnie wystraszyłyście z tym gizianiem brzuszka, tyle się człowiek naczyta o tej ciąży, a z takim czymś nigdy się nie spotkałam!:no: A ja prawie cały czas jak siedzę przed TV, czy leżę w łóziu to macam się z moim malutkim, ale muszę w takim razie troszkę przystopować!:baffled:
Byłam wczoraj u ginki i wyszłam przeszczęśliwa - z dzidziusiem wszyściusieńko w porządku no i w końcu wiem, że będzie chłopak!!:-):-D:laugh2::rofl2::happy::rofl: Nawet z mężem się pogodziłam na to konto, bo ostatnio coś nie możemy się dogadać:no: (i to podobno ja jestem zmierzła - niemożliwe:cool2:)

reklama
No mamma- reala w Dublinie będzie mi ciężko znaleźć:-):-):-), bo tu tylko tesco-hihihi, ale za dwa tygodnie jestem w Polsce i real prawie pod nosem, to na pewno kupię:-):-)
Weronikaa- o matko! gdzie ten palec wkładają???? Pierwsze słyszę! Nic się nie martw, wszystko jest do przeżycia!
Samina- gratuluję synka! Cieszę się,że wyszłaś od ginka w tak dobrym nastroju, no mnie to nie było dane, ale.. 'będzie dobrze"- jak to mówi moja córcia!
Mrowa- a cóż to za śliczna panienka na tym zdjęciu?;-);-);-)

Siwona - gratuluję synka :tak: mie niestety nie wyszło za to mąż ma "to" co chciał, bo chciał córcię.
Telma - wiem że wszystko jest do przeżycia, ale jak to usłyszałam :szok: śmiałam się do mojego że trzeba był zaadoptować :-p (głupio gadam, wiem wiem, nie krzyczcie na mnie :happy2:)

Siwona - gratulacje!
Ja idę dzisiaj na USG. Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze i że też poznam płeć. Lekarz też powiedział, że jak będzie odpowiednio ustawione to przełączy na 3D. Nie mogę się doczekać, a to dopiero o 19.30.

reklama
siwona, gratulacje :)

telma, ja właśnie dziś kupiłam małej taką kolorowanę wodną, jeszcze jej nie widziała bo padła po moim przyjściu z pracy ale wieczorem będzie frajda.
Widziałam dziś takie książeczki z papierową dziewczynka do wycięcia a do niej cała masa ubranek zdo zakładania, my tez się tak bawiłyśmy jak byłyśmy małe, pewnie kojarzysz. Dla mojej małej to jeszcze zbyt zaawansowana rozrywka, ale dla Twojej córci pewnie będzie w sam raz.
Można jeszcze robic stępelki z ziemniaków...ale zajrzałam na te stronki od mrowy i już widzę, ze nic wiecej nie musze wymyslac :)

Do góry