skaba1
sierpień'05 marzec'08
ufff! cały dzień myślałam, że jak znów nastukacie 10stron to nie dam rady nadrobić, ale nie jest źle;-)
marteczka obyś się szybko z tym prawem jazdy uwinęła.. :-) jak minęła nocka?
weronikaa gratuluję Filipka:-) super!!! ale Nela będzie szczęśliwa:-)
ewa widze, że i ty jesteś już pracującą mamą.. no cóż.. szara rzeczywistość.. ;-)
ninja no ja mam nadzieje, że ty się bedziesz meldować przed przybyciem do Częstochowy! koniecznie!!! :-) bardzo się cieszę, że udało nam się spotkać, a te dwie godziny to nawet nie wiem kiedy minęły.. musimy kiedyś dzieci tatusiom zostawić i zorganizować sobie nocny wypad;-)
a Tymonek to konkretny chłop! od razu Mary za tyłek złapał slicznego ma tego brązowego pysiolka:-):-):-)
mrowa ejj no! pzrecież ten Tarnów nie tak daleko! pakuj manatki i przybywaj!:-)
marteczka obyś się szybko z tym prawem jazdy uwinęła.. :-) jak minęła nocka?
weronikaa gratuluję Filipka:-) super!!! ale Nela będzie szczęśliwa:-)
ewa widze, że i ty jesteś już pracującą mamą.. no cóż.. szara rzeczywistość.. ;-)
ninja no ja mam nadzieje, że ty się bedziesz meldować przed przybyciem do Częstochowy! koniecznie!!! :-) bardzo się cieszę, że udało nam się spotkać, a te dwie godziny to nawet nie wiem kiedy minęły.. musimy kiedyś dzieci tatusiom zostawić i zorganizować sobie nocny wypad;-)
a Tymonek to konkretny chłop! od razu Mary za tyłek złapał slicznego ma tego brązowego pysiolka:-):-):-)
mrowa ejj no! pzrecież ten Tarnów nie tak daleko! pakuj manatki i przybywaj!:-)