reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2008 - wątek główny

Nela - wszystkiego najlepszego na kolejny miesiąc!

Agunia - witaj, napisz coś o sobie. Co do siadania i raczkowania są jeszcze na forum dzieci, które tego nie robią - np. moja Emilka. W przyszłym tygodniu idziemy na wizytę do rehabilitantki, zobaczymy co powie.
Niekat - czytałam, że czasem wychodzą pierwsze ząbki górne, a czasem dwójki. Najlepiej sprawdź łyżeczką.

A u nas wczoraj wieczorem przełom. Emilce całkowicie wyszedł ząbek i w końcu usnęła sama w łóżeczku. Trochę marudzenia było - w końcu ostatni tydzień usypiała na rękach, ale nie trwało to długo i w końcu się udało.

reklama
Hej dziewczyny :-) Widze ze zabkowanie meczy te nasze maluszki :( Na szczescie kiedys wyjda te zebiska i bedzie spokoj chociaz z tym. Teraz przynajmniej sa masci lagodzace, gryzaki to zawsze cos pomaga, z tym ze moje dziecko za gryzaki traktuje wszystko oprocz wlasnie gryzakow :-/ najlepiej pilot od tv juz nie mowie o tym jak wczoraj dorwal patyczki do uszu - czyste chociaz :-)

agunia witaj na forum - ja tez od niedawna tu sie zaczelam troszke udzielac ale dziewczyny sa super i nie ma problemu zeby sie "wdrozyc " :-) Filipkowi te dolne jedynki nie dokuczaly ale teraz chyba te gorne daja mu popalic. Moja kolezanka ktora urodzila dzien po mnie ma synka ktory tez zaczyna dopiero siadac. A filip juz zaczyna przy meblach sie przemieszczac. Nic sie nie martw jeszcze bedziesz wspominac chwile kiedy dziecko potrafilo w jedym miejscu usiedziec :-)

giza Oj to Milenka sie umeczyla z zabkami :-( no ale wazne ze nie infekcja. Wspoczuje nocki. Jak Filip mi nie pozwala posmarowac sobie dziasel to mu na smoczek daje lub na gryzaczek tego zelu. Tak mi lekarka poradzila.

niekat nie zazdroszcze nocki ale mnie to na zabek wyglada :-) Filipek tez mial taka biala kreseczke a tu zabalek wyszedl ;-)

weronika sto lat dla Nelci :*
Widze ze juz pierwsze sprawunki do domku zrobione :-) Sanki drewniane z oparciem sa w biedronce i takie nawet fajne. Chyba za 39 zl ale nie jestem pewna. W kazdym razie jesli bedzie snieg to zakupie napewno :-)

Doris Gratulacje dla Emilki za zabka
Trzymam kciuki zeby kontrola u rechabilitantki wyszla prawidlowo :-)

Ostatnia edycja:
Wszystkiego naj..naj..na kolejny miesiąc Nelciu **
Witaj agunia!
Niekat za to u nas dziś był panadol..(wieczorem)..i było fajne spanko do 5tej rano:-).. Ale cwaniara mała załapała juz że jak zaczyna grymasić ,to zraz ją ktoś bierze na rączki..(głównie przy zasypianiu)..Wieczorem to zaraz tatus leci do córci..ale np.przedpołudniowe spanko tez ostatnio tak się kończyło:no:..ale dzis nie zważałam na jej marudzenie..i...zasnęła sama:tak:,tylko że w podobnej pozycji co kiedyś:-D..na siedząco:tak::-D.Położyłam ją ładnie i śpi:tak::rofl2::tak:
U nas też dzis biało było rano..ale teraz juz prawie śladu niema..
I dobra wiadomość..mama dziś wychodzi ze szpitala:happy:..i pewnie sob\niedz.pojedziemy po nią..(i co mnie wkurza :wściekła/y:,bo oczywiście niema komu jechać:wściekła/y:..nieto że nie pjedziemy,czy jakis problem..bo jak najbardziej..ale jestem zła na siorę np.,bo jak do bawienia trójki dzieci to mama..i już mi mówiła żeby im sie przydała :wściekła/y:.., a mają 2 auta..,zresztą brat też by mógł ją przywieźć ,ma własną firmę..i w soboty nie pracuje...Ufffff! ale :wściekła/y:)

Wróciłyśmy od lekarza. Babeczka zdrowa. Ząbek już prawie na wierzchu i ta gorączka wczoraj to raczej od tego zęba. Tylko bardzo mi schudła i muszę ją trochę podtuczyć. Waży teraz tylko 7330.

Hmmm coś o sobie?A co konkretnie mam napisać??Jestem ze śląska...Mieszkam razem z moim narzeczonym nie wiem co jeszcze,jak o czymś zapomniałam lub chciałybyście coś więcej wiedzieć to pytajcie:-)

Kobietki mam takie pytanie,czy u was jest coś takiego że próbuje ktoś za wszelką cenę sprawdzić kim naprawde jest osoba z forum??Bo spotkałam sie z czymś takim na innych forach gdzie ktoś wysłał link do strony szwagierce pewnej dziewczyny gdzie ta pisała o nich że ich nienawidzi itd.Ma tam z nimi poważne problemy itd.no i to do nich dotarło,czy u was coś takiego sie zdarzyło kiedyś?

nie znamy sie chyba az tak dobrze żeby przesyłać takie informacje krewnym:dry:no i po co - w koncu dobze nam tu razem i nie ma co tego psuc.A o kłopotach w rodzinnie i innych piszemy na wątku zamknietym gdzie mają dostep babki, które zdobyły ogólne zaufanie:sorry2:

reklama
Ewa - dobrze, że mama już wychodzi. Teraz musi się tylko oszczędzać.
giza - super, że Milenka zdrowa, ale rzeczywiście chudzinka
agunia - właśnie to skąd jesteś, ile masz lat, takie ogólne. Mamy na forum wątek poznajmy się i tam wpisywałyśmy takie podstawowe informacje o sobie. U nas na forum nie było żadnych problemów, żeby ktoś coś za bardzo chciał wiedzieć, czy kogoś obsmarowywał, itp. W końcu jesteśmy dorosłe i każda ma swoje życie. Wątek zamknięty jest dostępny tylko dla dziewczyn, które od dłuższego czasu udzielają się na tym forum.

Do góry