anetkadg
Marzec 2008
Agunia wiesz jestes bardzo bojowo do nich nastawiona a agresja budzi agresje i widocznie jest tak ze Wy staracie sie pokazac ze macie w d..... ich a oni biora odwet i chca wam pokazac ze Im nie zależy..... Dziecinne to troche ale dla mnie tak to wyglada i dopoki ktos z was nie okaze sie madrzejszy i odposci to bedzie tak dalej. A niby wszyscy dorosli. Ja tez nie lubie mojej tesciowej i nie palam miloscia do jego rodziny ale staram sie ich tolerowac a nie z nimi walczyc. Bo to do niczego nie prowadzi a tylko nerwy psuje,
Ninja tez trzymam kciuki zeby wszystko poszlo po twojej mysli.
AsiaM a nie mam nic przeciw ze kupil te auta bo wiem ze nie mial takich zabawek ale te auta to takie wielkie ze nie ma gdzie tego trzymac. Nasze cale mieszkanie ma 38m :-/ no ale jakos to upchne w szafach. Maly i tk sie tym bedzie bawil wlasnie jak bedzie mial ok 5 lat no wiec nie wiem po co tak wczesnie. Wogole obudzil sie o 8 rano i pierwsze co to auta musial wyprobowac :-/ ehhh
Dziewczyny ja tez zrobie pierniki a co tam :-) wkoncu swieta :-)
Ninja tez trzymam kciuki zeby wszystko poszlo po twojej mysli.
AsiaM a nie mam nic przeciw ze kupil te auta bo wiem ze nie mial takich zabawek ale te auta to takie wielkie ze nie ma gdzie tego trzymac. Nasze cale mieszkanie ma 38m :-/ no ale jakos to upchne w szafach. Maly i tk sie tym bedzie bawil wlasnie jak bedzie mial ok 5 lat no wiec nie wiem po co tak wczesnie. Wogole obudzil sie o 8 rano i pierwsze co to auta musial wyprobowac :-/ ehhh
Dziewczyny ja tez zrobie pierniki a co tam :-) wkoncu swieta :-)