reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2008 - wątek główny

Dopiero wstałam z łóżka i zjadłam śniadanie :-) Późno usnęłam bo zawsze mam problemy ze snem jak małżona nie ma, ale dziś rano wrócił i było spanko, leżanko, bzykanko, leżanko, spanko.... :-D:-D:-D No ale w końcu się podniosłam co by nie zgnić w tym łóżku.
Żyć nie umierać!!!

niekat - czekamy na relację z wizyty!!!!

reklama
ello! ja już po wizycie u lekarza - zapalenie krtani.. no cóż mam na to swoją teorię.. to nie zbieg okoliczności, ze odkąd pracuję w tej pracy chorowałam trzy razy - zawsze krtań.. tak to juz jest, że choroba atakuje narząd najbardziej osłabiony przez stres.. a ja w ostatnim tygodniu musiałam trzymać język za zebami i ostro się powstrzymywać, żeby nie powiedzieć co o tym wszystkim myślę... jedyne co powiedziałam, to to, żeby się moi współpracownicy sami za robote wzięli, bo ja od poniedziałju idę na L4 (powiedziałam to w środę, kiedy jeszcze nie było śladu choroby).. potrzebuję trochę odpoczynku i jak znam życie to po paru dniach mi samo przejdzie...

lecę zaraz do gina, bo dostałam antybiotyk i musze to skonsultować pomimo, że lekarz zapewniał, że ten rodzaj jest w ciąży dozwolony.. ale to o czym teraz myślę, to czy zrobi mi usg, bo chciałabym maluszka zobaczyć.. nawet się nie nastawiam, że poznam płeć..

PrzyszłaMamusia to mnie rzeczywiście myślami ściągnęłaś:-):-):-) cieszę się, że maluchna tak szleje.. ja też mam takiego wiercipiętka.. tyle, ze kolejna osoba wróży mi syna.. ciekawe jakich ja mam wokół siebie tych wróżbitów:-):-)
a i jeszcze jedno... o ile dobrze pamiętam to któraś z was też miała niezgodność Rh.. ostatnio słyszałam takie stwierdzenie, że jak jest niezgodność to rodzą się dzieci tych jednej płci.. czym prędzej poszukuję przykładów obalających tę teorię:-):-):-) no w końcu mówiłam, że pierwszych czterech chłopaków zdzierże, ale piąta ma być dziewczyna:-):-)

a i przebrnęłam już obciążenie glukozą.. nie było tak źle..

Dzisiaj zrobiłam przegląd ubranek po Przemku. Na 68 i większych mam sporo, choć pewnie jeszcze jakieś braki wyjdą. Ale na 62 prawie nic nie ma. A na 56 to już całkiem pustki i zastanawiam się, czy cokolwiek w tym rozmiarze kupować. Bo jak dzidizek będzie taki duży jak Przemko (miał 57 cm) to i tak sie nie przydadzą.

ja mam identyczny skład ubranek:-) na 56 tym razem nie kupuję.. poprzednio miałam dwa komplety i Bartek był w nich po dwa razy.. ale już niedługo udam się na łowy po rozmiar 62:-):-)

i widzę, że dziś sporo z was jest na usg.. no to donosić dziewczyny jak tam i co tam:-):-) a jak któraś odkryła płeć maluszka to czym prędzej do mnie pisać:-):-) i jak imię wybrane to też... jeśli nie sprawi wam to problemów to piszcie na priva, bo nie zawsze uda mi się takową wiadomośc wyłapać.. albo wyleci mi z pamięci:-:)-:)-(

wróciałam cała szczęśliwa bo z moją córcią wszystko w porządku 419g i wszystko prawidłowo no i moja intuicja mnie nie zawiodła :-);-):happy:
ciężko było zbadać płeć bo nie chciała pokazać co ma między nóżkami ale lekarka po dłuższym szukania stwierdziła ze dziewczynka nie na 100% ale nic męskiego tam nie zauważyła więc ja od jutro szukam sukieneczek ubranek w kwiatuszki :-):-)
no i termin nie na 10 tylko 7 więc może trafi na 8 marca i zrobi mi dużą niespodzianke na dzień kobiet

glitteryourway90d0b5c5vn7.gif

reklama
Do góry