Cześć, wpadam ostatnio tylko na chwilę sprawdzić czy Siwona urodziła:-)
No i już jest maleństwo na świecie
Siwona gratulacje, odpoczywaj po porodzie, mam nadzieję że Ci dzieci pozwolą
Fajnie że Filipek się usamodzielnił, w końcu został starszym bratem.
U mnie dużych zmian nie ma oprócz tego że zaczęłam tę podyplomówkę, Ewka już za dwie rączki trzymana chodzi, przy meblach też bokiem chodzi, rośnie, coraz więcej je. Alicja zaczyna ze swoim zespołem sezon zimowy, występy na Mikołaja i z kolędami, mieli też występ na dniu seniora... U Basi nie ma wielkich zmian, planuję z nią sama przerobić jakiś program wychowania przedszkolnego (w końcu tym się teraz zajmujemy na studiach, więc czemu już nie zacząć praktyk?:-)) tylko tyle jest teraz różnych możliwości, że nie wiem co wybrać. Basia jeździ raz w tygodniu do babci, w tym tygodniu akurat dzisiaj więc trochę w domu mam ciszej:-) Wokół domu same kałuże, wygląda u nas gorzej niż na bagnie u Shreka więc za dużo nie wychodzimy na dwór.
To tyle w skrócie.Aha, jeszcze jedna zmiana to u Ewki częściowo stosuję (po domu) pieluszki wielorazowe, takie kieszonki z wyjmowanymi wkładkami, jak na razie bez odparzeń i innych efektów ubocznych, tylko zdecydowanie więcej prania. Ale też duużo mniej śmieci.
Wszystkim życzę zdrowia, jak będę miałą wiecej czasu to będę wpadać częściej, obiecuję