reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2008 - wątek główny

AMK, cieszę się, że wszystko dobrze się skończyło. Dbaj o siebie i o maleństwo. Musi być dobrze.
myszaka1, a właściwie czego się boisz? Tam przecież nie robią krzywdy.
Byłam dzisiaj u lekarza. Poza hemoglobiną i płytkami wszystko jest ok. Na razie nie dostałam żelaza, zobaczymy jakie będą następne wyniki. Fasolka zaczyna przypominać ludzika. Serducho bije. Więc w sobotę mogę spokojnie ruszać na wczasy.

reklama
Witam, jestem mamą lutową 2006 no i wychodzi na to, że koło 28 marca 2008 powtórzę ten wyczyn ;)
U mnie objawów brak (przedwczoraj powtarzałam test, tak dla pewności; takich dwóch wyraźnych kresek w życiu nie widziałam :). No i dobrze, bo jesteśmy właśnie w trakcie przeprowadzki. Jak już sie zadomowimy w nowym mieszkaniu to będę leżeć do góry brzuchem do końca ciąży :)
Pozdrawiam Was, Ciężarówki, będę tu częściej zaglądać jak juz wydostanę się spod pudeł. Spokojnej nocy i kolorowych snów!

witam wszystkie marcówki?Mam obawę przed pierwszym badaniem u gina .Test z krwi mam już zrobiony i mam wizytę na 31.07 do gina i boję się...że będzie bolało:-(albo ,ze coś nie tak

myszaka1, badanie jest takie samo jak podczas normalnej wizyty. Jeśli lekarz będzie delikatny a Ty nie będziesz spięta, to nie powinno być bolesne, chociaż jakiś dyskomfort można odczuwać. Będzie dobrze.
remeny, witam.

Czesc wam Marcoweczki 2008! Ja mam termin na 4 Marca 2008 :-) Troche mi to zajelo zeby zagladnac do was ale czekalam na ten watek i sie nie pojawial a puzniej jakas troche za biegana bylam i interneto nie mialam przez pare dni i tak zlecialo. 24 bylam u lekarza i wszystko w porzadeczku bardzo sie ciesze. No i mam juz pierwszy portret mojego bobo :-)!!!

GRATULUJE WSZYSTKIM MARCOWECZKOM
i zycze spokojnej ciazy

Witak was serdecznie wszystkie Marcóweczki!!
U mnie 8 tydzien i 2 dzien ciazy (wedlug wielkosci dzieciaczka), no i mam termin na 5.03.2008. To juz moja druga ciaza, tylko w lutym niestety poronilam...ta ciaza rowniez jest zagrozona, ale narazie wszytko jest dobrze. W srode wyladowalam na pogotowiu z przerazliwym bolem pleców i brzucha, ale wszytko wporzadku, dzidzia w srode miala 14,6 mm dlugosci i pieknie bilo serduszko:)).
Zycze wam wszytkim wspanialych 9 miesiecy!!

reklama
wıtam serdecznıe wszystkıe marcoweczkı!!!!! ı pozdrawıam z goracego tureckıego
Marmarıs!!!!
tu jest po prostu cudnıe!!! mamy bardzo rodzınny hotelık z przesympatyczna obsluga... do morza rzut kamıenıem.. a ı basen tez swıetny...
temperaturkı co prawda bardzo wysokıe (okolo 45 stopnı).. ale wogole tego nıe odczuwam.. czuje sıe w tym klımacıe lepıej nız w Polsce.. wczoraj nawet wybralam sıe na zwıedzanıe Efezu:-):-):-) a moje dzıecko (to starsze:-)) tez w sıodmym nıebıe - z wody nıe wychodzı..sam sıe rwıe do plywanıa.. ı jest tu atrakcja turystyczna - drugıego takıego bıalego lba tu nıe wıdzıelı:-)

Do góry