reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2008 - wątek główny

Witam,u nas już lepiej.Mnie przeszło...na męża,dzieciaki wychodzą na prostą-jutro do kontroli.
witam nowe forumowiczki:-)
giza super że Milenka zdrowa i rzeczywiście chyba troszkę ją ta choroba wymeczyła
niekat to może jednak Marcello się uderzył czymś:confused:
Weronika spóżnione ńaj dla Nelci
Boshe i już nie pamiętam co dalej...:zawstydzona/y:Sorry ale zabieram się za tego posta już od rana i jednym okiem patrzę tu drugim na moje bąki...
W każdym razie miłego popołudnia,ja zaraz spadam na pazurki a jutro wreszcie do fryzjera bo już jednak znudziło mi się zapuszczanie:-p

reklama
Lat mam 20...Nie wiem to chyba wszystko;-)
Co do wątków zamkniętych,one się pokazują na głównej stronie??Cieszę się że u was jest taka zasada;-)aha a po ilu postach można w takim wątku coś napisać?

chyba nie ma konkretnej liczby postów - jak sie zaczyna dziewczyna wkręcać i czesto udzielać to moderatorki nasze kochane dają jej dostep.mamy dwa takie watki i oba znajduja sie w "Albumie Zamknietym" tuz nad naszymi "powszednimi" wątkami:tak:

Wszystkiego Najlepszego dla Nelki!

Agunia witam, moja Basia jest kwietniowa, ale ładnie już siedzi sama, pełza całkiem sprawnie po panelach w dużym pokoju, ale za to nic nie mówi, tylko piszczy, stęka i wydaje gardłowe dźwięki, ale nie martwię się z tego powodu, bo dzieci bardzo różnie się rozwijają. Tak samo mogłabym siebie porównywać do innych kobiet w swoim wieku i zawsze znalazłabym coś, co inni umieją a ja nie.
A co do obsmarowywania siebie nawzajem to chyba zabawa dla nastolatków, ja przynajmniej staram się ze wszystkimi żyć w zgodzie. :-)

Doris gratulacje ząbka! Może następne będzie Emilka już l;żej przechodzić.

Anetka u nas tak samo Basia ma pełno gryzaków i żadnego nie gryzie, a jak dorwie jakąś komórkę albo pilota, to od razu zęby idą w ruch.

Giza dobrze że to tylko ząbek i że już się wybił.

Doris - gratuluję ząbka Emilce:-), może będzie spokojniejsza :sorry2:
Anetka - u nas to samo, pilot, telefon - to najlepsze gryzaki :wściekła/y:
Dziś Nelka cały dzień straszy tzn. robi takie uuuuuuuuu które już mnie do szału doprowadza :-( nie wiem czy zmiana pogody będzie czy mnie jakaś choroba rozbiera bo cierpliwości dziś we mnie za grosz :szok::zawstydzona/y:

Weronika mnie też trochę dzisiaj dziewczyny denerwowały,
Ala jest znowu w domu bo ma zapalenie spojówek i cały dzień od samego rana roznosi wszędzie zabawki, a jak jej kazałam posprzątać to się rozbeczała i powiedziała że ja muszę to zrobić. Na szczęście teraz obie zasnęły więc szykuję pizzę na kolację bo mąż ma wrócić za godzinę dopiero. Za chwilę będę musiała panny pobudzić bo jak nie to w nocy nie będą chciały spać.

A poza tym to wątek zakupowy tak mnie natchnął że chyba już też zrobię listę prezentów świątecznych.

Witam,jak wam dzień minął??U nas dobrze,matka cały dzień na kompie:(Musiałam prace do szkoły porobić:-(ehh...jak sobie pomyśle że w sobotę egzaminy to mnie aż trzęsie...Nie wiem czy mówiłam ale właśnie robie ogólniak:-(Jestem teraz w drugiej klasie a już mam dosyć,jakoś nie chce mi się tej szkoły kończyć...

Agunia dzien jak codzien zleciał szybko:-) podziwiam cie za checi do nauki:-)
a na zamkniety watek napewno dostaneisz zaproszenie jak sie tutaj rozgościsz;-)
wspólczuje tej kolezance co ona musiała przejsc ludzie sa czasem podli:no:
Weronika czasami sa gorsze dni kazda z nas ma je ;-)
Doris gratlki zebolka Emilce:-)
Giza to przynajmniej zab dokucza a nie kolejne chorobsko:tak: a Milenka pewnie raz dwa podgoni z waga:-) mójw azy 9 kg a jak go mierzyłam przy miarce stojacej to ma 68:-) maciutki mój synus no ale mamusia tez nie rosła jest:-p:-D

reklama
Hmmm chęci??Nie mam ich zbytnio ale trzeba by było...Tak szczerze wam powiem to nie koleżanka tylko mi coś takiego dziewczyny zrobiły...Nie mówie jakie forum bo mogą tu być dziewczyny z tamtąd więc same rozumiecie...

Do góry