reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2008 - wątek główny

Witajcie Dziewczyny,
Niekat- współczuję, kurcze też wiem co za paskudztwo jest. Amela miała 2 razy, raz skończyło się na zastrzykach. Niestety wszystko zależy od tego co to faktycznie jest. Jeżeli nie ustąpi do jutra a wystąpi gorączka,nie czekaj i idźcie do lekarza. Nie powtarzam się, bo dziewczyny już wszystko napisały- w sensie co podawać. Co do ORS Hippa to ostrożnie, bo produkt super, tyle tylko,że nie tani a niestety nie wszystkie dzieci chcą to wypić- po prostu jak się zdecydujesz na zakup to może na początek kup jeden, zobaczysz czy mała będzie chciała wypić.
Mamma80- to czekamy na wieści, odezwij się jeszcze dzisiaj:-):-)
Marzena-prezent super, na pewno chrześniaczka będzie zadowolona.

Witam też bardzo serdecznie pozostałe marcowe mamuśki, no i dziewczyny niektóre z nas mają to już za sobą, a nie które się zbliżają wielkimi krokami... Do czego? do półmetka:-D:-D, ale czas leci- i suuuuuper, bo ja do cierpliwych nie należę i bardzo chętnie bym już mocno ukochała małego mieszkańca mojego brzuszka, ale to jeszcze troche:zawstydzona/y::zawstydzona/y:do marca jeszcze nam zostało....

reklama
Niekat, duzo zdrowia dla córci. Znamy ten ból :( U nas jednak szybko przeszlo, czego i Wam życzymy.

A ja tylko szybko zawiadamiam ze od wczoraj to juz nie smyranie, bulgotanie tylko KOPNIAKI NA 100 PROCENT :))))) Będzie baletnica (albo piłkarz ) :)

remeny gratulacje małego rozrabiaki w bruszku :-) :-) :-)
Mnie dziś tak rura pali że nie mogę chyba sody się napiję bozjadłam już 3 tabl rennie, migdały i jabłka i dalej nic. Wrrrrrrr :-/
A poza tym to musze kupić sobie alugastrin (brałam go z Przemkiem) bo to rennie jakoś mi nie podchodzi tzn nie cierpię jak to wapno trzeszczy mi miedzy zębami bleeee

Cześć dziewczyny, witam po weekendzie:-). U nas nic ciekawego, dzidzia jakaś spokojna, mogłaby się więcej ruszać to bym sie tak nie denerwowała...
remeny - gratuluję kopniaków!! :tak: tez chcę!!
milla29 - ja też jak mam zgagę to ratuję się sodą, nic innego nie pomaga
mamma80 - napisz koniecznie co było widać:-)
niekat - dawaj małej dużo płynów żeby się nie odwodniła, u maluchów to niebezpieczne
KINDZIA100 - gratuluję fikania!!:-)

No więc ja już po badaniu.No i lekarz powiedział mi,że wygląda na to,że będzie DZIEWCZYNKAAAAAAAAAAA:-)Co prawda on nie ma jakiegoś super dokładnego usg,ale za tydzień jade do Katowic na badanie echa serca maluszka więc będę miała wtedy to potwierdzone na 100%.Póki co ja jestem dzisiaj bardzo pozytywnie naładowana i bardzo się cieszę.Poza tym wszystko jest już ok.Mam odstawiać Duphaston i będzie dobrze!!!!!!!!!!

Ola od rana tu podczytuje bo zniknął mi Twój nr na gg GRATULUJE Teraz trzymajmy kciuki żeby naszym dziewczynkom ptaszki nie urosły:-):-):-):-):-):-):-):-):-)
(odezwij się do mnie na gg)

reklama
witam sie z wieczora :-) w pracy takie tempo, że nie ma czasu nic naskrobać..
informuję wszem i wobec, ze dzisiaj rozpoczęłam 20 tydzień:-):-):-):-)

niekat ale mi żal ten twojej małej niuni:-:)-:)-( mam nadzieję, ze jest już lepiej.. zresztą ciocie z forum podsunęły tyle pomysłów, ze musi pomóc:-):-)

marzena78 fisher price to najlepszy pomysł:-) moje dziecię się do tej pory na tych zabawkach wyżywa:-):-)
a ja wczoraj byłam w Smyku i doszłam do wniosku, że urodzinowi goscie Bartusia poszli na łatwiznę.. dostał głównie pieniądze.. a wczoraj widziałam tyle fajnych rzeczy, które można było mu kupić.. rodzicom trochę cięzko jest wydawać pieniążki na zabawki, ale tak jak pisałyście - ciocie i wujki sa po to, żeby rozpieszczać i zasypywać zabawkami.. mu ostatecznie odłożyliśmy mu tą kasę i zdecydowaliśmy, że na wiosnę kupimy mu na działkę coś takiego:
Super Bajka!! Domek z Drewna do Zabawy!! i Nauki!! (246392837) - Aukcje internetowe Allegro

remeny gratuluję kopniaczków:-):-):-) ja też mam szalonego piłkarza:-) już szaleje od jakiś trzech tygodni.. teraz już gołym okiem widać jak brzusio podskakuje.. a jak zjem coś słodkiego to jestem za to maksymalnie skopana:-):-)

mamma80 wielgachne GRATULACJE!!!! :-):-):-):-):-):-):-):-) widze, ze dziewczynki się ujawniają:-) nasi dwuletni kawalerowie będą mieli w czym wybierać:-):-):-)

ja idę na usg w środę.. zobaczymy co zobaczymy:-):-)
a wczoraj pomyszkowałam troszkę po sklepach.. zakupiłam sukienkę (nieciążową) na piątkową imprezę integracyjną.. poszperałam tez wśród niemowlęcych ubranek.. jechałam z myślą, ze kupię juz coś naszej kruszynie.. ale ostatecznie nic nie nabyłam.. mąż mówi, żeby jeszcze poczekać.. i jakoś ,mi tak wena odeszła:-):-)

no to dobrej nocy!! i oby jutro były same dobre wieści!!

Do góry